Search results

  1. K

    Updated - Jawatan Kosong Terkini 2013

    thanks utk info...update sllu yer
  2. K

    Vote Design Baju WC 2012

    aku plih T03....sempoi..
  3. K

    nak cari driver printer Canon MP198

    masok sini http://karnaintrack.org/2012/06/drivers-canon-printers-mp198/
  4. K

    cara verify akaun paypal gune RHB tesco debit card

    kena brapa kalo buat kt debit ni bro?
  5. K

    [WTS]Premium Account Rapidshare/Uploaded/Hotfile/Oron

    Rapidshare RM20 Uploaded RM20 Hotfile RM10 Oron RM20 Permintaan premium account lain dibenarkan...InsyaAllah Contact Reseller Email: [email protected] [24jam] Yahoo Messenger: [email protected] TERMS & CONDITIONS 1. ACCOUNT WILL BE SEND AFTER WE...
  6. K

    [WTS]Premium Account Rapidshare/Uploaded/Hotfile/Oron

    Rapidshare RM20 Uploaded RM20 Hotfile RM10 Oron RM20 Permintaan premium account lain dibenarkan...InsyaAllah Contact Reseller Email: [email protected] [24jam] Yahoo Messenger: [email protected] Account Original TERMS & CONDITIONS 1. ACCOUNT WILL BE...
  7. K

    Sapa Boleh Upload Video Ke Youtube

    ada lg offer ni...meh aku nk tlong uploadkn
  8. K

    macam mana nak transfer website kita

    jp bro aku try buat....first time ni dlm pembikinan website
  9. K

    macam mana nak transfer website kita

    anybody can help me for my problem?
  10. K

    salam...bro boleh mintak tlong tak..aku ada maslah ngn pindah blog ke wordpress

    salam...bro boleh mintak tlong tak..aku ada maslah ngn pindah blog ke wordpress
  11. K

    Wanita dan Blog

    yup...btul aku skong....
  12. K

    Blog Baru Bikin. Kasi check sikit.

    jom buat blog..............dlu aku xmint blog skrg dh mnat plak :D:D:D:D:D:D:D:D:D
  13. K

    Blog Baru Bikin. Kasi check sikit.

    thanks IMabiz..aku dok cari coding nak menu kat arae ats
  14. K

    Kitar semula komputer rosak untuk tunai-lebih tinggi dari kedai besi buruk

    aku ada...nti aku col yg area kulim..aku dok a.s ja...
  15. K

    Apa itu backend & backlink???

    baru aku fhm backlink tu..hihihi..thanks
  16. K

    Tips Penjagaan Laptop [Mesti Tahu]

    informasi yang baik....hihihi
  17. K

    [WTB] Saya nak kasi $$$$ kepada empunya blog

    admin remove jr...kalo bleh..hihihi
  18. K

    [WTB] Saya nak kasi $$$$ kepada empunya blog

    lupa wei..thun 2008..dok npk duit..tu yg pakai maen post ja..:)
  19. K

    macam mana nak transfer website kita

    delete but DNS yang A tu nak set cmna?
  20. K

    macam mana nak transfer website kita

    mula2 aku buat cmni aku setkan dns. Pergi ke cPanel > Advance DNS Zone Editor. Masukkan CNAME ghs.google.com dan A 74.206.101.77. Kemudian aku login blogspot tukar domain..pastu tgu ko reply.... then aku buat ikot cara ko bgtau ni ......... cara paling mudah... login cPanel dan klik...
Top