Search results

  1. scudmissile

    Salam Perkenalan Warga WangCyber

    walaikumsalam tn... wc...sorry lmbt reply.. tn share la apa2 kat sini sama2 kita bantu
  2. scudmissile

    Salam perkenalan dari owner baru wangcyber

    bagus.. .. ..
  3. scudmissile

    Siapakah anda?

    hi...
  4. scudmissile

    Salam perkenalan dari owner baru wangcyber

    kena selalu buka... skrg trend org berniaga - ads -saham jom buka thread hehehe
  5. scudmissile

    Siapakah anda?

    wc en khairul.. moga WC boleh membantu serba sedikit dalam mengembangkan lagi ilmu pemahaman tentang internet
  6. scudmissile

    Siapakah anda?

    wc cik nurulatika bleh drill kat WC ni bnyak sumber rujukan yg maish valid dan evergreen
  7. scudmissile

    Salam perkenalan dari owner baru wangcyber

    tn shuth dah ada projek lain kot sekarang @Tokey yg owner banyak features yg baru huhu wc back tn @Syedz
  8. scudmissile

    Diari Usahawan eBay Berhingus

    mcm mn sambutan tn? betul tn, dulu org aktif kt ebay sebb guna black hat, grey hat mmng tak boleh survive lama skrg ebay dan paypal dah strict , mengajar erti beretika dalam berniaga
  9. scudmissile

    Siapa tahu tentang bitcoin?

    blum legal 100%, kalau sebut muamalat banyak step tn kena ingat ada beberapa negara dah banned crypto ( last year update, yg terkini x pasti) kalau tn yakin silakan.. klu tn ada telegram bleh search channel lariba atau terus ke sini: https://t.me/GroupLariba
  10. scudmissile

    Siapa tahu tentang bitcoin?

    legal & muamalat? maksud saya kat sini ditentukan sah dipakai dan diperakui oleh undang2 (utk explanation yg lbih clear tnya org yg pakar dalam bidang berkenaan) berkenaan muamalat pula , adakah smart shariah? bebas riba, maisir dan sbgainya sebab tak de satu badan pon yg inspect dan kata...
  11. scudmissile

    Siapa tahu tentang bitcoin?

    legal dan muamalat.. klu betul2 dua tu dah lulus baru kira on untuk mengelakkan 3rd party manipulate
  12. scudmissile

    Siapa tahu tentang bitcoin?

    ada mana2 crypto yg dah legal?
  13. scudmissile

    ada tn.. klu nk nnti sy cuba ringkaskan..x leh bg cam tu sebb copyright tn punye :(

    ada tn.. klu nk nnti sy cuba ringkaskan..x leh bg cam tu sebb copyright tn punye :(
  14. scudmissile

    Diari Usahawan eBay Berhingus

    utk fees ni serba sedikit boleh guide https://www.fees.ebay.com/feeweb/feecalculator apa persoalan yang betul2 tn nak tanya pm atau post kat sini, maaf kalau teroverlook nk selak selai2 thread ni memng makan masa kalau tn rajin tn stanby pen dan kertas ..selak page demi page tapi thread ni dah...
  15. scudmissile

    Diari Usahawan eBay Berhingus

    betul2 hahhahahah, smua sibuk bitcoin .
  16. scudmissile

    Diari Usahawan eBay Berhingus

    ebook yg mana satu tn? klu yg beginner n amateur ebay saya ada simpan kalau nk tuan kena mintak dekat izin dekat owner dia..
  17. scudmissile

    Diari Usahawan eBay Berhingus

    make sure listing fee, FVF shipping cost dan modal bende2 tu yg kena focus baru letak target untung
  18. scudmissile

    Diari Usahawan eBay Berhingus

    bab cas ni tak tahu tn dulu2 ade FVF skrg tak tau macamn huhu dulu ebay malaysia foc jer.. skrg tak tahu la orng semua dah kaya2 dah.. mohon sape2 yg masih berebay tlng respond tq
  19. scudmissile

    Ajaib Yusof selamba tangkap ular sambil betulkan rambutnya

    mulakan dgn bismilah akhiri dgan alhamdulillah
  20. scudmissile

    Diari Usahawan eBay Berhingus

    Tahniah tn.. .
Top