Search results

  1. J

    sepaku hosting?

    rasanya dah lebih sebulan 4 website aku tak beroperasi... ini jawapan dari admin Sepaku >>>> Saya mohon maaf terlebih dahulu, server saya telah dihack dan hacker telah menukar password server. Masalah ini telah saya kemukakan kepada pihak technicians dan mereka masih mencuba mendapatkan semula...
  2. J

    apa perlu saya buat bila sepaku hosting cakap macam ni?

    adus sepaku buat hal lagi... rasanya dah lebih sebulan 4 website aku tak beroperasi... ini jawapan dari mereka >>>> Saya mohon maaf terlebih dahulu, server saya telah dihack dan hacker telah menukar password server. Masalah ini telah saya kemukakan kepada pihak technicians dan mereka...
  3. J

    Software AUTO LIKED Rasa-rasa Saya Kena Sue (SAMAN) Tak?

    saya akan saman .... kalau tidak dikongsikan software tu kepada saya.......
  4. J

    Membangun dan mengendalikan web server windows dan linux

    ada sesiapa tahu kat mana nak belajar untuk membangun dan mengendalikan webserver guna windows server dan linux. ada sesiapa yang boleh ajarkan?? kelas ?? kursus??? any information??
  5. J

    mane orang dlm rawanaz ni...

    kita senasib... hu hu... .
  6. J

    mana rawanaz menghilang?

    aku pun ada masalah yang sama... apa nak jadi dengan rawanaz ni... ...
  7. J

    New Rawanaz Come Back!

    saya dah bayar domain yang di beli beberapa hari lepas... sampai sekarang tiada respon dari rawanaz... email tak balas... sms tak balas... telefon tak angkat... web support sentiasa offline.. sampai bila lagi nak sabar ni.. untuk admin rawanaz... sila ambil tindakan segera untuk invoice...
  8. J

    Hosting: rawanaz nak habak mai kat korang semua..

    kita senasib... camna ni rawanaz... service makin teruk.... duit dah bayar.... telefon tak dapat... email tak balas.. sms tak balas... web support sentiasa offline.... hati dah geram ni.. .
Top