Search results

  1. H

    Housewife Problem

    what will they do except nursing?How abt the patient's daily life?Would they help the patient to bath/feed and more?
  2. H

    Housewife Problem

    Really?Could you tell me more specifically about their service?
  3. H

    URGENT. Home nursing wanted for 2 days

    I heard this company before,but i x sure whether they're good or not,now u said ok then I think I can try their services hahahaa
  4. H

    URGENT. Home nursing wanted for 2 days

    THAT'S RIGHT!!!!!This is what I worried!Actually I'm looking for home nursing for my grandfather,but I x know where should I find hahahaha
  5. H

    Drinking water helps to improve constipation?

    What will they do except cleanup for every two months???
  6. H

    Cara untuk menyelesaikan masalah gastrik

    betullah!aku pengguna coway,wlpun x produk yg perfect tapi okay,mak aku suka sgt
  7. H

    Petronas vs Shell vs Caltex vs BHP vs Petron: Mana satu petrol brand paling bagus bagi minyak petrol RON97?

    aku x suka campur sebab kedua-dua petrol ni berbeza, kalau dah campur, bahan kimia yg ada dlm petrol pun campur,x tahu ada apa kesan.
  8. H

    Petronas vs Shell vs Caltex vs BHP vs Petron: Mana satu petrol brand paling bagus bagi minyak petrol RON97?

    tp mmg betul, ron97 lebih bagus, ini sebab ron97 lebih mahal. kalau dua petrol ni same function je jadi x perlu beza 95 atau 97.
  9. H

    Petronas vs Shell vs Caltex vs BHP vs Petron: Mana satu petrol brand paling bagus bagi minyak petrol RON97?

    kalau tiada perbezaan kenapa masih ada banyak jenama petrol di pasaran? Sebenarnya semua jenama ada kelebihan sendiri,jadi mrk kena bersaing dgn satu sama lain
Top