Search results

  1. jebat66

    HYIP yg bole percaya...

    jgn buat **** plak,nk ber hyip...
  2. jebat66

    Hadiah terbang ke angkasa jika menangi Piala Dunia 2014

    skali dia ngap baru ko tau pencinta alam
  3. jebat66

    Berhenti Kerja Kerajaan

    aku rasa tak berbaloi,berbanding benefit yg dpt kerja gov
  4. jebat66

    7 Tempat Menakjubkan Di Bumi

    subhanallah, mmg indah dan terbaik...
  5. jebat66

    Tempat-Tempat Pelancongan Menarik di Malaysia Mengikut Negeri

    kelantan mmg syurga makanan la
  6. jebat66

    Kamera Rahsia Dalam Bilik Mandi Untuk Skodeng

    ade ke letak bawah tempat sidai tuala
  7. jebat66

    Menang ratu cantik selepas kuruskan badan

    gambo time gemuk pliss..
  8. jebat66

    Seluar dalam cegah bau kentut laris

    bau takda,bunyi ada hehe...
  9. jebat66

    Jana Wang dalam Euro!

    macam menarik,dalam ni ada ynag dh dapat?
  10. jebat66

    Siapa suka Haifa Wehbe No 1 Arab woman Singer???

    minat lagu ke minat lain ni haha...
  11. jebat66

    Borong Seluar Jeans Levis

    fuh...meme terbaek...
  12. jebat66

    2013 Pesta Promosi Ulang Tahun Ke-5 Wendy's

    tak pernah lagi makan dekat sini
  13. jebat66

    Gambar Bakal Isteri Jehan Miskin...Gadis Korea !

    pakai tudung makin cun
  14. jebat66

    (Newcomers IM) Bagaimana cara mengelakkan diri daripada tertipu di Internet (SCAM)

    salam, kawan dah join setahun lebih.setakat ni alhamdulillah la. uinvest ni kita kena beli share,setiap share berlainan harga, roi dan tempoh investment. share kita beli tu juga bila2 masa kita boleh jual jika harga tersebut naik.
  15. jebat66

    InstaForex Tournament 2008. Get a chance to win CASH USD11,500 !!!

    The Tournament is organized by InstaTrade Corporation. The Tournament starts on the 29st of September 2007 and finishes on the 31st of October 2008. Registration starts on the 1st of August 2007 and finishes on the 28st of September 2008. Prizes of totally $11500 are distributed among...
Top