Search results

  1. fkfpro

    Main Saham di Pasaran BSKL

    Salam semua...Pipsrider sini...tgh guna login ni...hehehehe...terlupa password plak login pipsrider aku tuh... Dah lama aku tak post chart dan prediction aku kat sini...but few dah close dgn profit...ada yg masih hold...tengok le, kalau aku tak sibuk, aku akan post lagi prediction on saham nih...
  2. fkfpro

    FKF Team Free Signal

    Dah lama aku tak jenguk ke sini, terlalu sibuk dgn travel, kelas, menganalisa pasaran forex, saham dan juga metal termasuklah melayan kerenah geng2 TPP...untuk geng2 saham...banyak dah target kita kena...very slow, biasalah saham....Zelan, IOI Corp, etc termasuk international options cam...
  3. fkfpro

    Main Saham di Pasaran BSKL

    Takpe bro, banyak yang perlu dipelajari dalam EW ni. nanti aku tunjukkan kiraan tu dalam blog aku, dan kalau boleh attach sini, aku attach kat sini. Jenguk2 la blog aku tuh... OILCORP yang aku nampak tgh buat wave 4...subwave C. So, maybe akan naik sikit ke RM0.71. Untuk HUAAN, Peluang besar...
  4. fkfpro

    COMMERCE ZONE | We Focus To Develop

    Cyberiz...ada lagi ko...apa cerita bro? Ok, cyberiz...kalau ko sempat jenguk2 la CZ... Bro Royce, confirm aku ngan partner akan pegi ke JB, Pulai Springs khamis ni sampai Ahad. InsyaAllah, kitaorang war2kan pada rakan2...
  5. fkfpro

    Main Saham di Pasaran BSKL

    Salam and Hi... Thanks a lot for Mr. Wong & OnlineDuit...yes you can learn about it. I am using EW in all my analysis. It is easy to learn but difficult to implement...but, by practice, you can identify the trend. Using EW, you are able to predict not only the trend, but the distance. If you...
  6. fkfpro

    Main Saham di Pasaran BSKL

    Sebenarnya aku dah lama nak masuk lam ni...sebab aku pun main benda ni...aku bukak akaun kat Apexetrade, atas syor kengkawan... By the way, aku tgh usha Scomi & Mulpha...aku main few kaunter nih... 1. UEM Land - dah profit, now tgh tunggu dia jatuh, expected on RM0.99, barumasuk balik 2. IOI...
  7. fkfpro

    COMMERCE ZONE | We Focus To Develop

    Yes bro..betul tu, biarkan si luncai terjunya dengan perut labunya...wakakaka.. Alamak bro...aku ada kat Pulai Springs, JB ujung minggu ni...kalau takde program, sure singgah...
  8. fkfpro

    langkah memulakan forex trading!!jom belajar dulu!

    hati2...nanti ade org tua nyanyuk hentam korang...hehehehe...
  9. fkfpro

    COMMERCE ZONE | We Focus To Develop

    Alangkah kejinya fitnah ko ni Jebat...memang ko idup tak selamat!!! Ko tengok je lah...sudah je lah penipu...tak baik menipu2 orang, fitnah orang macam2...ko tengok aku ni turun naik sabah...kalau aku tipu macam fitnah ko, dah lama aku mati...apa, ko ingat ko boleh ke buat cam tu? Bila masa aku...
  10. fkfpro

    COMMERCE ZONE | We Focus To Develop

    InsyaAllah tuan, ada masa nanti kami datang melawat sambil2 kita pekena teh tarik & roti canai...ishh..melelh liur aku nih...sambil tu kita boleh sembang2 dan bertukar2 fikiran camana nak majukan forex ni Malaysia nih...
  11. fkfpro

