Search results

  1. zahidana

    Melanjutkan Pelajaran Peringkat Diploma, Ijazah dan Masters

    Assalam. Nak blaja Exe. Dip. Keusahawanan tak.. part time weekend 12 minggu je kat setapak? Terus dpt ijazah n master bergantung kpd pendapatan..mgkn smpi phd. Total RM11,100 but u pay only 1100. Balance will be deducted from yr profit in the biz. Anda akan dibimbing oleh para jutawan untuk...
  2. zahidana

    Berkenalan Dengan Produk Halalan Thoyiban

    http://rahsiarezeki.wordpress.com/2013/12/23/berkenalan-dengan-produk-halalan-thoyiban/ Kepada yang berminat untuk menceburi perniagaan pembuatan produk halalan thoyiban, ada cara yang mudah iaitu melalui networking dengan kilang usahawan Melayu Islam yang sedia yang telahpun mendapat status...
  3. zahidana

    Bacalah Al-Quran, Sebaik baik Buku

    Saya amat menggalakkan anda semua baca al-Quran, kalau boleh dengan makna sekali (terjemahan bahasa yang anda faham). Al-Quran mengandungi banyak hikmah, pengajaran, makna, sejarah, penerangan, ilmu, sesuatu yang menundukkan hati, dan sebagainya. Banyak kes di mana orang yang tidak menguasai...
  4. zahidana

    Korang Tau Ke Kat Mana Nak Beli Buku ONLINE

    Bagi yang minat membaca, tak byk masa nak shopping buku kat mall ke, sy mencadangkan anda buka link ini sebab di sini terdapat beberapa buku menarik untuk anda beli dalam BM. Mana la tau anda duduk di depan komputer, dahagakan ilmu yang sukar dicari melainkan kena beli... ha ni link dia...
  5. zahidana

    Ceramah Gaza percuma di Ampang

    Semua ahli wangcyber dijemput hadir untuk mendengar penerangan/ceramah mengenai peristiwa-peristiwa terakhir di GAZA, Palestin, secara percuma. Waktu 10.00 pagi hingga 1.00 Ahad 23 Disember, 2012
  6. zahidana

    Ceramah Cabaran Umat Palestin oleh NGO

    Bukan bermotif keuntungan
  7. zahidana

    Alhamdulillah, Hari Ini 5 Buku Saya Akan Diterbitkan

    Berita baik bagi saya hari ini kerana 5 buku saya akan diterbitkan oleh salah sebuah syarikat penerbitan terulung di Malaysia. Khabar baik ini bukan datang tak semena-mena tetapi melalui usaha yang kuat, semangat yang jitu dan kemahuan yang begitu tinggi.;;) Semua orang boleh buat ini. Kejayaan...
  8. zahidana

    Mengenali Makanan Sunah...

    Makanan sunnah ialah makanan yang dimakan oleh Nabi Muhammad s.a.w. dan terdapat (disebut) di dalam hadis dan al-Quran. Kita harus mengenali makanan/minuman ini kerana dengan Izin Allah, terdapat pelbagai khasiat, kelebihan dan keistimewaannya. Antaranya ialah buah delima, habbatus sawda...
  9. zahidana

    Ruangan untuk Ebook dan Pasaran Ebook

    Disebabkan ilmu itu penting sehinggakan nak berjaya didunia dengan ilmu, nak berjaya di akhiratpun dengan ilmu, maka saya mencadangakan supaya diadakan ruangan bagi yang berminat dengan ilmu. Di sini kita boleh membincangkan atau mencadangkan ebok-ebook yang baik sebagai panduan pengguna...
  10. zahidana

    Iklan Produk HALAL Anda Di Sini

    Ada 4946 friends saya AND LOTS MORE nak baca iklan anda. siarkan disini (yang halal saja). Percuma untuk ahli LIKES group ni.. Pastikan yang HALAL sahaja. Untuk mempopularkan ruangan ini tolong ADD kan 5 member atau lebih. T. Kasih tq http://www.facebook.com/#!/groups/434672659906279/
  11. zahidana

    Belajar Tahfiz untuk Pelajar 13 - 19 tahun.

