Search results

  1. J

    Jual peluangkerjaya.com untuk dijual

    Selamat sejahtera rakan2 semua. Kawan saya berminat hendak jual laman PELUANGKERJAYA.COM | "Laman web (PELUANGKERJAYA.COM | pencarian kerja yang sudah beroperasi selama 9 tahun ini sedia untuk dipindah milik kepada pihak yang berminat. Pihak yang berminat boleh kemukakan harga yang dirasakan...
  2. J

    [ TARGETED Fans] Servis Tambah Like FanPage

    Bro check email ya ;)
  3. J

    Teknik Autopilot Facebook Fans Versi AMMAR ADNAN

    ada lg ke nak juga
  4. J

    Facebook Traffic Booster! Mahu tingkatkan "Like" kat facebook anda?

    Apsal bila like keluar error ye. Ke aku sorang je?
  5. J

    Facebook Traffic Booster! Mahu tingkatkan "Like" kat facebook anda?

    bro aku dah bayar chekc email ye :)
  6. J

    Facebook Traffic Booster! Mahu tingkatkan "Like" kat facebook anda?

    bro kalau ada kosong aku nk satu bro.
  7. J

    [Apa perasaan Korang] Barang baik & baru jd mcm ni ?

    nasib baik no plat ferari tu WTT kalu WTF mmg la...haha
  8. J

    [Apa perasaan Korang] Barang baik & baru jd mcm ni ?

    Terjumpa pic ni kat wall FB mmbr, Kalu dah ada tepek kt sini kira halalkan la erk.. Sian Owner keta wira tu :D
  9. J

    ApaBila Mat Rempit Bertembung dgn JPJ

    pelik gak budak tu, nak lari tapi lari skali ngan moto ke kawasan lalang & semak.dah tentu x de jalan..
  10. J

    ApaBila Mat Rempit Bertembung dgn JPJ

    yg x tahan siap suh nyayi lagu negara ku ngan suh cium tangan..apada..haha
  11. J

    ApaBila Mat Rempit Bertembung dgn JPJ

    tak tau kalu korang dah tgk video ni,kalu ada yg dah share kat sini sory.td cari tak jumpa, Video ni berkaitan seperti mn tajuk diatas,mungkin apabila korang tgk video ni boleh hilangkan rasa mengantuk or tekanan dlm mengharungi dunia IM yg mencabar.. apa2 pun layan je la video kt link...
  12. J

    Nak bagi akaun Rapidshare

    saya nak, saya mesti pilih, erkk...
  13. J

    Hebatnya Brunei...

    tapi sayang..kerabatnyer membazirkan rezeki kurnia Allah kpd perkara yg tdk sepatutnya.. yg tu korang jgn ikut lak...
  14. J

    sempoi hosting ok tak?

    mmg sempoi..ok je.. servis pun ok.. kalu ada prob pun owner x leh nk lari mn dh.. hehe
  15. J

    sepaku hosting?

    owhh..patutlah..igt aku sorang je.. nasib baik web aku tu pun dh lama x update..
Top