Search results

  1. amoy85

    tolong setting kan autoblog dalam hosting saya

    salam, sebelum saya ada beli autoblog dari seseorang. dia setting dalam hosting dia. sekarang saya nak transfer dalam hosting saya.. ada sesaper tau set up kan? berapa bayaran yang di kenakan?
  2. amoy85

    Nak cari org yg blh buat akaun adsense

    salam warga wc, kepada sesiapa yang buat servis daftar akaun adsense harap blh pm saya or email [email protected]
  3. amoy85

    cam ner nak cari duit raya?

    salam semua, seperti yang korang tau puasa dah nak dekat so pas puasa raya lak.... sebelum nak menyambut kedatangan bulan2 yang mulia ni.. korang tau tak cara nak wat duit kat im ni....? adsense tu adsense gak... sesapa ada idea? wat affliate ke apa jer la janji wat duit raya ar org kata...
  4. amoy85

    saper boleh bagi best offer ebook rahsia kerja kerajaan?

    salam, saper kat sini boleh bagi best offer untuk ebook rahsia kerja kerajaan pm aku.... aku nak beli
  5. amoy85

    ada sapa2 tau pasal menda ni tak?

    cuba tlg explain kat aku... dah sebulan lebih aku tgu approve ke dak.. setipa kali aku cuba log in kat adsense ni yang keluar..... tlg aku ASAP
  6. amoy85

    berapa akaun adsense yg dapat kita wat dengan gunakan 1 nama

    contoh nama liza binti abd aziz? liza abd aziz liza bte abd aziz?
  7. amoy85

    Sapa tau mcm mana nak withdraw amazon?

    salam, nak tanya kalo kita join amazon kan.. kita letak link amazon dan ada orang beli melalui link kita. jadi mcm mana kita nak amik share kita tu ek? melalui paypal ke check ke? confius ar....
  8. amoy85

    register acc adsense mana yg blh approve cepat?

    salam semua, baru2 ni akaun adsense org dah kena ban. jadi nak lah register akaun baru konon2nya. pernah cuba docstoc kena reject reg guna flixya pun reject gak... paling latest pun register guna indiyarocks atas bantuan saudara hady tapi sampai sekarang tak dapat berita apa.... kenapa ek...
  9. amoy85

    ada saper amik,upah wat acc adsense?

    salam semua.. semala akaun adsense aku kena ban.... tak sempat aku nak rasa duit adsense..... jadi aku dah tak larat nak register.. yg dapat sebelum ni pun pasal da byk kali aku reg. alih2 tgh hari tadi account aku disable...... jadi kalo ada saper2 amik upah... pm la ek...
  10. amoy85

    ada saper tau tak mcm mana nak byr **** pelajaran mara tolak kwsp?

    salam semua.... maybe soklan aku tak berapa nak kena dgn IM hehehe. tapi tak pe la kan nak tau gak.... kalo ada tunggakkan MARA kena settle dulu ke baru blh wat kuar kwsp bayar baki **** or kwsp tu kalo kita kuarkan dia byrkan semua termasuk tuggak2 yg ada? anyone....?
Top