Search results

  1. prepaidboy

    Salam CNY Dari AiskrimBiz

    Salam CNY.. Dah lama register kat WC.. Cuma x aktif je.. Harap2 boleh kenal ramai sahabat dan menambah ilmu pengetahuan di sini. Sini ada sedikit maklumat tentang diri saya. 1)Dari mana mengetahui Laman WC : Search Engine Google 2)Nama Sebenar : Shaiful Hafiz Bin Yahya 3)Lokasi ...
  2. prepaidboy

    Zamzarina.Com dihack oleh hacker SantriCyber???

    http://prepaidboy.com/wp-content/uploads/2011/05/hacker.png
  3. prepaidboy

    Bagaimana nak letak plugin fb @ html dlm setiap post wordpress?

    Assalamualaikum wrt wbt.. PrepaidBoy.Com baru berjinak2 guna wordpress dimana sebelum ni hanya guna front page je.... Jadi saya ada masalah mcm mana nak letak plugin fb @ html dlm setiap post wordpress?
  4. prepaidboy

    Kecewa Dengan Skynet Jalan Pudu.

    Assalamualaikum wrt wbt. Mod tak pasti sama ada topik ni sesuai diletak di sini atau tidak..Saya nak berkongsi masalah dan minta pandangan kengkawan. SKYNET JALAN PUDU - Reject parcel saya dengan alasan makanan tidak diterima. Untuk makluman saudara-saudari. Saya menjalankan perniagaan Kedai...
  5. prepaidboy

    Marhaban2u.com? Ada yang tahu

    Salam.. kawan2 ada tahu mengenai program ni?? Sejauh mana kesahihan program ni.. Nak tahu pendapat kawan2
  6. prepaidboy

    Google Adsense + Nuffnang! Boleh Ke?

    Web @ Blog letak dua-dua sekali. Boleh ke.
  7. prepaidboy

    Kata carian apa yang popular sekarang ini???

    Salam kawan2 nak tahu la kata carian apa yang popular sekarang ni? Lagi satu macam mana nak upload banyak sekaligus dalam web site??? guna ftp ke.. aku lupa.
  8. prepaidboy

    Media facebook etc tingkat prestasi anda?

    Assalamualaikum. Saya nak berkongsi pengalaman menggunakan media seperti blog, facebook, twitter, dan sewaktu dengannya.. Sebelum ni saya kurang yakin terhadap kemampuan media ini.. Tapi sejak terbaca buku rahsia buat duit dengan blog tulisan yazid yahaya. Saya mula buat research dlm internet...
  9. prepaidboy

    Jual Rempah Dalam lelong.com.my & mudah.com.my! Pandangan Anda???

    Assalamualaikum kawan2.. Untuk pengetahuan kawan2 saya minat berniaga. Berimpian besar mahu menjadi seorang usahawan yang berjaya. Amat meminati, bersungguh dan penuh komitmen di dalam bidang perniagaan Internet dan keusahawanan. Kini melakukan juga beberapa jenis perniagaan offline contohnya...
  10. prepaidboy

    Agak-agak korang kenal ke aku???

    Kadang2 aku tertanya-tanya??? Dah lama aku berada di arena internet sejak tahun 2004-2009.. Tetapi adakah kehadiran ku disedari oleh kalian. Mungkin nama ku tidak segah Irfan, Shut, SmartZul dll.. Tetapi tidakkah sesiapa pun perasan... huhuhuhuhu..
  11. prepaidboy

    - (¯`•_¸(¯`•P®epaidboy-Po®tal Internet Shaiful Yahya•´¯)¸_•´¯) -

    ASSALAMUALAIKUM WRT WBT RENUNGKANLAH! "APABILA TERLIBAT DALAM PERNIAGAAN INTERNET. YANG UTAMA SEKALI KITA MEMILIH PRODUK YG PALING BERKUALITI. SETAKAT HARI INI SAYA TIDAK JUMPA LAGI PRODUK YANG DIGUNAKAN TIAP-TIAP HARI DAN TIDAK JEMU-JEMU SELAIN PREPAID. YANG KEDUA KITA MEMILIH PLAN YANG...
  12. prepaidboy

    Apa pandangan tentang prog jutawan.eracash

    Apa pandangan tentang prog jutawan.eracash http://jutawan.eracash.com dengar cerita prog ni buat addbrite dan mereka yg join diajar supaya klik link member-member yg ada. Adei lagi satu prog yg kasik busuk nama malaysia dengan mengajar kaedah yg salah... nanti kalau Malaysia kena banned org yg...
  13. prepaidboy

    Cantik, Menarik, Tertarik Kau Memang Debaabbbbb!

    Kompilasi Terbaik Suteralink Group!, Memang Meletup Habis @}--\-,--- "Ketahui Bagaimana Cara Menjana Wang di Internet Tanpa Modal Dengan Laman Web Anda!" Adakah anda tahu bahawa anda boleh menjana wang yang tidak terhingga dengan hanya membuat laman web percuma walaupun tiada kemahiran dengan...
  14. prepaidboy

    http://www.em-pay.com/

    Kawan-kawan sy nak tanya pasal prog ni...mana tahu ada antara kalian ada join benda ni...sebab ada org ajak sy join katanya ada AJL la dan bakal meletup di Cina, so satu kelebihan buat org MALAYSIA untuk dapat downline... Pandangan sy pulak bizz ni lebih kurang em2you...tidak nampak...
  15. prepaidboy

    Dreamkaya Team?? usahawan internet malaysia paling berjaya??

    wahh semakin hari semakin berkembang perniagaan diorang cuba tengok ni http://www.dreamkaya.biz adakah mereka boleh dikategori sebagai usahawan internet??? minta komen kawan-kawan sekalian?
  16. prepaidboy

    Anda jadilah jutawan adsense !! - contoh web

    Anda jadilah jutawan adsense !! sudi-sudilah melawat ---> http://www.suteralink.com/
Top