Search results

  1. eches83

    VCC yang boleh topup?

    Salam, ada sesapa tau VCC service yang boleh topup? aku ada baca kat satu forum ni, tapi tak dapat maklumat detail tentang VCC tersebut. Kalau sapa2 kat sini ada pengalaman bleh la kongsi kat sini.. tenkiu! :)
  2. eches83

    Paypal: Pending Withdrawal

    Salam semua, aku draw duit dalam Paypal ke dalam debit kad PB semalam tapi masih pending sampai skrg. Aku selalu draw tak sampai sejam status selalunya dah completed, lepas tuh cuma tunggu dalam 4 5 hari utk tgk (online) fund dah ada dalam debit kad PB. ada sorang kawan aku pn ada problem...
  3. eches83

    Kat mana ada e-commerce template yang lawa2?

    salam semua, aku tgh cari template2 ecommerce yang lawa2 (i.e. nampak professional, nampak web 2.0 sket etc). Aku dah google, tapi aku masih mencari template2 lawa lain yg mungkin tersembunyi. Ingat nak buat pakai E4E utk amazon affiliate. Custom design utk e4e mmg memenuhi citarasa aku...
  4. eches83

    Google dah update Pagerank :)

    Google dah update pagerank. sebelum ni cuma ada satu website, tp 4-5 bulan lepas ada 7 domain baru. 1 PR5 (lama) 1 PR3 (baru) 1 PR2 (baru) 3 PR1 (baru) 2 PR0 (baru) Cemana dengan website anda? :)
  5. eches83

    BiruHitam: Sleek wordpress theme

    Theme nih takde sponsored links, hidden links etc. Designer link aku point ke blog baru aku (aku takde kaitkan dengan blog eches tuh, so no excessive links)..jgn buang link tuh ye. Thanks - clean and simple - 3 columns - sidebar widget ready - XHTML + CSS valid - Tested in Firefox...
  6. eches83

    Sapa tau nak buat 301 redirects

    Salam semua.. sapa tau nak buat 301 redirects? xpaham sangat sebenarnya..kesnya camnih, sblm ni url utk satu2 post cam kat bawah http://domain.com/2008/6/11/post-pertama/ skrg bila dah tuka kat permalink http://domain.com/categori1/post-pertama/ So, cemana nak buat redirects?baca2 kalau...
  7. eches83

    tolong vote wordpress theme damai

    Ada satu competition, lunarpage yang buat. tgk2 saya punya theme damai tuh leh masuk dalam 2nd round. Mari la tolong vote untuk theme saya kat >> sini << mekaceh semua :D
  8. eches83

    o2 2.0: Sleek & clean wordpress theme

    Langit 1.0 (31/3/2008) Features : - clean and simple - 3 columns - sidebar widget ready - XHTML + CSS valid - Tested in Firefox, Internet Explorer 6, Opera, and Safari - compatible with wordpress 2.5 and below - PSD and font used are included demo|download Update: Damai...
  9. eches83

    Senarai list directory yang berguna

    Assalamualaikum Sekadar pemerhatian dari saya untuk dikongsi dengan warga forum Wangcyber. Seperti yang kita tahu, one way backlink mmg Google lebih suka kalau dibandingkan dengan reciporcal link. kat sini saya nak kongsi, teknik yang saya pakai untuk dapatkan one way backlink iaitu...
  10. eches83

    Jual domain Malaysiafreeiklan.com

    saya nak menjual domain + script Harga: RM 150 (domain termasuk script yang berharga $169; rapid classified 3.2) domain: http://malaysiafreeiklan.com Hosting: Godaddy (Boleh transfer ke hosting lain) Expired: September 2007 PageRank : 3 (apa itu pagerank?) Unik trafik: 30-40 pengunjung...
Top