Search results

  1. M

    tip tips bisnes berkembang dengan jayanya

    boleh juga buat one to one marketing or jumpa face to face. kasi dia tgk and try produk kau. kalau dia puas hati terus boleh angkat
  2. M

    buka business gym

    alamak aku baru je benti kerja kerajaan 3 bulan lepas. Tk tahan wei kerja situ pressure nak mampos dgn banyak issue dalaman lagi maklumlah yg kerja situ ramai makcik hahaha gaduh sikit terus memekak satu office hahah taik betul
  3. M

    buka business gym

    oh so maksudnya tempoh bayaran kita boleh bayar ikut kemampuan and pilihan kita juga lepas dah bincang dgn company tu?
  4. M

    buka business gym

    Betul tu boss. At least bank ni nak tgk kita punya performance. if every month untung bersih konsisten ataupun untung besar ha baru lah yakin sikit dia nak kasi ****. Setakat untung ciput ha baik niaga pasar malam je hahahah
  5. M

    buka business gym

    baek tu acano tu? brp rate dia?
  6. M

    buka business gym

    takpe kita pemurah allah murahkan lagi rezeki
  7. M

    buka business gym

    kena pilih kawasan lot kedai. Try je dulu dkt kawasan yg biasa biasa. Tp barang dalam gym tu kena tiptop and kena pandai buat promotion mesti ramai org dtg
  8. M

    buka business gym

    Tak try buat **** dkt mana mana bank?
  9. M

    buka business gym

    bagus bro memahami member. Senang nanti nak minta harga member main dkt gym kau huhu
Top