Search results

  1. buzzupteam

    Siapa boleh download, burn, dan pos

    Assalamualaikum. Saya memerlukan sesiapa yang boleh mendownload video atau file yang saya kehendaki(saya bagi link). kemudian burn file tersebut ke dalam dvd dan poskan pada saya. Video2 ni boleh dikatakan banyak jugak, most of them cerita kartun, movie dan dokumentari. Please bg rate anda per...
  2. buzzupteam

    Servis [Micro Niche Site Creation]. Khas Untuk Adsense Player!

    Assalamualaikum dan salam sejahtera kepada semua. Ok, saya akan straight to the point sahaja di sini: Saya menyediakan perkhidmatan: Micro Niche Site Creation Seperti yang kita tahu, setiap daripada IM sekarang akan mebina micro niche site atau leboh tepat lagi long tail keyword daripada...
  3. buzzupteam

    >> Panduan On Page SEO. Perkara Wajib Jika mahu betul-betul rank di Google <<

    Jika anda biasa dengan Search Engine Optimization, anda pasti sudah menyedari akan perkara ini. Memang tidak dinafikan, off-page SEO(backlink building) adalah yang paling penting untuk memastikan site anda berapa pada kedudukan terbaik di enjin carian. Namun, tahukah anda bahawa On-Page SEO...
  4. buzzupteam

    [WOW] Premium Domain Name "Mortgage" Untuk Dijual!

    Domain: Mortgage.si Mortgage.com dijual pada harga $1.8 million dan semua extension telah taken! Termasuk cctld yang boleh didaftar secara international sekalipun. Lihat antara domain yang menggunakan keyword "mortgage" terjual. anda juga boleh check di SEDO search jika ingin melihat...
  5. buzzupteam

    Adsense Sharing Revenue? Boleh atau Tidak?

    Sebenarnya saya tak berapa pasti cara ni boleh dilangsungkan di wangcyber sebab musykil adakah google akan menerima content BM. Tetapi cara ini sungguh menarik dan bakal "encourage" silent reader dan active forumer untuk buka thread. Idea ni saya baca di...
  6. buzzupteam

    [Hottest Plugin] Dapatkan banjiran traffik ke blog anda secara percuma!

    Pernahkah anda terfikir cara paling mudah untuk viralkan blog anda? Biarkan pelawat anda melakukan kerja-kerja pemasaran bagi blog anda? Saya ada jawapannya! Saya telah mencipta satu wordpress plugin untuk tujuan ini. Plugin ini sangat ringkas dan senang digunakan, namu potensinya amatlah...
  7. buzzupteam

    Apa masalah Namecheap.com? Tak boleh access site.

    Macam biasa, hampir setiap hari saya akan access namecheap. Semalam baru jer beli 4 domain. Hari ni bukan main excited lagi nak develop site, tetapi hampeh! Namecheap tak boleh diaccess. Kenapa namecheap x boleh diaccess? Try korang bukak namecheap dan gtau sini boleh access atau tak. - Saya...
  8. buzzupteam

    $5 UNTUK ANDA! Just Translate word jer.

    Salam.. saya nak hire sesiapa yang boleh translate word BM ke BI. Ayat BI tu nak kelihatan power dan menarik perhatian sikit. Ayatnya xdalah panjang, dalam 10 word untuk title, dan 30 untuk description/ayat sampngan. Tu jer. Saya perlukan segera ni! Tetapi yang betul-betul mahir jer ok...
  9. buzzupteam

    SERVIS HEBAT! Miliki Flash Games Site Anda sendiri yang berjalan secara automatik!

    Apa yang saya tawarkan? Servis membina website flash games yang bergerak secara automatik (update game, auto ping, auto comment) Apa kegunaan flash games site? Seperti yang kita tahusetiap daripada kita melayari internet adalah untuk mencari pengetahuan, maklumat serta mendapatkan HIBURAN...
  10. buzzupteam

    Peraduan enjoy sambil menang wang tunai!

