Search results

  1. primhuman

    (¯`*..(¯`*..Super SEO Service!! Dominate Google 1st Page! ..*´¯)..*´¯)

    Saya ingin minta maaf kepada semua kerana saya ada beberapa masalah yang penting sehingga saya tidak mampu menjalankan tugasan yang diberi. Beberapa orang sudah pun saya berikan refund dan masih ada beberapa sahaja lagi. Servis ini terpaksa dihentikan buat sementara waktu. Segala kesulitan amat...
  2. primhuman

    Membuat tulisan terbalik

    gimana mau guna sih ? gwe nggak tahu ni hihi :D
  3. primhuman

    Senarai buat duit dengan menulis artikel di website yang membayar anda

    Saya dulu pernah guna teknik ni huhu tapi skil tak berapa bagus so dah tinggalkan :p amat berguna kepada sesiapa yang terer menulis and nak earn $$$ :D
  4. primhuman

    (¯`*..(¯`*..Super SEO Service!! Dominate Google 1st Page! ..*´¯)..*´¯)

    Orait saya dah reply :) Hope bro puas hati dengan jawapan saya and if ada apa-apa kemusykilan boleh tanya lagi :D
  5. primhuman

    (¯`*..(¯`*..Super SEO Service!! Dominate Google 1st Page! ..*´¯)..*´¯)

    Ada lagi :) sejak2 ni saya agak busy handle sedikit masalah server and ada beberapa lagi masalah harian :D Masih available :) PM saya anytime. Thanks, prim
  6. primhuman

    SENUKE login utk dijual RM650 (setahun)

    mutt !! aku no hal ni :D Aku just nak tau apa yang jadi je ok hehe
  7. primhuman

    SENUKE login utk dijual RM650 (setahun)

    harap2 taklah jadi seperti yang kita sangka ...
  8. primhuman

    SENUKE login utk dijual RM650 (setahun)

    tahu takpe adoii macam kita dapat trial senuke pro je hm
  9. primhuman

    SENUKE login utk dijual RM650 (setahun)

    betul tu adoiyai nak login membership pun takle nii zzz :D
  10. primhuman

    SENUKE login utk dijual RM650 (setahun)

    mutt try check dengan supplier aku takleh login ni ? apehal aa ? PM aku please nak contact diorang un tak dapek dah ni
  11. primhuman

    (¯`*..(¯`*..Super SEO Service!! Dominate Google 1st Page! ..*´¯)..*´¯)

    Thanks Bro alim atas review anda :) We'll expecting your next order huhu ;)
  12. primhuman

    SENUKE login utk dijual RM650 (setahun)

    hehe meh la aku belanja makan sate kajang :D rumah dekat jee huhu Pape pun thanks bro mutt dengan komitmen anda.. Nice :)
  13. primhuman

    SENUKE login utk dijual RM650 (setahun)

    hehe ku percaya padamuuu :D law nak sate ajak skali wkaka
  14. primhuman

    SENUKE login utk dijual RM650 (setahun)

    No problem la mutt :D Take your time huhu
  15. primhuman

    (¯`*..(¯`*..Super SEO Service!! Dominate Google 1st Page! ..*´¯)..*´¯)

    So far dah ada yang berjaya sebat pakg melalui servis ni .. itu pun amek masa yang agak lama dari masa yang kami agak kan .. kadang2 tu lebih 2minggu sampai na dekat sebulan senyap2 dah nek .. So bersabarrrr :D
  16. primhuman

    SENUKE login utk dijual RM650 (setahun)

    bro mutt cek dah cek pm ka ?
  17. primhuman

    [Cara Buat ] Signature Google Adsense

    dah tuka hehe smart !
  18. primhuman

    Servis Setup Automatik Niche WP Blog

    boss saya nak tempah satu site boleh ? PM saya details :D if boleh asap
Top