Search results

  1. Z

    [HOT] Teknik Dapat Income Lumayan dengan Instagram!

    baru je buka acc instagram
  2. Z

    Selamat tinggal perniagaan internet

    kena ubah pendekatan kerja /bisnes bkn krn utk hidup dan bg rezki utk diri n anak isteri tapi tidak lain hanya krn ALLAH. dunia ini mazraatul aakhirah. dunia ini tpt bercucuk tanam/kebun utk kita hidup di akhirat nanti. adakah kamu mengaku beriman sebelum kamu di uji?
  3. Z

    jomhosting.net OK @ X?

    ye baru2 ni je jomhosting dijangkiti malware. KIS2010 detect trojan redirector. 5x aku hantar support nak kata cepat balas tu tidaklah sepantas netkl.com tapi masih boleh diterima dan mereka sedaya upaya cuba selesaikan masalah itu. dekat 3 minggu jugak lah baru ok blog aku. kejap ok, kejap...
  4. Z

    >>>GEMPAR<<< Ebook Kewangan Pada Harga Yang Tak Masuk Akal!!!

    ok tq sy kena bank in duit ptg ni. pakai CC dapat ke?
  5. Z

    masih ada rm10? pm sy

    masih ada rm10? pm sy
  6. Z

    >>>GEMPAR<<< Ebook Kewangan Pada Harga Yang Tak Masuk Akal!!!

    saya nak order satu.... masih rm10 ke? PM ttg pembayaran
  7. Z

    Nak pinjam duit dekat bank sikit je tak banyak bole x?

    mana ada bank bg **** 10k dpt full 10k.. tolak surat wasiat, fee pengurusan, advance sebulan tu biasala bank cas.. bukan senang bank nk bg pinjam wo....
  8. Z

    [WTS]Kaspersky Antivirus KIS & KAV--> [email protected] & [email protected]

    aku beli ok je dengan bro. berapa banyak dah beli. jika kena block, (banyak kali gak kena block) bro syco replace key baru. mungkin bro guyverzero activate di pc ke lain. pc lain sendiri punya pun tidak boleh maa...
  9. Z

    Gambar Himpunan Menuntut Royalti Minyak Kelantan

    mungkin SFX tak perasan kot masa nak post gambar tu dan kata yang membuat orang terasa. mutt dah bold tadi
  10. Z

    Kenapa Ramai orang yang berpandangan negatif bila sebut pasal MLM?

    ada betulnya kerana is berlaku pada saya. Saya rasa dengan MLM juga saya jadi pandai sikit bercakap. Ia juga menjadi saya konfiden dan bercakap dengan yakin. ini cerita dulu2 2002 lagi masuk omegatrend.
  11. Z

    Kenapa Ramai orang yang berpandangan negatif bila sebut pasal MLM?

    erm....GDI. MLM lagi le.. beza ia online je.
  12. Z

    Kenapa Ramai orang yang berpandangan negatif bila sebut pasal MLM?

    ada orang tak sesuai buat MLM. sifat semulajadinya jenis orang senyap. jadi pendengar je mana nak jalan MLM nya...Kalau baca buku azizi ali, dia cakap 5% je yang berjaya. 45% cukup makan, 50% gagal. betulkan saya jika salah.
  13. Z

    Korang Ada Tak Sakit Ni

    saya ada resdung,buasir dan tonsil. apa yang saya buat? dulu2 makan antibiotik je tapi sekarang antibiotik tak kebal lagi. Dah selalu sangat makan. lagipun ada kesan sampingan seperti susah sangat nak buang air kecil dan besar. mau 3 bln baru ok balik. alternatif sekarang makan ubat...
  14. Z

    Sape di sini yang berfikir sal bisnes je 24 jam ...study sal bisnes je...

    tgh fikir nak dapat pasif income 30k paling kurang sebulan insyallah. ni target 5 tahun akan datang. projek baru mula 10%. long term biz.
  15. Z

    Payment proofs from = PTC / PTA / PPC / HYIP

    erm.... WC dah jadi mcm forum sebelah skrg ni. kecian.... mak menakan autasurf dulu timbul balik skrg ni. make up sikit,tukar nama...dah jadi.
  16. Z

    IM skg dah xkesah walau MLM,asaL kan,....

    orang join MLM banyak cakap hehe.... pandai bercakap. dulu..... dia ni memang pendiam tapi sejak join MLM, pandaila pulak bercakap. p/s: suka tengok gaya orang MLM bercakap. konfiden habis...!
  17. Z

    Mod Baru WC Rajakamil paling Tegas!!!!

    hehe tahniah bro.
  18. Z

    [WTS]Kaspersky Antivirus KIS & KAV--> [email protected] & [email protected]

    ada lagi tak kis 3user/2year tu?
  19. Z

    CNi dan Hai O mengganas di televisyen apa pendapat anda?

    ye salah agen. kalau tak buka mulut langsung tu yang masalahnya. kawan saya 2jam sahaja dapat jual 10unit tu secara ansuran.
Top