Search results

  1. POTREY

    Kombo GILER Seminar!

    kalau nak byr utk 2 org,byr 200 skali boleh? pakai 1invoice.
  2. POTREY

    Kombo GILER Seminar!

    Salam, saya sebenarnya dah lama tak login wc ni. tiba2 dpt email invitation. dan skg baru sedar wc dah byk berubah. Hopefully dpt recap balik apa yg tertinggal selama 2 tahun di gathering ni nanti. :) saya booking utk 2 org. :)
  3. POTREY

    24 Jam Sahaja !

    menarik ni!
  4. POTREY

    http://www.facebook.com/pages/Poyin-Portrait/108949179166137 official page kat fB

    http://www.facebook.com/pages/Poyin-Portrait/108949179166137 official page kat fB
  5. POTREY

    Apa nak buat pda laman celaka ini?

    sy xda ilmu utk hack blog mcm ni,jd pda sy forum internet marketeer adalah tmpt pling sesuai utk cari pnyelesaian sbb skiranya disebarkn kat sesawang lain sesawang social terutamany lg akn mmburukkn keadaan,sbb org islam hny akan mngangguk n mngutuk mncarut,skligus mbykkn traffiq ke web...
  6. POTREY

    Apa nak buat pda laman celaka ini?

    mmg xdinafikan keterangan itu betul cuma, sya musykil knapa kes2 spt karikatur Nabi kita SAW dilukis mnjadi 1 isu yg sgt sensitif bg dunia islam,sdgkn pda web ini bkn shj nabi kita dilukis bahkan Allah,lagi dhsyat gmbaran lukisan itu sgt melampau.. 1 lg,isu kalimah Allah digunakan agama...
  7. POTREY

    Apa nak buat pda laman celaka ini?

    ni linknya http://beritamuslim.wordpress.com/ web ni dh lebih melampau drpd kes lukisan nabi..takkan nak redha je?
  8. POTREY

    Apa nak buat pda laman celaka ini?

    ingatkan ada cara utk block laman2 mcm ni..
  9. POTREY

    Apa nak buat pda laman celaka ini?

    beritamuslim.wordpress.com
  10. POTREY

    perlukan motivasi utk bermula semula.

    urm!..(^.^) insyaAllah. hehe,btol3... so now peLAN2 kayuh..potrey mula update blog sikit2 bg tips2 drawing..ok kot mcm tu.. sokong ow!..
  11. POTREY

    perlukan motivasi utk bermula semula.

    haha,sy ni hijau sgt lg bro kat dunia internet ni.. mse mula2 ari tu memang kelakar teringat target yg Potrey pasang=semangat giler!, tp bila dh tdesak,mula gelabah...blur.. last2 parent dh hiLANg kpercayaan ngn kata2 potrey. i said to myself its enough!stop nyusahkan diri sndri n org...
  12. POTREY

    xxxxxxxxx.com is now powered by 2 laptops and 1 lcd monitor

    hehe,TAKE ACTION.. makin terubat "cedera" ni thnks RK...
  13. POTREY

    perlukan motivasi utk bermula semula.

    heehe,best ayat bro!jom2...
  14. POTREY

    perlukan motivasi utk bermula semula.

    thnks to all.murah rezeki 'kita'.
  15. POTREY

    perlukan motivasi utk bermula semula.

    terima kasih kerana cncern, lama tak ke sini. bkn xingat cuma agak hiLANg harapan pda online bisnes. terdetik hati potrey nak mula semula. perlukan sokongan rakan2 semua. once again,thanx. p/s:kalau bole tnjukkan step by step way to start lg ok.
  16. POTREY

    Salam perkenalan

    zhr???..zhr-5pm??
  17. POTREY

    [survey] berapa ramai student IPTA/IPTS di WC?

    uniKL. Animation-buat katun. :D
  18. POTREY

    Servis POTRET kembali!!!

    Potrey teringat kata2 "Setiap satu kelebihan itu melambangkan satu kekurangan" kalau kebolehan ini 1kelebihan atau bakat.. agak 'sombong' bg potrey kalau tak manfaatkan, Lagipun masih ramai diluar sana yang memerlukan kelainan dan sesuatu yg istimewa utk org yg mereka syg. Potrey cuma...
  19. POTREY

    Servis POTRET kembali!!!

    Kalau abg lan tny psal kmahiran, kartun,anime,dan yg sewaktu dengannya insyaAllah boleh.. asalkan ada kaitan dengan idea or design insyaAllah.. tp Buat masa ni,potrey dapat buat potret je, mksudnya lukisan tangan je,sebab digital belum ada kemudahan.
  20. POTREY

    Servis POTRET kembali!!!

    sekurang-kurangnya ura2 software2/digital2 dah tak wujud dh lg..haha p/s: sebenarnya dh mula kering dh dok kat uniKL ni,adoei...tu yg bkak balik servis...
Top