    Sesiapa yang ingin belajar tahfiz terutamanya sebagai maklumat kepada ibubapa yang berasa tanggungjawab untuk memberikan pendidikan fardhu Ain kepada anak-anak mereka (iaitu memberi ilmu tentang al-Quran), boleh lah menghantar anak anak mereka ke Semenyih. web...
  12. zahidana

    Marilah Kita Banyak Membaca

    Assalamualaikum, Bila saya taip tajuk ni, berapa kerat yang mindanya tertarik dan ingin meneruskan bacaan. Jika anda dah baca tahap ni maka anda antara orang yang berminat, orang yang jiwanya terbuka untuk meningkatkan ilmu. Orang yang berusaha meningkatkan ilmunya akan dirahmati Allah, kerana...
  13. zahidana

    Kursus Bahasa Arab Komunikasi Untuk Awam - Tidak bermotif Keuntungan

    Pihak surau Ar-Rayyan akan mengadakan kelas Bahasa Arab Komunikasi seperti berikut: Tarikh: Setiap Hari Jumaat (Malam Sabtu) Mulai 21 Sept. 2012 Masa: Selepas Isya’ (9.00 – 10.30 Malam) Tempat: Surau Sementara (Bilik Kursus) Taman Semenyih Impian, Semenyih (5 km...
  14. zahidana

    Produk Halalan Thoyiban: Dimana Boleh Diperolehi?

    by zahidana Labelling, OEM, Distributors, Halalan Thoyiban, IMP, products, stokis, Antara produk Halalan Thoyiban IMP Disebabkan pengeluaran produk halalan thoyiban IMP ini masih agak baru dan tidak ada informasi dimana untuk diperolehi, bersama ini disertakan antara beberapa outlet yang...
  15. zahidana

    Free ebook

    Salam smua, Untuk kengkawan di WC, disertakan free ebook Frekuensi Kayo (part) nanti baca n digest ya ;;) http://www.scribd.com/doc/59099875/FREKUENSI-KAYA-part
  16. zahidana

    Nak Kaya pun Kena Ada Frekuensi Ke..?

    Ha, ini soalan yang selalu ditanyakan mengenai Frekuensi Kaya. Sebenarnya mengikut ilmu fizik, setiap perkara atau benda termasuk pokok, hidupan, alam, ada frekuensinya sama ada gas, cecair atau pepejal. Ini termasuk minda kita yang diberi Allah sebagai satu anugerah yang mahal yang tiada tolok...
  17. zahidana

    Kursus E-Commerce

    Salam, Ada sesiapa yang boleh beri maklumat tentang kursus E-Commerce (E-dagang) yang bertujuan untuk perniagaan dan dipraktikkan, bukan sekadar mendapatkan sijil. Berapakah yuran kursus dan dimanakah tempat kursus diadakan, baik kursus jangka pendek atau panjang. t kasih
  18. zahidana

    Law of Attraction, Menarik Anda Ke Arah Puncak Kejayaan

    Apa yang saya pelajari dari buku-buku Law of Attraction boleh diamalkan dengan jayanya. Ia bukan sekadar teori tetapi elok kita ketahui ilmunya. Ia seumpama membuang segala toksin dalam badan dan menambah vitamin dalam makanan kita. Apabila ini berlaku ia seperti satu suara yang memanggil anda...
  19. zahidana

    Gunakan Ilmu Imaginasi untuk Berjaya

    Salam, Saya ingin mencadangkan anda semua peminat WC, selain daripada garispanduan yang terdapat dalam al-Quran dan hadis, gunakan ilmu imaginasi yang cemerlang kerana dalam imaginasi sebenarnya ada rahsia rahsia kejayaan. Perkara ini telah dibincangkan dan dikemukakan ratusan tahun dahulu...
  20. zahidana

    Apakah perniagaan yang menjadi rebutan pelanggan.. (yang halal)

    Ok, saya nak mulakan kolum ini dengan ucapan salam pada semua. Untuk warm-up saya nak tanya sesiapa yang expert di luar sana apakah perniagaan yang baik sekarang ni, yang customer datang kat kita bukan kita tersua-sua kat customer. :D Apakah jenis produk yang menjadi rebutan.. hi..mana...
Top