    PERADUAN ENJOY SAMBIL MENANG WANG TUNAI! Salam sejahtera! Terima Kasih kerana singgah kat thread ni yea.. :-p Berdasarkan tajuk.... YA! Memang betul ada hadiah wang tunai menanti pemenang pertandingan ini. PERTANDINGAN APA? - Boleh dikatakan membina backlink untuk website flash games yang baru...
  11. buzzupteam

    Bonus Tahap Gabang [JutawanDomain.com] melalui link saya

    Bonus Tahap Gabang untuk pembeli JutawanDomain.com melalui link saya http://www.jutawandomain.com/index.php?ref=faisalbiz Sebelum itu, saya nak Tanya, anda dah ada benda-benda ni? The Google Traffic Pump Movie Site Press CTR Booster FlexSqueeze Theme ilikeviral bloggingespionage 13,000 Game...
  12. buzzupteam

    Bina Mailing List Anda cara betul! [MUST READ]

    Salam sejahtera&#8230; Seperti yang kita sedia maklum Mailing List atau senarai emel adalah antara senjata utama dalam pemasaran internet. Tanyalah mana-mana otai IM sekalipun, mereka pastinya memiliki mailing list tersendiri. Mailing list boleh dianggap senarai prospek yang bernilai kepada IM...
  13. buzzupteam

    SKRIP TERAPUNG V1.0! Skrip Terhebat + BonUs Yang Giler DaHsyat!!!

    Closed...............
  14. buzzupteam

    Dapat $497 lagi! Alhamdulillah...

    Salam sejahtera semua. Sudah lama saya tidak betandang ke WC kerana asyik sibuk dengan projek WSO kat WarriorForum dan komitmen lain. Tujuan thread ini bukanlah untuk menunjuk-nunjuk malah takbur sekalipun. Saya hanya ingin membuktikan bahawa Flippa memang satu tempat untuk menjana wang yang...
  15. buzzupteam

    FREE! Database Untuk Flipping

    Salam sejahtera semua.. Tujuan saya membuka thread WTS ini adalah untuk memberikan Database Wordpress untuk sesiapa sahaja: 1. Yang ingin menjana wang menggunakan flippa atau pembeli RahsiaFlippa.com yang sedia ada 2. Ingin menjadikan sebagai content penarik untuk link affiliate clickbank...
  16. buzzupteam

    Nak Beli VCC (Segera!!!)

    Lama dah saya tak bukak thread kat WC nie... Tapi oleh kerana ada projek baru, jadi saya nak cari sesiapa yang jual VCC dengan reload $10 kat dalam kad. Tapi, saya boleh bayar pakai paypal sahaja. Please..
  17. buzzupteam

    WTH Sesiapa boleh download dan reupload video youtube ($25)

    Saya perlukan sesiapa sahaja yang boleh: - membuat satu akaun youtube - download 150 video dari youtube yang akan disenaraikan dan upload semula di akaun baru yang baru dibuat tadi. - Bila semua video selesai diupload, anda bagi loogin detail, dan saya akan semak. - Kalau semuanya perfect...
  18. buzzupteam

    Tolong Paypal Dispute!

    Salam sejahtera.. Dengan perasaan kecewanya saya ingin mengemukakan masalah ini kepada semua warga WC dan semoga anda dapat membantu. Begini ceritanya: 1. Saya menjual ebook "Stream You On" 2. Banyak pembeli melakukan transaksi belian dan berjaya serta berpuas hati. 3. Tetapi ada mamat...
  19. buzzupteam

    Jemputan JV(Menangi Wang + Webhosting)

    Salam sejahtera.... Selepas seminggu melancarkan produk keempat saya (International) saya ingin melancarkan juga Program Affiliate besar besaran.... "STREAM YOU ON AFFILIATE" http://streamyouon.faisalbiz.com/ Kenapa saya menjemput warga WC sedangkan ini produk English Language? -...
Top