Search results

  1. primhuman

    -- 10000 Real & Guaranteed Visitors!! (adsense safe and improves alexa rank) --

    We are offering 10,000 real and guaranteed expired domain and ptc visitors to your site for only $6 (RM19.90) !! Our special prices for bulk orders and save $$: - 50,000 Guaranteed Visitors : $25.99 (RM85) - 100,000 Guaranteed visitors: $49.99 (RM164.99) Visitors will be coming from all the...
  2. primhuman

    siapa tahu camne install awstats ?

    Ada sesiapa tahu ? puas dah aku search kat sini . Thanks :)
  3. primhuman

    Scammer terbesar masakini !!

    Sure korang kenal siapa dia ni :rolleyes: http://www.facebook.com/profile.php?=743264506
  4. primhuman

    (¯`*..(¯`*..Super SEO Service!! Dominate Google 1st Page! ..*´¯)..*´¯)

    (¯`*..★-★-★*..Super SEO Service!! Dominate Google 1st Page! ..*★-★-★*..*´¯) Salam to all WC members, We are offering our seo service to bring whatever site you have to the first page of Google for the keyword you are targeting. We won’t just build...
  5. primhuman

    Main Pacman dekat google.com !

    Dah masuk 30th anniversary Pacman :D Meh ramai2 main pacmannnn .... ;)
  6. primhuman

    [Survey] super seo service <---> nak tak ?

    Okay, siapa nak ? Angkat tangannn ?! :D Sebelum saya meneruskan hasrat untuk membuka wts servis ni, saya perlukan survey dulu hehe. Berminat atau tidak berminat ? Kat bawah ni contoh package2 servis yang ada : --> Beginner Package - $40 --> Average Package - $80 --> Advanced...
  7. primhuman

    3 Minutes .... 12 Instant backlinks !

    Tadi aku dapat email dari paulie ciara pasal tips backlink dia .. So kalau korang berminat untuk backlink boleh tengok video dia dekat sini ... http://www.paulieciara.com/?p=31 Thanks :)
  8. primhuman

    *** Nak 100000 artikel? Masuklah sini tengok ***

    *** Tawaran Terhebat Masakini!! *** Dapatkan koleksi 100,000 artikel ini terus kedalam inbox anda SETIAP hari tanpa henti !! --> Aik ? 100,000 hari-hari ? betul ke ? <-- Bukan begitu. Anda akan dapat satu artikel sahaja setiap hari TETAPI lihat dulu bonus2 yang mantapppp ...
  9. primhuman

    Niche bagi orang yang "desperate" :D

    Ketahui2 soalan2 desperate bagi orang2 yang terdesak dan kaut keuntungan maksimum daripada mereka :D -->Bagaimana jika korang tahu apa soalan2 desperate dan korang provide simple solution dekat diorang ? Korang jawab soalan=$$$ ;) So sekarang korang boleh tahu pelbagai desperate questions...
  10. primhuman

    Berminat dapatkan PLR artikel setiap hari?

    Aku ada buat satu site kat luar sini and sambutan memang memuaskan. Teori dia macam ni, aku dah buat satu membership site dimana kita perlu bayar $5/month untuk dapatkan artikel2 PLR setiap hari. Main niche *Internet Marketing* .. So ada sesiapa berminat tak sebelum aku bukak WTS kat WC ni ...
  11. primhuman

    Siapa2 tahu camne nak contact Yahoo ! ?

    Salam aku nak tanya ada sape2 tahu camne nak contact yahoo help ? Main blog mak aku kena hack. Reply ASAP pls. Urgent. Ni sebab orang yang hack tu buruk kan nama mak aku kaw kaw. Nangis2 mak aku kat rumah tu, aku jauh tak dapat tolong. So sape2 pls aku nak contact yahoo secepat mungkin, Thanks
  12. primhuman

    2 JUTA BLOG URL & LEBIH 3,400 .edu BLOG URL PERCUMAAA !!

    Dalam ni ada lebih 2 juta wordpress blog url yang boleh korang komen & lebih 3,400 .edu wordpress blog url (file ini berasingan) .. http://www.mediafire.com/?lumrj0vy9bu Edit* : http://www.rapidspread.com/file.jsp?id=6nlggrkt5t http://www.rapidspread.com/file.jsp?id=yoehxv65jf...
  13. primhuman

    Website aku 1st page Google dalam masa satu malam?

    Semalam aku cuba buat lagi WP autoblog, cuba try pakai plugin baru. Aku target untuk keyword "internet money daily" waktu aku tulis ni kat tempat no.2 --> Cara dia sama aje macam aku buat kat thread ni ...
  14. primhuman

    **Ultimate collection of autoblogging resources**

    Salam WC ! Harini aku nak kongsi dengan korang semua koleksi2 plugin untuk autoblog aku -->Ini adalah copy/paste dari post aku kat sini so in BI :) ULTIMATE COLLECTION OF AUTOBLOGGING RESOURCES...
  15. primhuman

    WP autoblog no.5 kat google dalam masa 3hari !

    Aku ada buat satu test untuk keyword "affiliate top secret". Aku cuba buat WP autoblog dan boom!! dapat no.5 google serp dalam masa 3hari :D P/s : Blog yang aku buat ni Co.cc punya .yang free hehe :p P/s : Gantikan "hxxp" dengan "http" (sebab selalu kalau post kat lua tu ada orang marah link...
  16. primhuman

    Free script dapat 70 high PR backlink :D

    Sini aku kongsi satu script membe aku buat untuk WC . Aku pakai script ni dapat index dalam masa 30minit pastu kalau target small niche boleh gegar top10 dalam 2hari. Berbaloi la kalau nak try :) korang copy dan paste kat mana2(notepad ok gak) lepas tu save".php" ,upload kat server...
  17. primhuman

    SEO Essentials ...

    Nak tanya pendapat korang dalam trick2 SEO ni . Camne korang buat ? Ni langkah2 aku kalau nak buat satu2 site yang memang ngam : :) 1) Market research - self-diagnosis - Trend spotting - Offer spying (Yang ni mula2 nak target dulu market yang biasa aku buat) 2) Keyword research -...
  18. primhuman

    Rapid Mass Traffic

    Sape2 yang berkira kira nak beli produk Mo latif sini aku nak kongsi dengan korang (takpe ke? kalau tak boleh mod boleh delete) Nah aku bagi korang complete pakej rapid mass traffic .. Selamat mencuba ! :) SOURCE : http://www.rapidmasstraffic.com Download PDFs ...
  19. primhuman

    free traffic getting ? apekah ..

    ni member aku bagi plugin2 untuk WP aa sape nak try bole la dl kat sini . Traffic optimizer :D www.undergroundtraininglab.com/
  20. primhuman

    siapa pernah dengar acme people search ?

    ada sesiapa pernah tau pasal APS tu ?
Top