Search results

  1. nalzaron

    Doakanlah anak2 yang sedang menduduki UPSR

    Alhamdulillah hari ini UPSR sedang berlangsung di seluruh negara dengan 517,906 orang calon. Peperiksaan ini akan berakhir pada 10/09/09. Walaupun negara sedang dilanda bencana atau bala dari Allah s.w.t. dengan gejala Virus Selsema **** (H1N1), namun pendidikan anak2 harus diteruskan. Kita...
  2. nalzaron

    Hari ini Nuzul Al-Quran

    Salam Ramadhan ke 17 .... Allahuakbar! Hari penuh bersejarah dan rahmat hari ni sahabat2.. Kan hari ni 17 Ramadhan, hari Nuzul Al-Quran. Kita kenang kembali peristiwa Nuzul Al-Quran yang telah berlaku pada malam Jumaat, 17 Ramadhan, tahun ke-41 daripada keputeraan Nabi Muhamad SAW. Perkataan...
  3. nalzaron

    Kot-kot ada yang lupa nak bayar...

    Salam Ramadhan.. Hari dah masuk hari ke 17 kita berpuasa sahabat2 yang dikasihi. Taknak berceloteh panjang sebab masa yg begitu suntuk sekarang.. Cuma nak tanya kot2 sahabat2 lupa, maklumla tengah sibuk shoping utk persiapan raya kan :) .. Opss.. Sudahkah sahabat2 menunaikan zakat? Jangan...
  4. nalzaron

    10 Sen pun susah ka?!

    Sumber : "SAYA TULIS APA YANG SAYA TAHU & BACA. SAYA TAKKAN TULIS APA YANG SAYA TAK TAHU & BACA" Ramadhan sudah melangkau hari ke 15, bermakna kita telah meninggalkan separuh Ramadhan. Terasa hiba di hati namun itulah hakikatnya. Bila di tinjau2 sekeliling kita, ramai rakyat Malaysia yang...
  5. nalzaron

    Link Exchange dengan saya nak tak?

    Assalamualaikum Warga WC.. Saya nak exchange link dengan sahabat2.. Bonus extra : bleh letak iklan & sumbang article :) Blog : nalzaron.com-nice.info Anchor : NalzaroN Blog Terima Kasih kerana sudi bersama saya untuk kongsi info, maklumat dan idea .. jazakumullah :)
  6. nalzaron

    Laporan Terkini H1N1

    Setakat 31 Ogos Jam 9 malam Jumlah Kematian : 72 Dimaklumkan sehingga 31 Ogos 2009 jam 9.00 pagi, sejumlah 99 pesakit baru dengan gejala influenza-like illness (ILI) telah dimasukkan ke hospital untuk rawatan, manakala 240 kes telah didiscaj keluar. Ini menjadikan baki seramai 1,374 pesakit...
  7. nalzaron

    Sarjan Hasan!

    Tazkirah-Bingkisanku di pagi hari buat diriku yg kerdil & Warga WC.. Ops.. Sedar tak sedar 12 Ramadhan dah hari ni, Alhamdulillah. Semalam 31 Ogos kita baru menyambut kemerdekaan Negara yang ke 52 tahun. Saya dah maklum setiap tahun bila tiba ja hari Merdeka, program televisyen takkan lepas...
  8. nalzaron

    [Hot!]Bonus Pakej Ramadan! Percuma Butang Baju Melayu Mutiara Sabah!!

    Salam Ramadhan Warga WC.. Masa yang dinanti-nantikan telah tiba! Pelancaran Pakej Promosi Ramadhan yang berharga hanya RM100 oleh IM Malaysia Saudara Labanon. Maka bersempena Ramadhan yang mulia dan Syawal yang bakal menjelma, saya ingin menghadiahkan kepada 15 orang sahaja yang membeli pakej...
  9. nalzaron

    Ha.. Sistem E.C.K. dah turun RM14? Kenapa?

    Di pagi merdeka yang harmoni dek kehadiran Ramadhan itu, berlakulah dialog ringkas antara Warga WC dan nalzaron... Warga WC : Apa pasal ni? kenapa turun jauh sangat ni? kenapa ya? konfius ni.. Adui.. aduyai.. nak tau juga ni nalzaron .. nalzaron yg nampak lemah longlai pun menjawab dgn sopan...
  10. nalzaron

    01/09/09 - Butang Baju Melayu Mutiara Sabah Untuk Sahabat2

    Salam Ramadhan.. Alhamdulillah dah 9 hari puasa ya.. Maknanya Syawal akan menjelma lebih kurang 3 minggu dari sekarang.. Mesti ramai yang dah membeli belah utk persiapan raya kan.. Butang Baju Melayu dah beli? Pernah dengar pasal Mutiara Sabah tak? Kalau belum, nantikan Bonus Hari Raya...
  11. nalzaron

    Mayat Di Pulau!! Pernah Jumpa Tak??

