Search results

  1. jiheccc

    Ebook Dengan lesen PLR MUrah.......Murah- Murah

    lama saya tidak promosi ebook saya. Sebenarnya saya dah berhenti buat IM. Hari ini saya ada offer menarik!!!!!. Saya tidak akan kembali ke dunia IM selepas ini. oleh kerana domains website ebook saya akan expired pada bulan 10 nanti. saya ingin menawarkan ebook rahsia email list sendiri...
  2. jiheccc

    1380 mailing list aweber untuk dijual. Anda ingin jadi pemilik akaun aweber

    memandangkan saya sibuk sebagai kem komandan perkhemahan tahunan peringkat sekolaH MINGGU INI saya akan membalas setiap post pada hari jumaat nanti...........
  3. jiheccc

    1380 mailing list aweber untuk dijual. Anda ingin jadi pemilik akaun aweber

    assalamualaikum.... Saya cikgu Zarihan. saya ingin let go mailing list saya berjumlah 1380 orang kepada sesiapa yang berminat. Anda akan dapat produk saya Rahsia Email List Sendiri sebagai pemilik produk tersebut. anda boleh tukar akaun bank di dalam minisite jualan kepada nama anda...
  4. jiheccc

    Sape warga kelantan kat WC? Boleh kenal dop?

    ambo ore kelate ngajar di kemaman. ramai dj ni puok kito
  5. jiheccc

    Lama dah nak tanya!!!!

    Assalamualaikum semua. Saya ingin meminta sedikit penjelasan mengenai perkara bagi sesiap yang mempunyai mailing list. Di dalam sistem admin affiliate bahagian statistik klik apa maksud 1. direct link refferer 2. direct link referer-return customer 3. http://xxccbla-bla-bla llla (url)...
  6. jiheccc

    Bisnes Ebook Dah Tak Relevan!

    saya telah memberanikan diri menulis ebook saya sendiri berdasarkan pengalaman yang saya buat. Jika anda tidak menguasai ilmu sesuatu bidang yang anda hendak tulis bermakna anda tidak tahu apa ebook yang anda hendak tulis. Membaca dan take action perlu selari...........Membaca tidak akan...
  7. jiheccc

    [Harga Gila] Jualan Murah Rahsia Email List Sendiri

    Assalamualaikum dan salam sejahtera........ Sempena hari jadi saya hari ini saya ingin menawarkan harga istimewa ebook saya: RRAHSIA EMAIL LIST SENDIRI Saya telah berjaya menjual produk ini sebanyak 100 unit........Sebagai tanda terima kasih kepada rakan-rakan saya ingin menawarkan...
  8. jiheccc

    Mencari Autoresponder + Mailing Lists 5,000 Ke Atas Untuk Di LELONG!

    dalam 2 jam je orang dah beli bro........ sebab saya jual: 1. Saya tak faham guna traficwave 2. Mudah guna aweber walaupun mahal sikit
  9. jiheccc

    Pernah tak anda susah2 buat ebook sampai beratus pages, tapi takde buyer?

    Akhirnya saya berjaya menjual ebook saya sendiri. Saya menulis tentang bagaimana mengumpul list.........Ebook saya adalah real case-study berdasarkan pengalaman saya buat duit di internet........ Jika anda nak menulis baik anda fokus dalam bidang yang anda minati.......
  10. jiheccc

    [JEMPUTAN JV] Produk Hebat Ebook Rahsia Email List Sendiri Oleh Cikgu Zarihan

    Oleh kerana Jumlah friend saya akan mencapai jumlah yang ke 1000 tidak lama lagi. saya ingin menjemput usahawan wc untuk add friend yang ke 1000. friend saya yang ke 1000 akan menerima ebook saya secara percuma. Jumlah friend saya sekarang ialah 99_ ... Siapa cepat dia akan dapat. 1 orang yang...
  11. jiheccc

    JOM ...... Sahut Cabaran Rahsia Email List Sendiri(7 OTAIMER) MENYERTAINYA

    Jiheccc terus menambah jualan demi jualan menerusi i.d danish......Pembelian secara manual sudah 4 jualan.....Mereka betul-betul fresh dan masih tinggal dalam gua nampaknya..... Masih ada orang yang tidak biasa menggunakan maybank2u dan cimbclicks............ Artikel ini tiada kaitan dengan...
  12. jiheccc

    [JEMPUTAN JV] Produk Hebat Ebook Rahsia Email List Sendiri Oleh Cikgu Zarihan

    Jiheccc terus menambah jualan demi jualan menerusi i.d danish......Pembelian secara manual sudah 4 jualan.....Mereka betul-betul fresh dan masih tinggal dalam gua nampaknya..... Masih ada orang yang tidak biasa menggunakan maybank2u dan cimbclicks............ Artikel ini tiada kaitan dengan...
  13. jiheccc

    [JEMPUTAN JV] Produk Hebat Ebook Rahsia Email List Sendiri Oleh Cikgu Zarihan

    Jualan terkini: berjaya mencatatkan jualan ke 15................Satu kejayaan manis untuk saya: [/IMG]
  14. jiheccc

    [PENTING] Video Premium LIST dilancarkan 13 Mac 2012..

    Terima kasih bro....... segala ilmu yang tuan bagi dalam ebook yang saya beli saya aplikasikan sepenuhnya...............
  15. jiheccc

    JOM ...... Sahut Cabaran Rahsia Email List Sendiri(7 OTAIMER) MENYERTAINYA

    Assalamualaikum dan salam sejahtera... Saya ingin menjemput rakan-rakan memeriahkan pelancaran Ebook Rahsia Email List Sendiri yang akan berakhir pada 23/3/2012. Rama otai-otai terlibat dalam projek saya ini antaranya Mohd Zulfadli(Smartusaha.com), Jamaluddin Bahari, Amirol Hafiz, Zamrin...
  16. jiheccc

    [PENTING] Video Premium LIST dilancarkan 13 Mac 2012..

    ok... set saya akan join produk salah seorang mentor saya ni..... Comfirm join affiliate "JV PREMIUM LIST"
  17. jiheccc

    hello geng.....slm perkenalan

    Saya juga bermula disini.... banyak informasi ada..... macam-macam ada.................
Top