Search results

  1. muhdmuax

    beradab konon!

    Melayu terlalu beradab dan bersopan santun dalam bahasa dan bergaulan sampai maruah diri tergadai. Pernah ker Melayu berubah apabila diberi nasihat yang sungguh lembut dan beradab? pernah ker Melayu sedar siapa diri ? Bila sudah dimaki , dikeluarkan perkataan yang tidak sedap didengar ...
  2. muhdmuax

    Waaaaaaaaaaaaa

    Waaaaaaaaaaaaaaaaa, mana sumer orang nih, tak nak bagi hadiah kat saya ker ;)?, sedey betul , saya tak pernah sambut tapi cam nak sambut lak tahun ni he he.
  3. muhdmuax

    Jangan klik laman web ini

    Assalamualaikum dan selamat sejahtera dan selamat pagi :) Tiap-tiap hari saya dapat satu email spam tentang #@$%& #@$#@^%$&*# , so saya pun nak tahu apa benda yang dijual. Saya pun klik dan dibawa ke satu page lycos.com dan redirect ke satu laman web. Selepas beberapa minit saya mendapati ia...
  4. muhdmuax

    Jangan Gunakannya!

    Asssalamualaikum dan selamat sejahtera kepada semua WC member, Hari ini bersamaan 22 Feb 2007 Jam 4.30pm Saya menarik balik kenyataan saya dan amaran terhadap penggunaaan script jonathan . Saya juga memohon maaf kepada mod dan semua wc member kerana memberitahu dan menunjukkan gambar bukti...
  5. muhdmuax

    RM30 jer

    Assalamualaikum, saya nak jual kepada kengkawan semua satu package ebook dan software yang boleh digunakan untuk membina laman web dan ecover , blog dan ebook ebay. Disertakan Resell Right . Dana hasil jualan digunakan untuk membeli hosting , domain , monitor dan beberapa ebook rujukan. Package
  6. muhdmuax

    Jadi rakan muaz

    Assalamualaikum dan selamat petang . Saya baru jer masuk mybloglog, walau tak da blog lagi tak syok gak bina satu community blogger Malaysia. Oleh sesapa yang rasa nak add saya boleh add http://www.mybloglog.com/buzz/members/muax/ Jumpa lagi. Dari Remaja Ganazz Berkhidmat untuk...
  7. muhdmuax

    Perkhidmatan Memasang Sistem Affiliate

    Assalamualaikum, Saya menawarkan perkhidmatan memasang sistem affiliate secara percuma Ciri-ciri: Link dalam bahasa melayu. Borang pendaftaran dalam bahasa melayu dan terdapat ruangan maklumat bank. Terdapat URL Agen pada muka hadapan contoh URL Agen Anda ...
  8. muhdmuax

    JV Fire Sale For Free

    Assalamualaikum, Saya ada satu software jv , saya tak tau camna nak guna , so sapa yang nak boleh tinggal kan email kat sini dan saya akan hantar software tu. Pastu test kalau menjadi dan berfungsi dengan baik, hantar testi ke [email protected] Bukan nak jual just berkongsi software yang...
  9. muhdmuax

    Halal ker bisnes nih?

    Assalamualaikum, Semalam kawan saya datang dan citer pasal biz yang dia buat. Dia join satu company dari australia , OmegaTrend.com. Dia ajak saya, tapi mengikut percakapannya menunjukkan biz yang dia buat ada skim pelaburan, contoh u masuk RM250, after 1 month u get RM250 ;every month, or u...
  10. muhdmuax

    Siapa dah pakai software ni?

    Assalamualaikum, Saya ada software update blog tapi tak reti nak guna, sapa pernah guna software ni? Rujukan : http://blogautoposter.penanghealthygoods.com
  11. muhdmuax

    http://www.bicarajutawan.com/forum expired?

    Tadi bukak cam biasa jer, tetiba jam 8 nak bukak balik dah ada tulis expired. Kawan-kawan lain camna?
  12. muhdmuax

    Autoresponder Unlimited- Prob Solven

    Saya dah install autoresponder unlimited kat server web, tapi ada error lah. Tengok kat bawah ni. Sesiapa yang pernah atau sedang menggunakan software autoresponder unlimited, boleh tolong saya selesaikan prob ni? Hadiah misteri diberikan kepada orang yang dapat menolong saya.
  13. muhdmuax

    Autoresponder Unlimited- Prob Solven

    Saya dah install autoresponder unlimited kat server web, tapi ada error lah. Tengok kat bawah ni. Sesiapa yang pernah atau sedang menggunakan software autoresponder unlimited, boleh tolong saya selesaikan prob ni?
  14. muhdmuax

    January datang lagi.

    Assalamualaikum, Kepada seluruh warga Wang Cyber yang beragama Islam khasnya dan lain-lain amnya. Saya disini ingin memohon maaf kepada sesiapa sahaja yang terasa hari, yang kena laser, terajang, penyepak, penampar , penumbuk dari saya, yang kecil hati atau yang terluka atas perbuatan...
  15. muhdmuax

    Blogger Guide To Profit For Free

    Assalamualaikum, Di sini saya hendak berkongsi satu ebook bertajuk Bloggers Guide To Profit kepada kawan-kawan. Ebook ini menerangkan secara detail tentang pemasaran blog dan cara setup blog asas. Untuk maklumat lanjut sila ke http://bloggersprofit.penanghealthygoods.com. Semoga...
  16. muhdmuax

    Rakyat Malaysia Peminta Sedekah?

    Bukan semua tapi memang ada segolongan/gelintir masyarakat/perseorangan suka meminta sedekah dari mencari wang sendiri. Lihatlah , di R&R , ekspo-ekspo dan tempat-tempat yang dikunjungi orang pasti anda dapat lihat anak-anak yatim menjual kalender dengan harga yang sangat mahal.RM10 (tak...
  17. muhdmuax

    Siapa nak script affiliate nih?

    Assalamualaikum dan selamat pukul 7.29, Saya nak tanya , bro, sister, semua nak tak script affiliate nih? Easy Jv & Affiliate Manager.
  18. muhdmuax

    Download Script MLM Secara PERCUMA

    Jika korang nak tengok content script mlm website x. Meh sini download. Percuma tak yah bayar* apa-apa. http://www.savefile.com/projects/1049292 *Terms and condition apply
  19. muhdmuax

    Nanti kan ..........

    Ha ha, apa yang akan saya bawa untuk anda? sesuatu rahsia atau sesuatu teknik atau apa-apa yang anda panggil untuknya. Memandang saya hendak SPM tahun hadapan jadi rahsia ini saya akan bongkar pada tahun 2008/2009. Apa yang saya nak bongkarkan ? antaranya Membongkar bagaimana dapat jualan...
  20. muhdmuax

    Kisah saya

    Beberapa hari ini saya terfikir untuk membeli satu set produk MRR dan PLR dari website x (IM malaysia punya) , mahal gak dalam RM100. Tengah surf website x tersebut saya teringat satu kaedah mudah Bagaimana Hendak Download MP3 Secara Percuma dari website berbayar, saya pun buka satu file tajuk...
Top