Search results

  1. Joe Fizzow

    Video montaj gimik perasmian pertandingan bowling TNB

    Waalaikumussalam. Boleh touch up lagi. Masukkan lebih efek. Efek cahaya boleh dimasukkan dalam video. Apa-apa pun dah cukup baik tuan. Keep it up bro.+Malu2++Malu2++Malu2+
  2. Joe Fizzow

    Upah servis buat video

    Video macam ni tuan boleh caj dari RM200 - RM350 untuk bawah 3 minit.+Bijak++Bijak++Bijak+
  3. Joe Fizzow

    Diari Usahawan eBay Berhingus

    Wah....masyukkkkk....multiple account la ni?
  4. Joe Fizzow

    ***Lubuk Barang Borong Harga Kilang Tanpa Orang Tengah*** 11 Pembeli Terawal Sahaja!

    Siapa berminat boleh amik bonus ni daripada saya. Up.
  5. Joe Fizzow

    Jogging Untuk Kuruskan Badan

    Joging + jaga kalori makanan akan menurunkan berat badan. Dah 7 bulan joging hari2 maintain je 3km. paling kurang 1.5km. Ok la tu..bakar kalori daripada x bakar langsung. Rakyat Malaysia ni paling berat di duniakan. +Malu2+
  6. Joe Fizzow

    Sisha Lagi Bahaya Dari Rokok?

    Mana2 rokok sama je..mendatangkan mudarat pd tubuh badan..+Apa+
  7. Joe Fizzow

    ***Lubuk Barang Borong Harga Kilang Tanpa Orang Tengah*** 11 Pembeli Terawal Sahaja!

    Hello bro..kalau nak promosi yg bro punya buka thread lain la. Sorry to say.
  8. Joe Fizzow

    Betul ke ebay boleh buat income mencecah 100k?jom bincangkan....

    dah habis bincang ke kt thread ni?
  9. Joe Fizzow

    Diari Usahawan eBay Berhingus

    Ooohh tuan Zulariffin Maarof pun ada sini..:)
  10. Joe Fizzow

    Salam perkenalan dari owner baru wangcyber

    Wow. Tauke baru. Mesti Wangcyber ada aura baru..+Bersorak+
  11. Joe Fizzow

    ***Lubuk Barang Borong Harga Kilang Tanpa Orang Tengah*** 11 Pembeli Terawal Sahaja!

    Tawaran bonus-bonus ini masih di buka. Support ada bro.
  12. Joe Fizzow

    ***Lubuk Barang Borong Harga Kilang Tanpa Orang Tengah*** 11 Pembeli Terawal Sahaja!

    Assalam dan selamat sejahtera. Tuan-tuan dan puan-puan berminat untuk mendapatkan buku percuma iaitu buku MMR (Mudahnya Menjemput Rezeki) perlulah mendapatkan ebook taikotaobao.com melalui link di bawah ini. http://taikotaobao.com/hop.php?ref=ebayguerilla Untuk pengetahuan tuan/puan taobao...
  13. Joe Fizzow

    ***Lubuk Barang Borong Harga Kilang Tanpa Orang Tengah*** 11 Pembeli Terawal Sahaja!

    Adakah anda seorang peniaga di eBay, Instagram, Facebook, Mudah, Lelong atau seorang "kaki shopping online"? Sebagai seorang peniaga, mendapatkan stok barang pada harga yang murah adalah ibarat anda menjumpai LOMBONG EMAS. Ya LOMBONG EMAS, kerana anda tahu anda dapat menambah % keuntungan...
  14. Joe Fizzow

    Telco sekarang semakin tak best

    Telco banyak menipu sekarang. Telan banyak duit untuk caj data2..bila agaknya nak unlimited kuota.
  15. Joe Fizzow

    Internet Paling Laju Di Dunia

    Tua dulu baru dapat tenet laju..=))
  16. Joe Fizzow

    Diari Usahawan eBay Berhingus

    eBay masih masyukkk...
Top