Search results

  1. faezil

    Dalam Negara Khidmat Membuat Sijil SPM,Diplomat ,Degree Dan Lain².

    secara teknikalnya mmg boleh buat.. pakai photoshop ke... illustrator ke......tapi tak tulen la
  2. faezil

    work4lr betul ke tipu?

    bayar tu mmg bayar...... tapi siapa yg join awal2 je la dapat bayaran......siapa yg join lewat takkan dapat bayaran.... sbb program dah tepu.. dan rasanya program ni dah tak wujud lagi dah...... agak2 sbb apa ? sbb dah tepu
  3. faezil

    Perlukan Responden utk Survey saya

    ok dah submit
  4. faezil

    waalaikumussalam.... niche saya produk berasaskan IT... saya pernah menjual web theme, skrip...

    waalaikumussalam.... niche saya produk berasaskan IT... saya pernah menjual web theme, skrip affiliate dan skrg saya fokus kepada web hosting
  5. faezil

    Ashadee shutdown @ tutup - korang sedih ke?

    aisehh... baru nak masukkan iklan ashadee kat blog.... dah tutup ke ? antara yg menarik ttg ashadee ni sebab ada function random banner... mcm adsense, nufnang dll nampaknya promote klikjer je lah jawabnya
  6. faezil

    Antara affiliate single tier dan affiliate multi-tiers

    beza antara apa ?
  7. faezil

    Antara affiliate single tier dan affiliate multi-tiers

    pada pendapat saya.....dah tentulah lebih minat multi-tier......tapi hati2 bila membawa multi-tier 1. ejen lebih gemar merekrut sub ejen berbanding menjual produk.....bukan tak boleh tapi bila semua sibuk merekrut dan menaja akan menghilangkan niat dan matlamat asal berniaga 2. kecenderungan...
  8. faezil

    Salam perkenalan dari owner baru wangcyber

    Salam perkenalan... tahniah maaf lambat wish
  9. faezil

    Masalah Besar Blogger

    kalau bukan utk buat duit pun ada masalah jugak..... walaupun sekadar taip dan post....walaupun ada kemahiran teknikal tahap dewa.... tetapi tetap memerlukan kerajinan dan komitmen utk menghasilkan post... takde kerajinan dan komitmen.. maka akan bermasalah utk merealisasikan aktiviti blogging...
  10. faezil

    Apa yang orang malaysia suka di internet untuk anda buat duit!!!!

    walaupun pelik... terpaksa akur itulah realitinya.... betul kata tuan mamatpenang kadang terfikir.... apa tak cukup kuat ke rakyat malaysia ni sampai nak kena ada bantuan produk ? atau mmg dah kuat tapi nak lebih kuat lagi...hehehehe no.2 tu standard..... kalau kita lihat sejarah produk IM pun...
  11. faezil

    Masalah Besar Blogger

    pada pendapat saya.... masalah utama paling besar ada 2... seperti yang disebut oleh rakan2 di atas pertama.... masalah idea dan kerajinan untuk update...... tanpa idea dan kerajinan mmg bersawanglah blog tu (dah nama pun laman sesawang kan ..) kedua.... matlamat....masalahnya apabila matlamat...
  12. faezil

    Internet akan wujud 100 tahun lagi atau dah kiamat waktu tu..

    tuan rajabatin..... gara2 tuan reply thread ni la menyebabkan saya sampai sini. kiranya tuan dikira telah menyebarkan jugak ni :P
  13. faezil

    Pandangan Tentang Tune Talk

    kalau nak tahu sistem tu bagus ke tak..... anda boleh buat kiraan matematik jika anda berjaya membawa 2 juta pelanggan (atau apa2 angka yang tersangat besar), secara matematiknya adakah company mampu bayar dan apa yang bakap terjadi kepada 2 juta pelanggan itu. Jika company tiada masalah...
  14. faezil

    Pandangan saya selepas saya mengunjung WC sepanjang hari ini

    terbaik.... selamat datang ke WangCyber
  15. faezil

    Adakah anda perlukan .my whois protection

    mungkin boleh pakai virtual office... pada pandangan saya... whois protection kurang sesuai utk web business..... utk web personal boleh la kot. sbb akan mengundang syak wasangka kenapa dia hide
  16. faezil

    Internet Paling Laju Di Dunia

    hohoho... meteri mana yg sengal tu ? kalau tak silap kat malaysia ni hanya ada 2 internet provider je..... TM dan jaring yg lelain tu mcm maxis, celcom, u mobile dll... semua tu melanggan je dgn TM atau jaring yang pegang kuasa skrg ni majoritinya bukan orang IT..... terpaksa tunggu la...
  17. faezil

    Sejarah kpop di malaysia dan dunia

    laaa... kpop bermula 1980an ke..... maknanya pop malaysia lagi maju....sejak 1960an lagi dah ada pop malaysia... namanya pop yeh yeh...
  18. faezil

    Jom pasang Sistem Affiliate Lite dan gandakan jualan anda

    Salam Jumaat jom dapatkan sistem affiliate lite hari ini.... anda boleh mengendalikan program affiliate anda sendiri
  19. faezil

    Jom pasang Sistem Affiliate Lite dan gandakan jualan anda

    ingin jadikan web jualan anda menjadi seperti web replika ? Ejen pemasaran produk anda boleh memiliki website jualan yang mengandungi nama, no. tel dan wajah mereka sendiri...... seolah2 web jualan itu kepunyaan mereka sendiri Dapatkan skrip Sistem Affiliate Lite hari ini KLIK DI SINI
Top