Search results

  1. R

    BOOKMARK URL secara online

    smartzul, dah bukak emel anda atau belum? selepas proses pendaftaran anda perlu mengaktifkan akaun anda. kod pengaktifan akan diberi melalui emel yang digunakan semasa mendaftar. dalam emel tu juga ada diberi link untuk kita aktifkan akaun.. 'copy' kod aktif tersebut dan 'paste' pada...
  2. R

    BOOKMARK URL secara online

    salamz buat warga WC, jom kita bookmark url/laman web yang biasa kita kunjungi di http://web.rafflesiapages.com kenapa? biasanya kita akan bookmark sesuatu url pada komputer yang kita gunakan, tetapi bagaimana jika.. -komputer tersebut tiba2 rosak -ataupun kita sering bertukar komputer...
  3. R

    RAHSIA e-BIZ

    ya.. ya.. WCDC ni memang berinformasi dan bermotivasi banyak fakta dan pendapat tentang perniagaan internet pendapat2 macam ni yang orang nak dengar penuh dengan rahsia.. dan misteri.. :lol: bagus2.. teruskan.. ni jumpa laman web ni pun sebab ambik web hosting dengan shuth
  4. R

    Salam Perkenalan!

    dengan rasa rendah diri.. saya pun nak sampaikan salam perkenalan :D
Top