    COMMERCE ZONE | We Focus To Develop

    Ok bro...thanks...kitaorang tgh usaha nak halau dia dari sabahforex bro...kalau takleh gak, kitaorang cadang nak ban je dia nih dari forum tu...betul..dia takleh nak bagi bukti...dia bukan trade pun...cari makan ngan kelas bro..tu dia dengki kat korang...sebab dah ada bukti kat lam thread aku...
  12. fkfpro

    COMMERCE ZONE | We Focus To Develop

    Aku bukan kawan CZ atau sesapa lam thread ni...tapi bila aku tengok nama Jebatfx ni...aku memang benci org ni...sebab kejahatan dia menghancurkan orang lain...google la nama jebatfx, akan terserlah kehitaman hati manusia yang bernama jebatfx...aku dulu pun tak habis2 dia hentam...sedangkan dia...
  13. fkfpro

    COMMERCE ZONE | We Focus To Develop

    betul tu...kalau betul2 ikhlas, bagi je BSTS tu free, takyah asyik hentam orang lain...dan tolong la bagi prediction yang tepat, bukannya chart yang semak dan tidak difahami orang. Lagi satu be firm dengan keputusan, bukan sekadar prediction "kalau tak turun, naik" sebab market ni kalau tak...
  14. fkfpro

    FKF Team Free Signal

    Nak edit atas tu crash plak...so aku requote je lah... By the way, Ahad ni aku akan berada di Kedah...so, Team Penjejak Pips kalo nak jumpa boleh jumpa Ahad malam.... Untuk Team Penjejak Pips Sabah...aku akan turun ke KK setiap bulan bermula dari May hingga ke Nov 2009. Well, kita boleh...
  15. fkfpro

    FKF Team Free Signal

    Ok saja tu parai...kita ni dalam bidang yang sama...apa salahnya tolong menolong, bertukar2 fikiran...market Malaysia ni bukannya besar. Itu lebih mulia dari kita menghentam atau meninggi diri...takde pekdahnya...
  16. fkfpro

    FKF Team Free Signal

    Salam semua... Ramai tertanya2 kemana aku menghilang dan ramai juga tanya kalau2 aku boleh bagi signal free lagi kat sini...aku ada je kat sini, cuma dah lama tak jenguk...terlalu sibuk dengan arrangement kelas, update website dan forum dan juga memberikan signal pada members, selain sibuk...
  17. fkfpro

    FKF Team Free Signal

    Lama tak jenguk thread ni...sibuk sangat dengan web baru...alhamdulillah dah 99% siap. So just to announce few things : 1. Kami akan moving ke website baru, FxPrima.com 2. Service tetap FREE, signal chart prediction, Dow Jones Analisis, Team Penjejak Pips Analisis, etc...all FREE in our new...
  18. fkfpro

    FKF Team Free Signal

    Oleh kerana benda ni dah jadi panas, YM dan skype bertalu-talu masuk, ada yang kata cool down bro, ada yang kata lawan (terutama orang yang pernah kena ngan jebat ni)...ni kata aku : "Bukan niat aku nak berlawan, apatah lagi untuk menjatuhkan anak melayu. Tetapi, ia seumpama kita masuk dalam...
  19. fkfpro

    FKF Team Free Signal

    So...apa masalah ko lagi jebat? Ko dah masuk rumah orang dan hentam tuan rumah, apa lagi ko nak? memang perkara kecik jebat, tapi ko sendiri suka besar2kan...kan lebih baik ko keluar dari thread ni, sambung forecast ko dan tak kacau thread orang lain...kan lebih baik camtu? Camnilah jebat...
  20. fkfpro

    FKF Team Free Signal

    Tuduhan jebat kat thread aku nih : 1. Bukankah itu lebih telus ? Jadilah seorang yg jujur walaupun dlm perniagaan. 2. Kerana jika di serai dgn charts, maka iainya akan lebih jelas, telus dan jujur. 2. Tak berkat jika kita berjaya dgn menipu orang. 3. Dan juga supaya semuanya lebih...
Top