Search results

  1. muhdfarhan

    Universiti mana dan jurusan apa?

    Aku akan mengisi borang kemasukan ke IPT tak lama lagi. Aku nak mintak pendapat korang . Apa jurusan yang mendapat market yang tinggi sekarang dan mampu bertahan 20 tahun lagi? kalau jurusan IT, rasanya boleh berkembang lagi ke? aku lebih meminati bidang IT dari dulu. Cuma takut tak berkembang...
  2. muhdfarhan

    Blogstarz: MLM atau skim cepat kaya atau $%##(apa-apa la) ?

    Apa pendapat korang? aku dah baca kat beberapa website tentang blogstarz. Members wangcyber bagi komen cikit.. Lama dah tak dengar khabar blogstarz ni? Hanya nak tahu ye.Jangan saman aku :).hehe
  3. muhdfarhan

    FXmalay macam mana ?

    Salam semua. Ini post pertama aku.hehe Ok. AKu malas nak mencari sub topic ni. Kepada sesiapa yang tahu bab ini(aku mengharap jawapan ringkas je ye). Apa pendapat korang tentang fxmalay? Dengar cerita dapat $25 kalau post 100 post..huhh
Top