Search results

  1. surihatiku

    Etika Berforum : Mari Bincang Bersama..

    salam.benar tu saya setuju sebab ia seakan mengganggu privasi seseorang individu itu sendiri.. belajarlah sikap hormat kerana di situ orang akan respect kita kelak..
  2. surihatiku

    Etika Berforum : Mari Bincang Bersama..

    salam..saya pula orang baru disini.Jadi saya mohon pada semua mana-mana bahagian yang silap tu tergurlah saya. saya sudi menerimanya.. wassalam..
  3. surihatiku

    Etika Berforum : Mari Bincang Bersama..

    salam.. terima kasih atas peringatan tersebut.semoga saya juga akan lebih berhati-hati sebelum memulakan post dan sabagainya.. mana yang baik kita buat, dan mana yang kurang berkesan eloklah di jauhkan sama sekali.. suri sokong pendapat dan pandangan mod tu. wassalam.
  4. surihatiku

    Alhamdulillah murahnya rezeki ilmu di forum ini. semuanya saling bertukar-tukar pandagan..dan ilmu.

    Alhamdulillah murahnya rezeki ilmu di forum ini. semuanya saling bertukar-tukar pandagan..dan ilmu.
  5. surihatiku

    Comment form problem..?

    salam sahabat forum semua.. hurm mugkin juga tu. ia satu cadangan yang dikira bagus juga terima kasih dandelion sebab anda sudi membalas pandagan saya
  6. surihatiku

    Minta Pendapat & Cadangan untuk pilih Cisco atau Java ?

    salam.. susahnya jika kita berada di tengah-tengah persimpangankan??
  7. surihatiku

    Untuk penganggur....

    salam semua.. hurm,satu usaha yang bagus tu..lama-lama boleh buat busines yang besar pula
  8. surihatiku

    Comment form problem..?

    salam sejahtera untuk semua.. oh begitu ke? barulah saya mengerti akan masalah dan punca yang sebenarnya. terima kasih mijie atas nasihat dan pandagan anda itu.saya amat menghargainya.
  9. surihatiku

    Wujudkan Khidmat Chatting di Wangcyber

    saya setuju..mungkin ia akan nampak leboh rancak dan bersahaja barangkali ;)
  10. surihatiku

    Wujudkan Khidmat Chatting di Wangcyber

    salam semua..harap sihat.. wah bukan main hangat lagi ni
  11. surihatiku

    Comment form problem..?

    salam penang, maaf saya orang baru dalam dunia blog ini. boleh penang jelaskan thread tu apa ya? jika tidak keberatan
  12. surihatiku

    Comment form problem..?

    salam mijie, oh.begitu ke..mungkin jugalahkan sebab saya memang selalu serve internet di pejabat.. terima kasih mijie atas pandagan tersebut.saya amat menghargainya.
  13. surihatiku

    Comment form problem..?

    salam kak imabiz.. tu;ah saya rasa mungkin sebab tu kot. tu yang dia selalu ada masalag disitu.. Alhamdulillah masih ada insan yang perihatin..
  14. surihatiku

    Comment form problem..?

    as-salam untuk semua.. semoga kalian dalam lindungan yang Maha Esa..Amin. maaf semua kerana agak terlewat masuk forum ini semula.. oh, begitu ke.terima kasih Bujang lapok.. saya orang baru jadi banyaklah blog yang saya keluar dan masuk..kadang-kadang saya terpaksa tinggalkan sahaja.dalam...
  15. surihatiku

    as-salam semua.saya orang baru disini

    terima kasih semua.. ni first time tu yang rasa macam blur je..skarg ni just nak cuba serasikan diri dengan WC..
  16. surihatiku

    Comment form problem..?

    selamat petang semua.. sesungguhnya saya memang orang baru didalam dunia berblog ni. Segallanya semua dalam proses pembelajaran lagi belajar..dan belajar.Tapi saya ingin menyuarakan masalah saya setiap kali saya ingin memberikan komen pada rakan-rakan blog diruangan komen yang disediakan selalu...
  17. surihatiku

    as-salam semua.saya orang baru disini

    salam petang nandoi.. owh..hehe..promote diri, produk ke atau promote google ni??
  18. surihatiku

    as-salam semua.saya orang baru disini

    salam.. yalah sure ni yang original punya.nak kawan boleh sahaja.peluang terbuka luas..tambah-tambah lagi untuk forum WC ni..
  19. surihatiku

    as-salam semua.saya orang baru disini

    harap yang mana kurang bolehlah ditunjukkan ajar kepada saya ya.
Top