Search results

  1. buzzupteam

    Blackberry Storm | Curve | Bold | Torch for Sale

    Assalamualaikum. Alhamdulillah saya dah terima bb model 9800. Seller pos hari yang sama saya bayar menggunakan pos laju. memang pantas. Apa yang boleh saya cakap customer service memang terbaik. Semua soalan yang diajukan sebelum membeli sehingga selepas mendapat hp bb ni dijawab dengan baik...
  2. buzzupteam

    Sila clear inbox bro.

    Sila clear inbox bro.
  3. buzzupteam

    Siapa boleh download, burn, dan pos

    PM sent! Sila check.
  4. buzzupteam

    Siapa boleh download, burn, dan pos

    Memang pernah baca thread tu dlu. Kalau boleh tahu kenapa tak dibenarkan ye?
  5. buzzupteam

    Siapa boleh download, burn, dan pos

    Assalamualaikum. Saya memerlukan sesiapa yang boleh mendownload video atau file yang saya kehendaki(saya bagi link). kemudian burn file tersebut ke dalam dvd dan poskan pada saya. Video2 ni boleh dikatakan banyak jugak, most of them cerita kartun, movie dan dokumentari. Please bg rate anda per...
  6. buzzupteam

    BOOST INCOME PPC | FBLikes | Google+1 | Stumbleupon dgn SeductiveX V3

    So far so good. Since sy xgna untuk purpose jana income dri PPC network, sy just gna feature baru iaitu fb like dan maybe akan cuba jgak google plus. Banyak idea yg bermain di minda ketika ini. Hehehe.
  7. buzzupteam

    SuperBlog Niche BM! Pendapatan Consistent Nuffnang dan 701Panduan Ads

    Ok bro TheReds. Bid anda telah diterima sebelum masa ditutup. Dengan rasminya anda memenangi auction ini. Sila PM saya emel atau Skype and kita akan berbincang langkah seterusnya. Thanks!
  8. buzzupteam

    SuperBlog Niche BM! Pendapatan Consistent Nuffnang dan 701Panduan Ads

    Bump. Saya sudah mula menggunakan Churp Churp sebagai percubaan.
  9. buzzupteam

    SuperBlog Niche BM! Pendapatan Consistent Nuffnang dan 701Panduan Ads

    Start Bid dikurangkan dari RM1000 ke RM700 dan BIN juga dikurangkan dari RM2100 ke RM1500!
  10. buzzupteam

    SuperBlog Niche BM! Pendapatan Consistent Nuffnang dan 701Panduan Ads

    Bump. Boleh hubungi saya melalui Skpe atau emel kalau mahi berbincang tentang apa-apa yang berkaitan SuperBlog ini. Maklumat seperti di post pertama.
  11. buzzupteam

    SuperBlog Niche BM! Pendapatan Consistent Nuffnang dan 701Panduan Ads

    Thanks mod dah approve! Reserved this post.
  12. buzzupteam

    Servis [Micro Niche Site Creation]. Khas Untuk Adsense Player!

    Kena apply la satu bro, pasal Google Adsense ni macam rutin wajib IM... :-)
  13. buzzupteam

    Servis [Micro Niche Site Creation]. Khas Untuk Adsense Player!

    Berapa lama itu bergantung pada usaha pihak anda. Saya hanya create micro niche site sahaja, kemudian follow up bahagian SEO itu bergantung pada anda. Tapi, keyword yang saya gunakan biasanya senang untuk capai page pertama Google. P/S: Saya juga submit site anda ke 250+ pligg site and 100+...
  14. buzzupteam

    Servis [Micro Niche Site Creation]. Khas Untuk Adsense Player!

    UPDATE: Saya limitkan tempahan kepada 5 sahaja lagi. Thanks... :-)
Top