Search results

  1. hexagold

    Siapakah anda?

    Nama penuh :Setria Hariadi Umur : 38 tahun Jantina : Lelaki Status : Berkahwin, anak 2 Pekerjaan : VSS sekarang online marketer sepenuh masa Berapa tahun involve dlm bisnes internet :8 tahun Lokasi : Rawang, Selangor dan negeri2 yang berjiran. Laman web : Internet | Blogging|Way Of Life - Jurnal...
  2. hexagold

    Ade sesiapa yg leh suggest hosting tempatan yg best?

    Dua-dua tu boleh, tapi netkl sesuai untuk pasaran tempatan, kalau nak buat adsense, kena pakai luar negara punya. Salah satu yang pernah saya pakai selain hostgator ialah asmallorange. harganya ok, support dia pun cepat.
  3. hexagold

    Ada sesiapa Tahu bagamana nak buat Borang Guna HTML kod atau PHP kod?

    you boleh tengok halaman web ni www.borangpesanan.com
  4. hexagold

    Salam Perkenalan Dari Saya safrispy Kepada Semua Warga WC!!

    selamat datang ke WC , semoga dapat banyak manfaat. Rajin-rajinle bertanya, banyak otai-otai kat sini.
  5. hexagold

    Buat duit dgn Flippa sekarang masih relevan ke?

    Kat wangcyber ni pun boleh jugak kalau nak jual website. Banyak contoh forumer yang jual website kat sini, boleh tahan jugak hasilnya.
  6. hexagold

    software yang sesuai untuk membuat wesite

    Wordpress adalah platform untuk kita membuat blog atau website.Jika anda membeli domain dan hosting, anda akan di berikan acces ke c-panel iaitu tempat untuk mengawal website anda.Dalam Cpanel, anda boleh mencipta wordpress blog dengan fantastico.Hanya klik-klik sahaja. Recap: wordpress...
  7. hexagold

    Belum Dapat Income! :(

    Saya setuju sangat dengan anda. Fokus pada satu model internet terlebih dahulu. Sebab itu, kita perlu tahu model perniagaan internet yang mana sesuai atau yang ingin kita ceburi. Katakan ingin menjana pendapatan dengan clickbank, anda perlu fokus kepada model niche website dan berusaha untuk...
  8. hexagold

    software yang sesuai untuk membuat wesite

    bro, tak perlu pakai software, mahirkan diri dengan asas domain, hosting dan membina blog wordpress di cpanel. kalau boleh kuasai ini, tak perlu lagi software untuk membina website.
  9. hexagold

    Buat duit dgn Flippa sekarang masih relevan ke?

    Untuk permulaan, anda tak perlu membeli ebook asas membuat website, cuma serach aje kat forum ni, atau pun google, banyak penerangan mengenai asas membina website.Tapi sekarang tak macam dulu, hanya pakai wordpress pun dah boleh membuat niche website.
  10. hexagold

    [Boleh Percaya Ke?] Buat LEBIH 1 Juta USD dalam 6 bulan dengan software ini???

    Sebenarnya produk-produk seperti ini adalah produk mengarut, takkanlah dia nak jual software tersebut dengan harga USD47, lepas tu boleh bagi diskaun plak. Saya sudah cuba membeli produk yang sewaktu dengannya, rupa-rupanya bukan semudah yang di gambarkan dalam surat jualan.Oleh itu...
  11. hexagold

    PMC - Professional copywriting for your business

    please send me a price for a article writing
  12. hexagold

    Salam perkenalan setelah sekian lama

    welcome back to the board bro, saya pun dah lama tak menjengah, so sama-sama la kita explore kembali ilmu-ilmu dalam WC ni
  13. hexagold

    Autoresponder Trafficwave Untuk Di Jual Beserta Dengan Leads dan Juga Downline.

    ok, harga semasa adalah RM250. minta maaf kerana lambat reply thread ni, terlalu sibuk dengan kerja rat race
  14. hexagold

    Autoresponder Trafficwave Untuk Di Jual Beserta Dengan Leads dan Juga Downline.

    Kepada sesiapa yang mempunyai atau menjadi pengedar kepada produk slimming, amat-amat di galakkan untuk memberi tawaran kerana leads yang saya kumpul ini adalah fresh.
  15. hexagold

    Autoresponder Trafficwave Untuk Di Jual Beserta Dengan Leads dan Juga Downline.

    semua autoresponder ada kelebihan dan kekurangan, tetapi apa yang pengetahuan yang anda perlu pertingkatkan adalah ilmu pemasaran email.
  16. hexagold

    Autoresponder Trafficwave Untuk Di Jual Beserta Dengan Leads dan Juga Downline.

    Bagi squeeze page 3 dan 4 saya hanya bagi squeeze page dan doc berkaitan sahaja kerana saya letakkan dalam subdomain.Bagi squeeze page 1 dan 2, kalau berminat, saya bagi sekali la, baru aje renew nama domain tu. Kalau bro berminat, bro boleh PM harga tawaran bro.
Top