Search results

  1. S

    Free [percuma] fb ads 'kos rendah, boleh untung besar'

    salam. saya berminat nak tau lebih lanjut. errr, x jumpo plak button pm kat sini. ehehehehe, lama tak masuk wc dah.
  2. S

    Saya mencari sesiapa yang nak teamwork ttg Bitcoin

    Ada lagi ke yang buat? cer pm details. Thanks.
  3. S

    Saya nak share stratergy Entry Saham saya [hanya yang serius sahaja]

    salam RK, minta approve. id kamarulzaman bin mat jan
  4. S

    WTS-Maxis Broadband RM68 Unlimited Download Quota

    Hello bro, betul ke saya nampak kat other forum, RM68 ni nnt akan di limit download sampai 3GB aja?
  5. S

    WTS-Maxis Broadband RM68 Unlimited Download Quota

    Owh, dun worry cik fara, abang bley translatekan. >:D<
  6. S

    WTS-Maxis Broadband RM68 Unlimited Download Quota

    Berminat bro. Mintak check coverage utk broadband tu. Thanks.
  7. S

    Software Bookmarking Demon Untuk Dijual - RM200 shj.

    Assalamu'alaikum n salam sejahtera. Berita baik! Final price untuk software ni. RM150 sahaja. hantar sms ke 013 - 249 3983 utk fast deal. BTW, Ultimate Demon makin menarik. Dah ada backlink tree. Senang nak guna n planning. Tak lama lagi bley buat service kot??
  8. S

    1K USD dengan ADSENSE! Saya sungguh jakun!

    salam bro, payment done. check email from serdangonline{at]yahoo.com. thanks.
  9. S

    Software Bookmarking Demon Untuk Dijual - RM200 shj.

    software tu ada lagi. nak ke? Nak buat service? dlm planning mmg nak buat. tp skrg tengah create akaun untuk digunakan. bila akaun2 dah siap, next step just masukkan aja link yang nak dibuat backlink. Lagipun bnyk sangat akaun yang boleh diregister. so, kalau dah establish akaun2 tu suma nnt...
  10. S

    SMS Blaster dgn fungsi extra,TERMURAH, 2 hala,1 hala id 63660 & 3 Hala SMS Auto Respo

    Macam menarik. Apa beza satu hala n 2 hala? Mengikut pemahaman saya, kalau 2 hala ni, receiver boleh balas sms kita - tp kita di charge untuk menerima sms tersebut. Betul ke?
  11. S

    Software Bookmarking Demon Untuk Dijual - RM200 shj.

    Ehehehehe, just nak info. Dah dapat Ultimate Demon. Tengah "bermain-main" dengan tools. Nampak mcm best. Terbaeeekkk!!
  12. S

    Perkhidmatan pemasangan plugin untuk backup site wp anda (backup creator)

    Thank MOD for fast approval. Reserve for Q & A
  13. S

    Perkhidmatan pemasangan plugin untuk backup site wp anda (backup creator)

    Assalamu'alaikum dan salam sejahtera. Saya ingin menawarkan service pemasangan Plugin Backup Creator. Plugin tersebut mempunyai 2 jenis iaitu Lite dan Ultime. Berita baiknya, saya memegang Develepor License bagi Jenis Ultimate. Apa yang Ultimate plugin ini boleh buat? 1. Unlimited...
  14. S

    Software Bookmarking Demon Untuk Dijual - RM200 shj.

    alamak. tersalah post sebenarnya. Dah pm admin untuk dibetulkan. Tapi tak respond plak. Tak pasti la boleh edit ke tidak tajuk thread ni. Ehehehe, terlajak perahu boleh diundur, terlajak post, terima ajelah yea. Well, since dah tak boleh dibetulkan, saya tukar sistem sales nih. Minimum price...
  15. S

    Software Bookmarking Demon Untuk Dijual - RM200 shj.

    Thanks MOD for fast approval. Apa-apa hal, boleh hubungi saya. Thanks.
  16. S

    Software Bookmarking Demon Untuk Dijual - RM200 shj.

    Salam sejahtera kepada semua. Saya ada software Bookmarking Demon untuk dijual. Seperti yang anda semua tahu, software ni merupakan software yang terbaik bagi proses social bookmarking. Reason for selling : Nak upgrade ke Ultimate Demon. Original Price di website asal : USD 147 Sale...
  17. S

    Jualan Tanah Lot Secara Ansurans !!!

    Whooaaa. TT ke yang melangsungkan perkahwinan?<:-P Tahniah!
  18. S

    Service Monitor Backlink Anda

    sorry kepada semua. dah lama tak masuk WC. selalu semak WF ajo. Anyway, En frubo - kalau bagi domain aja, kita tak buat service utk detect backlinks yg bro dah buat. Service yg kami buat ni, utk check samada backlink yg anda buat masih wujud ataupun tidak. Lihat pic sbg contoh. Ia menunjukkan...
  19. S

    Servis Trafik dan SEO menggunakan Panel Seronok by BTS

    Kalau monthly tu jadik RM50 maybe ramai berminat kot? Sangat berminat nih/
Top