Search results

  1. muhdmuax

    Perkhidmatan Memasang Sistem Affiliate

    Aper benda nyer kat atas tu? tak faham lah.
  2. muhdmuax

    Perkhidmatan Memasang Sistem Affiliate

    Apa benda nyer? tak fahamlah. Skang tengah bedah script affiliate yang baru. Lebih sesuai untuk market malaysia. Nama saya sekarang dah tukar iaitu Along . Assalamualaikum MuaX
  3. muhdmuax

    Blog

    Saya nih memang celupar keyboard tapi tolong jangan sangka buruk saya . Saya sedia tolong orang lain. PM jer saya . Saya sedia bantu secemerlang mungkin. Saya pun pernah jadi b*ngong , tak tahu apa-apa tapi saya dah lalui semua tu. So jangan segan dan malu mintak tolong dengan saya. Terima Kasih.
  4. muhdmuax

    Blog

    Last offer Beri saya username dan password cpanel anda sekarang melalui pm untuk saya install kan blog anda secara percuma. Terima kasih.
  5. muhdmuax

    beradab konon!

    Ya saya faham saya kurang ajar, saya tak hormat orang lain , kerana saya mengatakan satu kebenaran yang pahit di telan. Saya sudah sampai apa yang terbuku dalam hati kecil saya. Terpulang untuk anda menilai saya ni manusia jenis apa. Terpulang pada anda nak bagi saya negative reputation...
  6. muhdmuax

    beradab konon!

    Nampaknya tak siapa yang faham apa yang saya cuba sampaikan. Apa yang saya timbulkan disini adalah kesopanan dan adab dalam menegur itu terlalu lembut sampaikan orang Melayu tak sedar diri ! Jadi saya timbulkan adakah adab melayu yang kita guna selama ini sebenarnya yang merosak bangsa itu...
  7. muhdmuax

    Blog

    Aku nak install kan tak mau. Huh, beli ebook tu RM50 jer. Tu untuk yang pemalas tahap dewa kalau rajin cam aku, tak beli pastu explore dan memandai edit sana sini sat jer dalam 3,4 hari dah pandai. Terpulang lah ko nak pandai dalam sehari atau ko nak pandai dalam 3,4 hari.
  8. muhdmuax

    Kenapa Pelajar Ke Luar Negara Tidak Mengenang Jasa?

    Betul diorang lebih hargai sebab kat Malaysia nih ada banyak hidden halangan . Macam-macam hal dan sebab . Tu pasal diorang pilih kerja kat luar.
  9. muhdmuax

    beradab konon!

    Melayu terlalu beradab dan bersopan santun dalam bahasa dan bergaulan sampai maruah diri tergadai. Pernah ker Melayu berubah apabila diberi nasihat yang sungguh lembut dan beradab? pernah ker Melayu sedar siapa diri ? Bila sudah dimaki , dikeluarkan perkataan yang tidak sedap didengar ...
  10. muhdmuax

    Cabaran Saya Buat Anda

    Sekarang kita berbincang mengenai hadiah yang cyberboyz tawarkan bukan untuk anda pancung saya. Amaran : jangan buat saya marah . Ada beberapa orang suka memarahi saya dalam thread saya. Salah ,bagi tahu jer kat saya melalui pm bukan jadikan thread saya dan orang untuk tunjuk kesenioran anda...
  11. muhdmuax

    Cabaran Saya Buat Anda

    p.s:Cyberboyz tak faham nyer apa yang saya bagi tahu, kalau faham mean dia dah baligh ;)
  12. muhdmuax

    Cabaran Saya Buat Anda

    Reply di padam . Maaf saya tak perasan yang cyber boyz budak lagi :D
  13. muhdmuax

    Blog

    Meh sini ko nyer user dan pass cpanel. PM kat aku. nanti aku buat kan besh besh.
  14. muhdmuax

    Cabaran Saya Buat Anda

    Tak per kita tak yah citer pasal tu.Stop. Skang citer pasal template.
  15. muhdmuax

    Cabaran Saya Buat Anda

    Assalamu'alaikum dan selamat sejahtera semua warga WangCyber.com Sejak bila bapak ko(cyberboyz) ni kerja print duit? banyak duit paypal ko nak beli software tu semua? Kalau nak bagi hadiah camni Hadiah pertama Ucapan Sayangku melalui telefon dari kakak saya yang cun dan peluang buat date:D...
  16. muhdmuax

    Google Inc : Tempat kerja paling best di dunia!

    Tak jugak pasal saya pelajar/student lagik:D Bukan nak membezakan antara human dan robot cuma sebagai manusia kita perlu mengenal pasti diri kita sendiri contoh: Kita tak boleh bergerak dengan sendiri Kita tak boleh membuat keputusan Kita mengharapkan orang lain dalam apa jual hal Kita tidak...
  17. muhdmuax

    Bisnes ini wajar dicontohi

    Best tapi saya tak suka gubahan , saya suka gubahan kertas (origami) :D
  18. muhdmuax

    Konsep kaedah enam topi berfikir

    Cam saya kata just simbolik sahaja dalam kaedah brainstorming.
  19. muhdmuax

    Kenapa Pelajar Ke Luar Negara Tidak Mengenang Jasa?

    Tu memang lah bagus tapi takut dia tak nak balik-balik pasal : Aweks sana cantik-cantik Gaji nya lumayan Kemudahan yang selesa Boleh hidup 100% baratan!
  20. muhdmuax

    Google Inc : Tempat kerja paling best di dunia!

    Tu lah, memang yang kejer makan gaji nih robot. Ayat tu untuk semua yang makan gaji. Kalau anda adalah human anda kerja sendiri .
Top