Search results

  1. J

    Jual peluangkerjaya.com untuk dijual

    Selamat sejahtera rakan2 semua. Kawan saya berminat hendak jual laman PELUANGKERJAYA.COM | "Laman web (PELUANGKERJAYA.COM | pencarian kerja yang sudah beroperasi selama 9 tahun ini sedia untuk dipindah milik kepada pihak yang berminat. Pihak yang berminat boleh kemukakan harga yang dirasakan...
  2. J

    [Apa perasaan Korang] Barang baik & baru jd mcm ni ?

    Terjumpa pic ni kat wall FB mmbr, Kalu dah ada tepek kt sini kira halalkan la erk.. Sian Owner keta wira tu :D
  3. J

    ApaBila Mat Rempit Bertembung dgn JPJ

    tak tau kalu korang dah tgk video ni,kalu ada yg dah share kat sini sory.td cari tak jumpa, Video ni berkaitan seperti mn tajuk diatas,mungkin apabila korang tgk video ni boleh hilangkan rasa mengantuk or tekanan dlm mengharungi dunia IM yg mencabar.. apa2 pun layan je la video kt link...
  4. J

    housemate,Sesiapa yg berminat !

    Salam smua, Sory kalu post tak kena tempat,hehe Just nk cari housemate jika ada sesiapa yg berminat, [member baru pindah] Tempat : Lembah Jaya Selatan Ampang Sewa : RM150 + Air 2 bilik Rumah Lot 3 pintu So sape2 yg berminat Sila email saya [email protected] or Pm ps : Lelaki sahaja, yg...
  5. J

    Promosi Blog Percuma dan Bersama

    Banner @ Link Blog seperti yg dimaklumkan melalui tajuk diatas ,promosi ini adalah terbuka kepd semua shbat2 dikenali mahupun tdk,terutamanya kpd mereka2 yg mempunyai blog/web,perkara ini bertujuan hanyalah utk memhebahkan blog/web milik persendirian supaya dpt dikunjungi oleh sahabat2 yg...
  6. J

    iklan google adsense tdk berfungsi

    hello smua sahabat wang cyber,sy baru berjinak2 dgn perkara seperti ini,jd ingin minta pandangan dan pendpt rakan2 yg mahir ttg maslah sy ni,utk makluman sy ada meletakkan iklan google adsense d WEB dan BLOG sy tapi ianya tdk berfungsi seperti mn yg sepatutnya,maksud sy iklan yg dipaprkan itu...
Top