Search results

  1. N

    Salam. saya telah membuat pembelian Pakej jana trafik ebay dari link saudara di...

    Salam. saya telah membuat pembelian Pakej jana trafik ebay dari link saudara di http://www.janatrafik.com/index.php?ref=getnow Amount: RM50.00 Status: Successful Reference number: 1446365223 Transaction date: 27 Nov 2010 Transaction time: 23:25:40 To 3rd Party Account Number...
  2. N

    Berapa ramai yg masih berminat dan ingin menguasai Clickbank ?

    Terima kasih.. :) Lega saya dengar.. Saya ingat nak kena study sikit2 sebelum attend seminar tu sebab takut nanti datang terkebil2 je.. hehe.. tapi saya memang tak ada masa free pun sekarang sebab tengah busy dengan final exam dan thesis. tapi rasanya still boleh ikut kot.. kalau saya tak faham...
  3. N

    Berapa ramai yg masih berminat dan ingin menguasai Clickbank ?

    salam.. err.. sebenarnye saya ni newbie dlm CB, SEO n even dalam IM ni sekalipun.. tak pernah buat pun lagi.. banyak benda tak tahu dan tak ada pengalaman.. takpe ke join ni..? macam takut plak.. huhu.. hari tu nampak macam best je terus reserve tempat cepat2.. :p
  4. N

    [[TERHAD]]: Dapatkan Diskaun Pembelian Software RefererX Di Sini

    utk bulan ni tak ade sape2 lagi yang nak ke? saya pun nak dapat kan offer tu tapi kalau dah cukup 3 orang baru lepas min commission payout utk nadieyaa.. 2 more pleasee..
  5. N

    offer utk refererx ade lg x?

    offer utk refererx ade lg x?
  6. N

    GDI.Nak tanya apa perlu buat??

    macam mana pulak dari sudut syariah? cuba refer kat web ustaz zaharuddin.. zaharuddin.net/content/view/222/100/
Top