Search results

  1. zahidana

    Melanjutkan Pelajaran Peringkat Diploma, Ijazah dan Masters

    Assalam. Nak blaja Exe. Dip. Keusahawanan tak.. part time weekend 12 minggu je kat setapak? Terus dpt ijazah n master bergantung kpd pendapatan..mgkn smpi phd. Total RM11,100 but u pay only 1100. Balance will be deducted from yr profit in the biz. Anda akan dibimbing oleh para jutawan untuk...
  2. zahidana

    Berkenalan Dengan Produk Halalan Thoyiban

    http://rahsiarezeki.wordpress.com/2013/12/23/berkenalan-dengan-produk-halalan-thoyiban/ Kepada yang berminat untuk menceburi perniagaan pembuatan produk halalan thoyiban, ada cara yang mudah iaitu melalui networking dengan kilang usahawan Melayu Islam yang sedia yang telahpun mendapat status...
  3. zahidana

    Bacalah Al-Quran, Sebaik baik Buku

    Saya telah letak satu link.. dengarla ya.. Moga Allah menambahkan kefahaman dan barakah kepada anda.. http://www.youtube.com/watch?v=D_wc7_Gtkjc&list=PL3D7EB68F8093FB8C
  4. zahidana

    Bacalah Al-Quran, Sebaik baik Buku

    Saya amat menggalakkan anda semua baca al-Quran, kalau boleh dengan makna sekali (terjemahan bahasa yang anda faham). Al-Quran mengandungi banyak hikmah, pengajaran, makna, sejarah, penerangan, ilmu, sesuatu yang menundukkan hati, dan sebagainya. Banyak kes di mana orang yang tidak menguasai...
  5. zahidana

    Buku-Buku Yang WAJIB Dibaca Oleh Internet Marketer!

    En Affendi, thanks for the Info, sy akan cuba dapatkan Corey Rudl tu. tapi rasanya kena pegi kat amazon juga ya. sbb MPH tak tau la ada ke.
  6. zahidana

    Rich Dad Poor Dad - Buku yang memotivasi saya untuk membaca LEBIH 500 BUAH buku lain

    Buku ni sangat sangat sangat bagus, kalau tak pandai BI pun boleh faham sbb bahasanya amat simple tapi mengena bagi yang susah nak faham.. Sapa yang tertutup hati untuk business tu cubalah..
  7. zahidana

    Anda Bertanya Ustaz Azhar Idrus Menjawab Permasalahan Semasa

    ya, saya mendapat beberapa ilmu dari ceramah beliau, sy sekolah omputih tapi sgt berminat mendalami pengajian us. ni. kelas, berilmu dan tak bosan. sapa yang belum dgr youtube dia, boleh la belajar belajar. moga Allah bukakan hati kita semua, sebab terdapat berbagai rahmat yang Allah turunkan...
  8. zahidana

    Berapa kali seminggu korang baca buku?

    thanks, ya carl sagan salah seorang penulis ttg universe, solar system dsb yang favourite sgt. tapi dia dah meninggal dunia tak berapa lama dulu. tapi kalau engkorang taip carl sagan dkt youtube terdapat berlambak kajian dan dokumentari dia... thanks for thinking about this
  9. zahidana

    Korang Tau Ke Kat Mana Nak Beli Buku ONLINE

    Bagi yang minat membaca, tak byk masa nak shopping buku kat mall ke, sy mencadangkan anda buka link ini sebab di sini terdapat beberapa buku menarik untuk anda beli dalam BM. Mana la tau anda duduk di depan komputer, dahagakan ilmu yang sukar dicari melainkan kena beli... ha ni link dia...
  10. zahidana

    Belajar Tahfiz untuk Pelajar 13 - 19 tahun.

    Bagi sesiapa yang nak belajar tahfiz di Selangor : www.instituttahfiz.wordpress.com
  11. zahidana

    Alhamdulillah, Hari Ini 5 Buku Saya Akan Diterbitkan

    Kalau nak baca maklumat maklumat ni sila LIKE dalam link saya atau baca kat web. t kasih..
  12. zahidana

    Alhamdulillah, Hari Ini 5 Buku Saya Akan Diterbitkan

    T kasih diucapkan kpd semua ucapan tahniah, penghargaan, galakan di atas. Dua buku lagi yang tak disebut dlm link signature ialah "Siapa yang mendapat Rahmat ALLAH" dan "Keni'matan Syurga" (Tajuk mgkn diubahsuai oleh editor) Thank u. Love u all.
  13. zahidana

    Ceramah Gaza percuma di Ampang

    Semua ahli wangcyber dijemput hadir untuk mendengar penerangan/ceramah mengenai peristiwa-peristiwa terakhir di GAZA, Palestin, secara percuma. Waktu 10.00 pagi hingga 1.00 Ahad 23 Disember, 2012
  14. zahidana

    Ceramah Cabaran Umat Palestin oleh NGO

    Sesiapa yang berminat boleh call Lokman.
  15. zahidana

    Ceramah Cabaran Umat Palestin oleh NGO

    Bukan bermotif keuntungan
  16. zahidana

    TeknikSimpleClickbank.com

    Nampak mcm bagus.. bagi info lagi..
  17. zahidana

    Peraturan Signature...

    Bagi yang degil tu suh dia buat "Gerabak Ktapi" je :D
  18. zahidana

    Apakah perniagaan yang menjadi rebutan pelanggan.. (yang halal)

    sabtu Semenyih, Ahad Kajang Prima. itu yg sy tahu.
  19. zahidana

    Alhamdulillah, Hari Ini 5 Buku Saya Akan Diterbitkan

    Berita baik bagi saya hari ini kerana 5 buku saya akan diterbitkan oleh salah sebuah syarikat penerbitan terulung di Malaysia. Khabar baik ini bukan datang tak semena-mena tetapi melalui usaha yang kuat, semangat yang jitu dan kemahuan yang begitu tinggi.;;) Semua orang boleh buat ini. Kejayaan...
Top