Search results

  1. aimanaico

    masalah wordpress theme "header"

    Salam kpd warga WC , :D saya dh jumpa stu theme,,tpi x rti nk ubah header yg ada tulis "Hello and welcome to my blog! You can edit this text by going to admin panel, and modifying the "aboutme.php" page, in your theme editor. Enjoy and thanks for choosing a theme by Lorelei! Lorem ipsum...
  2. aimanaico

    acer aspire 1....apsl lmbp semacm?

    slm..:D saya nk tnya tntg laptop berjenama acer aspire 1 ni... knpa lmbp smcm? ckgu saya bru bli 2 bln...dia kata nk buka microsoft word pun lmbt?
  3. aimanaico

    tolong masalah file..file kat desktop saya tergatal2 buka properties..tkn hidden.cmn?

    salam.. sape thu nk dpt kan file tu blik??
  4. aimanaico

    software apa kerajaan pkai untuk block web2 lucah???utk kat skola2 punya???

    salam,, ada sesiapa thu x software ni?? saya memerlukan software ini.. sebab mak saya x percaya apa yg saya buat dlm internet ni... kpd sesiapa yg thu..sila bgthu eh!!! terima kasih!!! :D
  5. aimanaico

    code apa nk ltk..klau ada org nk advertise kat kita punya sidebar?

    Salam,, Selamat hari raya kepada semua warga WC.. boleh tolong saya x?:D
  6. aimanaico

    Kenapa aku baru tau maksud perkataan "BYE"... SubhanAllah!!!

    Salam, ni sajer nk share2.. perkataan "BYE" merupakan jarum sulit org Kristian... Di dlm bahasa Arab b'maksud "fihafzil baba ". Manakala dlm bahasa Malaysia b'maksud di Bawah Naungan Pope(paderi). Jadi foward dan sebarkan kepada semua shbt2 anda. Semoga Allah memberi rahmat kpd kita dan org...
  7. aimanaico

    Siapa kat sini duduk JB?? ada tak???

    salam. klau ada sila bgthu ehhh atau add YM [email protected]
  8. aimanaico

    bagaimana nak buat web yg sama cmni???ada yg thu x??

    http://killerjo.net
  9. aimanaico

    ada x web yg boleh buat form utk biodata?

    salam, mengikut pada tajuk yg diberikan ada x? nk ltk kt FB
  10. aimanaico

    Knapa byk iklan2 kat TV seperti pencuci baju,shampoo dia membasmi kuman hingga 99.9%?

    salam, kenapa diorg x nak tulis 100% je..lgi meragu2kan pengguna???? betul tak?
  11. aimanaico

    Saya dh nak mohon debit bank ni,mana stu utk paypal???

    salam, IC bru je dpt..hehe bank nk mohon ni... tpi boleh bgthu x mna stu bank yg ptut saya mohon utk accept paypal?
  12. aimanaico

    sape thu buang link pop unders ads nie???infinityads!!!

    salam ni code: <!-- Start of Globel Code --> <center> <script language="JavaScript"> var count = "izat"; // Change Your Account? var type = "clnind"; // Change Your Counter Image? var digits = "5"; // Change The Amount of Digits on Your Counter? var prog =...
  13. aimanaico

    Pernah kah anda memberi tahu "I Love You Mom/Dad" ????

    salam, baru blik dri motivasi dri singapura... time tu ada lak dia kata psl2 ni.... huhuhu x pernah seumur hidup ckap i love you... time tu dia pksa sorg2 ckp ngn mak diorg ahhh malunya.... haaaa korg ada ckp juga tak? _________________________________ Kenapa x nak buat...
  14. aimanaico

    200 backlink 150.USD.Dollar

    salam, pada hari yg sgt indah ini kli pertama membuat (WTS) hari ini saya ingin memberitahu bahawa saya dah membayar personal coaching dan ianya sgt mhl!!!! tpi x pe modal pertama... Ada siapa2 x yg berminat utk buat website dia backlink smpai 200 ia akan memberi anda byk visitor...
  15. aimanaico

    macmna nak buat ads yg pop ups ni????

    salam klau saya bgi code boleh? tetibe plak ada ads pop ups ni!!!!!
  16. aimanaico

    biasa nak buat background music pakai apa?

    salam biasa orang pkai apa?
  17. aimanaico

    wordpress minta tolong pada pakar!!!!

    salam, sesiapa boleh tolong tak apa maksud dia dgn Installation Instructions: Upload folder container themes to your Wordpress themes folder, usually: /wp-content/themes/ If there are any plugins associated with this theme, upload plugins folder to: /wp-content/plugins/ After...
  18. aimanaico

    Biasa upah SEO berapa?

    salam, nk tnya biasa nya baper? upah org buat seo.
  19. aimanaico

    Cinta Monyet..(siapa pernah)

    Salam,,, saya nak tnya kpda warga2 WC nie prnh x korg bercinta monyet??? berapa kli dan berapa kli jatuh (putus),,, kat skolah saya nie ishh3 40% bercinta???
  20. aimanaico

    Sapa thu page kat blogspot.Nk bg tkn ke web lain?

    salam, wahhhhhhh lamanya lagi 9 thn..nk tggu x thn lah!!! asyik nk tnya je,, ada x yg pernh buat?
Top