    Assalamualaikum... Betul ke ni nalzaron ni? Seram sejuk pula saya tgk sahabat baca tajuk thread ni.. Kalau tak betul takkan nak post thread kat sini ye tak? Tgk tajuk pun pelik .. Mayat di Pulau? Jumpa? Betul ke ni? Nak tau? Sahabat2 baca kat SINI p/s.. sekadar info kepada mereka yg...
  12. nalzaron

    USD 450,000.00 Funds Transfer From Western Union Office!!

    [B] Email ni dari [email protected], kalau sahabat2 nak, email lah dia :D ... Banyak nya saya dapat duit, sapa nak? :D Inilah dinamakan rezeki datang mencurah2! durian runtuh! Rezeki dari Kerajaan Langit!:D p/s .. mula2 terkejut ingat pacik G bermurah hati nak bayar earning saya walaupun...
  13. nalzaron

    [PANAS!] Sistem E.C.K. ? Teknik Terhebat Dilancarkan Esok!

    Assalamualaikum WARGA WC, Adakah Warga WC menyokong sepenuhnya jika saya membuat Promosi Harga BERBALOI-BALOI Special Buat Warga WC Untuk eBook Sistem E.C.K. yang akan Dilancarkan Esok? (Sabtu 01/08/09)! Untuk pengetahuan Warga WC sekalian, pelancaran Sistem E.C.K. telah dilakukan bermula...
  14. nalzaron

    [PANAS!] Sistem E.C.K. ? Teknik Terhebat Dilancarkan!

    Assalamualaikum WARGA WC, Alhamdulillah, akhirnya tiba saat yang amat dinanti.. Pelancaran Secara Rasmi Sistem E.C.K. !Sinopsis eBook Ebook ini akan mendedahkan kepada anda teknik-teknik secara teori & praktikal yang anda akan lakukan mengikut langkah2 dan contoh2 yang telah disediakan...
  15. nalzaron

    Cadangan Pertandingan Cabaran utk Ebook Education Terbaru!

    Apa pandangan sahabat2 dengan cadangan cabaran affiliate ebook terbaru yang akan dilancarkan di bawah ? Sila beri komen ya? kalau ok nak buat :D Jazakallah :) CONTOH CABARAN Anda bakal berpeluang untuk memenangi produk HADIAH2 LUMAYAN seperti berikut untuk cabaran affiliate ini: Hadiah...
  16. nalzaron

    Masih Ada Ke Affiliateer yg Minat dgn Komisyen RM10?

    Assalamualaikum.. Sekarang ni kalau kita tengok, baca, kaji & perhatikan.. rata-rata IM memberikan komisyen yang agak tinggi untuk sesuatu produk.. ada yang mencapai 3 angka komisyen yang akan ditawarkan kepada affiliateer yang mempromosikan produk mereka... Persoalan saya di sini, ada...
  17. nalzaron

    Seminar @ kursus im di w.p. Labuan

    Assalamualaikum.. saya cuma nak bg cadangan atau persoalan berkaitan title di atas.. bila nak buat kursus atau seminar IM di W.P. Labuan?? kesian orang Labuan.. rase2 ramai yg minat klu buat ni sebab setakat ni saye tak pernah dngar lg seminar2 berkaitan IM di labuan diadakan... TQ p/s...
  18. nalzaron

    gandakanwang4u.com <<--

    Salam... ebook ni baru ke dah lama ye??? ok ke tak isinya??ada sapa leh komen??
  19. nalzaron

    Senang ke susah cipta lirik nasyid membunuh kalbu????!!

    Salam... Malaysia kini dilanda demam nasyid2 kontemporari... sampaikan saya kat sekolah pun pening2 kepala fikir nak buat lirik lagu nasyid yang mengancam lagi membunuh... so.. sapa2 kat WC ni yang ada ilmu bab-bab lagu nasyid ni tolong2 le bagi pendapat,komen,cara nak buat... syukran wajazakallah
  20. nalzaron

    Soalan panas flb pro

    Ada siapa2 yang dapat bgtau adakah flb pro masih relevan digunakan?? Klu ok saya nak beli juga..tq
Top