Search results

  1. madeyla

    Khidmat Terjemahan BM-BI atau BI-BM. Tak Perlu Pening Kepala!

    Assalamualaikum dan salam sejahtera warga WC, Saya dengan lafaz bismillah dengan ini menawarkan khidmat terjemahan seperti berikut: Terjemahan/Translation (BM-BI @ BI-BM): Articles (Web & Print) : RM25/400 words Salesletter : RM30/400 words Academic Journal & Reports : RM20/page...
  2. madeyla

    Takde ker company CPA (cost-per-action) Malaysia??

    Nak tanya otai2 kat WC ni, kat Malaysia ni takde ker company CPA (cost-per-action) tempatan?? kalo takde, otai2 tolong bukak 1..:D Saya takleh, takde modal :P
  3. madeyla

    ada sapa2 tahu pasal [email protected] sistem-x?

    Salam geng2 WC, Nak mintak pandangan warga WC sapa2 yg dah beli pakej USDBlaster.com & sistem-x.com (cam lebih kurang sama)...yg usdblaster punye Sales Page nampak screen shot income clickbank & paypal nye mcm gempak giler.. pastu dia claim: tak payah laman...
  4. madeyla

    Kpd pemegang kad kredit - kenapa byr lebih (18% sthn)? @ Ambil Cash Dari Credit Card

    BAGAIMANAKAH NAK KURANGKAN BAYARAN BULANAN? Convert hutang kad kredit kepada easy payment plan (0% interest*) Mengikut fakta(boleh rujuk belakang statement cr card): pembayaran minimum akan mengambil masa hingga 89 bulan manakala dengan installment plan selama 36 bulan sahaja tanpa interest...
  5. madeyla

    Mana Gambar Profile Saya?

    Salam WCers, Saya pun x tau samada mod benarkan thread ni ke tak, ataupun mungkin saya terlepas pandang, atau tak cukup menyelongkar WC ni.. tapi saya ada 1 soalan yg mungkin kawan2 di WC dpt membantu.. Simple je.Kenapa gambar profile saya tak kuar di post2 yg saya buat? walhal dlm...
Top