Search results

  1. hexagold

    Autoresponder Trafficwave Untuk Di Jual Beserta Dengan Leads dan Juga Downline.

    SOLD OUT! Assalammualaikum dan salam sejahtera, Dengan lafaz Bismillah, saya ingin menjual akaun trafficwave saya kepada sesiapa yang belum mempunyai autoresponder. Dalam akaun trafficwave tersebut mempunyai: 1) 850 Leads 2) 18 orang downline , 14 adalah aktif, anda hanya perlu sponser...
  2. hexagold

    WTS: Ruang Iklan Untuk Slimming Produk.

    Assalammualaikum dan salam sejahtera, RE: Kepada Mereka Yang Mempunyai Produk pelangsingan badan tak kira digital atau fizikal. Saya ingin menawarkan mailing list dan blog saya untuk di sewa. Saya mempunyai mailing list dalam niche pelangsingan badan dengan jumlah 681 list . Blog...
  3. hexagold

    Link text ke akaun paypal

    Assalammualaikum dan salam sejahtera, Saya ingin bertanya kepada sesiapa yang tahu bagaimana hendak letak link kan text ke akaun paypal dan bukannya dalam bentuk button.Contohnya apabila buyer klik "download now" kemudian buyer akan di redirectkan ke akaun paypal untuk membuat pembayaran...
  4. hexagold

    Bonus Ebook Panduan Emel Rahman Basri

    Saya akan memberikan salah satu software yang di gunakan dalam salah satu teknik tersebut. Apakah nama softwarenya, saya tidak dapat berikan namanya kerana sebab-sebab tertentu tetapi, beliau menggunakan software tersebut. Anda perlu bertindak pantas kerana, saya tidak tahu berapa lama link...
  5. hexagold

    Oscommerce error

    Assalammualaikum, sapa terror Oscommerce? saya punya halaman web escommerce ada keluar error kat header. Error dia adalah seperti di bawah: Warning: I am able to write to the configuration file: /home/thefuel/public_html/lilyzcollection.com/includes/configure.php. This is a potential...
  6. hexagold

    Khas Untuk Newbies!!

    Dengan Nama Allah yang maha pemurah lagi maha mengasihani. TAWARAN ISTIMEWA UNTUK WARGA WC! Selepas saya puas membelak-belek fail yang ada dalam hard disk komputer saya, saya terjumpa [email protected] yang saya gunakan semasa saya mula-mula belajar buat blog dahulu. Panduan ini mengajar...
  7. hexagold

    wordpress

    Assalammualaikum, Saya telah membuat blog wordpress baru untuk adsense, tetapi masalahnya, blog saya hanya dapat dilihat sepenuhnya dalam Firefox, tetapi apabila kita browse dengan IE, hanya header dan iklan Adsense sahaja yang kelihatan. Ada sesiapa yang tahu kenapa masalah ini berlaku...
  8. hexagold

    Form Processor

    Assalammualaikum, Saya ingin membuat sebuah landing page supaya subscriber akan isi nama dan email pada opt-in form. Apakah kod yang diperlukan supaya setelah subscriber tekan submit, mereka akan di redirectkan ke sales letter. Diharap ada yang sudi membantu:)
  9. hexagold

    Video asas pemasangan wordpress dan SEO

    Video Langkah Demi Langkah Pemasangan Wordpress dan Optimasi Enjin Carian untuk blog anda. Assalammualaikum dan selamat sejahtera, Jika selama ini anda masih kabur dalam pemasangan wordpress dan cara-cara untuk mengkonfigurasikan plug-in anda, kini terdapat panduan dalam bentuk video...
  10. hexagold

    Domain Name

    assalammualaikum, Saya mempunyai Domain name dan hosting di netkl, bolehkah saya menukar nama domain saya dengan domain yang lain tapi menggunakan hosting yang sama? dengan erti kata lain saya ingin menutup website tersebut dan menggunakan hosting tersebut untuk website yang lain terima kasih
  11. hexagold

    opt in dan order form

    Akum dan selamat sejahtera, Saya hexagold, member baru dalam forum ni tapi dah lama mengikuti forum ni, saya telah membina satu website tapi mengalami kesukaran dalam membina opt in form dan order form, saya telah cuba bermacam-macam cara dalam thread sebelum ni tapi gagal, sorii asyik ulang...
Top