Search results

  1. dexter

    Tips for getting new adsense account

    Thanks wty819,,,kerana sudi berkongsi tips yg cukup berguna kpd mereka yg ingin baru nak register adsense...
  2. dexter

    Aik! payment utk bulan February dah keluar hari nih?

    Hoho mmg x blh pcaya menda email2 ni...nasib baik ko x cash out guna mtcn tu... www.lyricmp3.co.cc
  3. dexter

    Tip elak emel dari spam

    Thanks krn sudi brkongsi info ini >>www.lyricmp3.co.cc
  4. dexter

    B0doh Bangang Googgle!!?

    Hehe knp sampai mcm 2 skali www.lyricmp3.co.cc
  5. dexter

    Salam Warga WC - Azidah Di sini ;)

    Good job kak azidah,.. Semoga success selalu :)
  6. dexter

    Salam Perkenalan Dari Saya..

    Salam perkenalan dan selamat datang...semoga kita disini dpt kerjayaan.. (^_^)
  7. dexter

    Salam Perkenalan Dari Zahir75

    Salam perkenalan zahir...jgn malu2 kongsi ilmu kt sini.. (^_^)
  8. dexter

    salam perkenalan

    Salam perkenalan,sy masih baru kt sini,jgn lupa bantu sy caiyok!!!
  9. dexter

    Mangs banned terbaru: Fraud clicker

    Biar kena ban byk kali pun,tapi usaha penting untuk meneruskan kejayaan untuk mendapatkan hasil..sy pun masih baru lagi
  10. dexter

    Membina Blog Tanpa Kajian 'Niche'

    Thanks smartzul krn brkongsi pdpat kt forum ini,byk maklumat yg sy dpt
  11. dexter

    Dapat Bayaran Pertama $200 drp Jual Blog Link! Yahoooo!

    Wao lumayan dgn prniagaan ini..harga blh letak tinggi plak 2
  12. dexter

    Pengalaman Jual Blog?

    Wah menarik jugak dgn pjualan blog..rasa nak cuba
  13. dexter

    (¯`*..(¯`*..Adsense Power|Adsense Power|Adsense Power..*´¯)..*´¯)

    Humm,sy berminat teknik yg dgunakan oleh saudara.
  14. dexter

    Saya Nak Join Hypro SMS, tapi nak tanya sikit...

    saya amat setuju dgn saudara,bila sesuatu program tu mula merosot mereka ini akan membina program baru plak tp masih mgunakan teknik sama yg lain nama shj.
  15. dexter

    Halusi hukum MLM sebelum ghairah melabur

    Bg saya..kita patut siasat dulu sebelum menyertai sesuatu program...kita patut tahu prgram tsebut adakah halal dari segi agama kita..dimana punca hasil yg dperolehi dan bgaimana prgram tsebut bekerja???tanya pd yg pakar duhulu sblm kita tertipu
  16. dexter

    video facebook backlink siap

    Thanks nanti sy cuba buat..jd x..nampak mcm susah
  17. dexter

    Sy nak brkongsi dgn awk jom try ini http://bit.ly/9qBj6o

    Sy nak brkongsi dgn awk jom try ini http://bit.ly/9qBj6o
  18. dexter

    Clicksmy dan faynia???

    Ok nanti sy nak try best ke tak ptc ni
  19. dexter

    Sy nak brkongsi dgn awk jom try ini http://bit.ly/9qBj6o

    Sy nak brkongsi dgn awk jom try ini http://bit.ly/9qBj6o
  20. dexter

    Sy nak brkongsi dgn awk jom try ini http://bit.ly/9qBj6o

    Sy nak brkongsi dgn awk jom try ini http://bit.ly/9qBj6o
Top