Search results

  1. paulmaison

    Manga Dragon Ball Z Kai

    tgh saya syok menghadap pc tiba2 aje anak sulung saya kata ada dragon ball! Wah... apa lagi rupa2nye dah kembali di channel 616 cuma start jam 9.30pm... layan habis..
  2. paulmaison

    Bagaimana Nak Create Logo Untuk PayPal Akaun?

    tradebizmy> apa bezanya paypal free dengan paypal premier & paypal business? TQ
  3. paulmaison

    Manga Dragon Ball Z Kai

    Babak paling best semasa Goku aka Kakarot menjadi super saiya mengalahkan Fliza...
  4. paulmaison

    Bagaimana Nak Create Logo Untuk PayPal Akaun?

    Itu button Paypal saya tahu, yg saya maksudkan ialah: saya bagi cth, saya rasa semua member pernah membeli software atau apa-apa produk spt ebook dan etc di internet using Paypal bukan, apabila sampai kat page untuk sign in Paypal akaun, sesetengah page tu cuma guna email paypal diorng yg...
  5. paulmaison

    Bagaimana Nak Create Logo Untuk PayPal Akaun?

    Saya sedang berusaha mencari cara bagaimana nak create logo PayPal. Tujuan untuk more safety kepada akaun Paypal saya. Ada siapa-siapa tahu caranya:-/
  6. paulmaison

    Manga Dragon Ball Z Kai

    ish... sejak 3 minggu yg lepas siri Dragon Ball Z kai di channel 616 yg disiarkan setiap jam 9pm tidak kelihatan. Sangat-sangat kecewa. Kenapa yer???
  7. paulmaison

    Manga Dragon Ball Z Kai

    Walaupun umur dah mencecah 30-an minat dgn kartun nie sangat-sangat mendalam. Kalau musim tak ada ASTRO dulu cuma dapat baca buku komik aje. Sekarang Channel 615 setiap jam 9pm dari hari isnin hingga jumaat. Anak pun tonton sekali... hehehe... Itulah aura Kakarot.:D
  8. paulmaison

    Mencari perkhidmatan membuat Website/Squeeze page yang terbaik dan harga berpatutan.

    exabytes [ dot ] com [ dot ]my Sapa-sapa pernah guna buat SP di sini???
  9. paulmaison

    Mencari perkhidmatan membuat Website/Squeeze page yang terbaik dan harga berpatutan.

    dah tgk, mcm best juga... bro ada cuba ker buat SP kat PublicMango nie???
  10. paulmaison

    Koleksi Kerenah Pelanggan Perniagaan Internet

    Salam semua WC, Terima kasih kerana berkongsi pengalaman ini bersama new member seperti saya...
  11. paulmaison

    JUALAN MEGA BACKLINKS! 100 RIBU Backlinks start dengan RM15 Sahaja..!

    :-O...inilah yang saya cari-cari... saya berminat...:D
  12. paulmaison

    Tolong saya

    Dah dapat email dari team Adsense dan ini jawapannya: Hello, Thank you for your appeal. We appreciate the additional information you've provided, as well as your continued interest in the AdSense program. However, after thoroughly re-reviewing your account data and taking your feedback into...
  13. paulmaison

    Mohon review Kelab Jutawan.org

    Bila terbaca thread nie...nasi dah menjadi bubur lah pula...:(
  14. paulmaison

    Tolong saya

    ada juga niat nak buka akaun baru... namun terang-terang adsense bagitau tak boleh ada lebih dari satu akaun atas nama payee yang sama. Check kat sini: https://www.google.com/support/adsense/bin/answer.py?hl=en&answer=57153&ctx=cb&src=cb&cbid=-1bnqs6y2y2k89&cbrank=2#q3
  15. paulmaison

    Tolong saya

    Yep.. mcm saya punya kena disable tapi pasal kes kononnya ada aktiviti luarbiasa sehingga terlebih klik pula... heran juga sedangkan saya cuma buat advertising mcm biasa dan tidak pernah sama sekali klik adsense sendiri pun... So... saya email aje kat team adsense tu dan kena tunggu...
  16. paulmaison

    Minta Bantuan Pakar.

    Salam Bro, Saya dah email admin empunya software tu... dah fix problem tu... Anywhere, thanks atas nasihat bro sekalian... p/s: mcm mana nak closed thread nie yer...:D
  17. paulmaison

    Minta Bantuan Pakar.

    auto link pro... software exchange links...
  18. paulmaison

    Minta Bantuan Pakar.

    Salam WC saya ajukan, Terlebih dahulu saya memohon maaf sekiranya thread ini berada di tempat yang tidak sesuai untuk dibincangkan namun saya masih memerlukan pendapat pakar berkenaan masalah yang saya hadapi. Bebearapa hari lalu, saya ada membeli satu software dan ianya mengambil masa juga...
  19. paulmaison

    -==Kuasai Muka Depan Google - Auto Backlink Setiap Kali Anda Update Blog==--

    Salam bro, Ini bermakna saya kena install kedua-dua plugin itu terlebih dahulu dan buat akaun untuk setiap plugin tu? Kemudian username & password diberikan untuk pendaftaran ke onlywire/ping.fm yang confirm siap dalam 1 - 2 hari, gitu:-/
Top