Search results

  1. R

    bro kalau saya nak pos atikal baru kat blog saya macamana yer. kalau tajuk saya blogger demo...

    bro kalau saya nak pos atikal baru kat blog saya macamana yer. kalau tajuk saya blogger demo bermakna semua atikal2 baru saya akan berada dalam blogger demo yer di google ? tak paham ni tq .
  2. R

    bro kalau saya nak pos atikal baru kat blog saya macamana yer. kalau tajuk saya blogger demo...

    bro kalau saya nak pos atikal baru kat blog saya macamana yer. kalau tajuk saya blogger demo bermakna semua atikal2 baru saya akan berada dalam blogger demo yer di google ? tak paham ni tq
  3. R

    mahal betul blog tuan pas nak wat apa pulak, macamana nak dapat duit usd dari blog tu ye tq

    mahal betul blog tuan pas nak wat apa pulak, macamana nak dapat duit usd dari blog tu ye tq
  4. R

    mahal tu bro , pas nak wat apa pulak tak tahu nak cari atikal baik la

    mahal tu bro , pas nak wat apa pulak tak tahu nak cari atikal baik la
  5. R

    sori la kalau ganggu, cuba semak blog saya dan komen...

    sori la kalau ganggu, cuba semak blog saya dan komen http://zulkarnain-bloggerdemo2011.blogspot.com tq
  6. R

    salam tuan kalau transfer money acc paypal ke paypal member kena caj fee ke - usd5 tq

    salam tuan kalau transfer money acc paypal ke paypal member kena caj fee ke - usd5 tq
  7. R

    tuan, nak buat blog saya kena ikut cara video blog tuan tu sampai habis ke tq

    tuan, nak buat blog saya kena ikut cara video blog tuan tu sampai habis ke tq
  8. R

    tuan macamana googleadsense bayar kat kita boleh tunjuk payment tuan tq

    tuan macamana googleadsense bayar kat kita boleh tunjuk payment tuan tq
  9. R

    tuan macaman googleadsense bayar kat kita boleh tunjuk payment yang tuan dapat tq

    tuan macaman googleadsense bayar kat kita boleh tunjuk payment yang tuan dapat tq
  10. R

    ok la tuan

    ok la tuan
  11. R

    tuan tadi saya ada daftar acc google adsense tapi macam silap aje pada akhir ruang tu salah klik...

    tuan tadi saya ada daftar acc google adsense tapi macam silap aje pada akhir ruang tu salah klik , dan emil gmail pun silap ,lihat kat vedio lain sikit ,so boleh daftar lagi ke tq
  12. R

    tuan buatkan blog saya tak boleh ke. saya baru berjaya buat emil gmail.com tq

    tuan buatkan blog saya tak boleh ke. saya baru berjaya buat emil gmail.com tq
  13. R

    ya ok tuan

    ya ok tuan
  14. R

    ya ok tuan

    ya ok tuan
  15. R

    boleh difikirkan . kalau silap daftar googleadesense boleh daftar semula ke. mana kena daftar...

    boleh difikirkan . kalau silap daftar googleadesense boleh daftar semula ke. mana kena daftar dulu blogger dulu ke baru acc google adesensee blogger saya belum daftar lagi pening la tq
  16. R

    rumah kat mana tuan tq saya tangkak johor

    rumah kat mana tuan tq saya tangkak johor
  17. R

    ah ah ah sori le tuan yg ruang emil tu kat form googleadesense nak isi emil yahoo.com.my yg saya...

    ah ah ah sori le tuan yg ruang emil tu kat form googleadesense nak isi emil yahoo.com.my yg saya guna selalu atau cipta emil baru iaitu [email protected] yg saya masukkan , tak pasti ,ni nanti tiada respon pulak tq
  18. R

    tuan betul ke saya daftar acc googleadesense ni macamana nak aktifkan, dia minta emil , emil...

    tuan betul ke saya daftar acc googleadesense ni macamana nak aktifkan, dia minta emil , emil yahoo ke emil apa ye? Anda mencoba sign in ke account yang belum diaktifkan. Alamat email terkait harus diverifikasi. Untuk memverifikasi bahwa alamat email yang terkait dengan account Anda sudah benar...
  19. R

    tq vedio tu tuan, saya dah daftar acc googleadesense tapi dia kata tak sahkan lagi tunggu 2/3...

    tq vedio tu tuan, saya dah daftar acc googleadesense tapi dia kata tak sahkan lagi tunggu 2/3 hari pening la . boleh ke buat blog tq
  20. R

    tuan kat mana nak acc google sendase macaman nak daftar blogspot tu tq

    tuan kat mana nak acc google sendase macaman nak daftar blogspot tu tq
Top