Search results

  1. nalzaron

    Sapa Pernah Dengar Team Unstoppable?

    lama dah tak join wc ni..hehehe
  2. nalzaron

    Sapa Pernah Dengar Team Unstoppable?

    nalzaron tengah on the way... nak maju kena berani di samping guna akal yg waras lagi positif :)
  3. nalzaron

    Doakanlah anak2 yang sedang menduduki UPSR

    Insyaallah kalau dah ada usaha sayyid akan success.. just doa je sekarang :)
  4. nalzaron

    Kot-kot ada yang lupa nak bayar...

    Zaman Saidina Umar r.a. dulu, sapa2 tak bayar zakat, dia tak banyak cakap, sekali soal je.. kalau cakap je tak bayar, tak banyak soal siasat dah, pancung terus!! Kesimpulannya : ZAKAT WAJIB BAYAR! :)
  5. nalzaron

    Doakanlah anak2 yang sedang menduduki UPSR

    Alhamdulillah hari ini UPSR sedang berlangsung di seluruh negara dengan 517,906 orang calon. Peperiksaan ini akan berakhir pada 10/09/09. Walaupun negara sedang dilanda bencana atau bala dari Allah s.w.t. dengan gejala Virus Selsema **** (H1N1), namun pendidikan anak2 harus diteruskan. Kita...
  6. nalzaron

    Denmark nak bakar Al-

    satu info yg baik ... saya pun dapat gak dlm email:)
  7. nalzaron

    Kot-kot ada yang lupa nak bayar...

    ntah..tak pernah bayar OL, best lagi bayar kat amil.. lebih konfiden .. apapun lihat kepada keperluan :)
  8. nalzaron

    Hari ini Nuzul Al-Quran

    @SFX - sini tak cuti la bro.. tu best kat kelate tu :) @JamaL- Penerengan ringkas sahaja bro JamaL :) @mnashriq - Sama2 share info :)
  9. nalzaron

    Hari ini Nuzul Al-Quran

    Allahuakbar! ya,sepatutnya cuti hari ni sebab hari besar berbanding hari lain2 :( apapun, hayati sebaiknya :)
  10. nalzaron

    Awas semua muslimin dan muslimah!

    Terima kasih saudara noah.. maklumat yg baik.. saya akan pergi supermarket ptg ni nak p tgk :D .. saya dah masukkan info ni utk sebaran umum melalui blog saya :)
  11. nalzaron

    Pakej Video Blog Dilancarkan

    Wah..dah ber Vblog ye.. ada offer menarik ke? :)
  12. nalzaron

    Kot-kot ada yang lupa nak bayar...

    @paklong- betul3 paklong @mijie - si syawal atau si ramadhan? sama2 kita tunggu sambil berdoa agar mendapat anak yg soleh/solehah :)
  13. nalzaron

    Hari ini Nuzul Al-Quran

    Ya..perbanyakkan membaca al-quran.. hari ni jgn dipandang biasa kerana inilah sejarah agung mukjizat terbesar ni :)
  14. nalzaron

    Pakej Video Blog Dilancarkan

    Insyaallah ya bro.. memang dah dapat panduan2 dan testi dari member2, memang best produk ni bila dapat maklumat2 tu, cuma tgu lepas raya insyaallah, maklum la nak raya kan :) .. harap tak naik harga, tp harap turun harga :D p/s.. paling penting tang support forum! tu yg saya suka :)
  15. nalzaron

    Pakej Video Blog Dilancarkan

    Silap2 haribulan lepas raya ni nalzaron pun tukar angin gak ni :D
  16. nalzaron

    Kot-kot ada yang lupa nak bayar...

    Sama2 bro zakeri:)
  17. nalzaron

    Kot-kot ada yang lupa nak bayar...

    Wah.. ada persamaan kita ni ya bro mijie.... Insyaallah ada rezeki malam raya lah kita ya.. kena bayar zakat ni :D
  18. nalzaron

    Link Exchange dengan saya nak tak?

    Takpa .. ok saja bah kalau ko :D
  19. nalzaron

    Link Exchange dengan saya nak tak?

    boleh bro.. apa url blog bro ? :)
  20. nalzaron

    Kot-kot ada yang lupa nak bayar...

    Saya pun tengah mananti ni.. zakat dah bayar utk dua orang.. tp kot2 malam raya nanti akan bertambah sorang ahli keluarga.. so kena bayar le pagi esoknya sebelum solat raya :) p/s... dua org demi dua org.. wah! best tu.. :)
Top