Search results

  1. Surmount

    Apa cite DVD Diari eBay Merempit? (Macam bagus aje!)

    Aiseh, lambat landing. Dah tutop ke pre-launch rm100 ni?
  2. Surmount

    >>> PERCUMA << Mencari 17 orang 'Tester Bertuah' Rahsia Pemasaran Emel...

    Dah terima bro. Cepat jugak service. Berbaloi-baloi. :)
  3. Surmount

    >>> PERCUMA << Mencari 17 orang 'Tester Bertuah' Rahsia Pemasaran Emel...

    Salam. Saya dah hantar bukti pembelian di gmail.
  4. Surmount

    >>> PERCUMA << Mencari 17 orang 'Tester Bertuah' Rahsia Pemasaran Emel...

    Salam. Offer yg menarik. Ada lg ke offer ni?
  5. Surmount

    Diari Usahawan eBay Berhingus

    Aku tengok screenshot yg ko buat step by step tu pon dah lagi baguih dari ebook2 yg pernah ku beli .
  6. Surmount

    Diari Usahawan eBay Berhingus

    Tu dia, dah terang lagi bersuluh. DL jgn tak DL
  7. Surmount

    Diari Usahawan eBay Berhingus

    Aku try jwb: 1. mutiple user window tu mcm ko banyak user berlainan untuk 1 komputer. Contohnya, kalau ko pakai Windows Vista. 1 Vista tu boleh create user Ali, Ahmad, Abu... Boleh create kat Control Panel-> "Add or Remove user accounts". Berapa max, aku x tau pulak. 2. Betul dhla tu...
  8. Surmount

    Jemputan Seminar ebay ala-ala Gathering ( free je )

    Ni betol2 ka cobaan ni bro?
  9. Surmount

    Jemputan Seminar ebay ala-ala Gathering ( free je )

    Aku pn included skali ke Awe? Patutnye aku newbie of da newbie ni yg bg penghargaan kt ko. Anyway, mmg enjoy lepak dgn otai2 ni smp kul 11 smlm. Walaupun keseganan aku x dpt dibendung tgk otai2 berkongsi ilmu, tetapi tetap ku tabahkan hati join. Tp otai2 memang sempoi je. So, thanks kepada...
  10. Surmount

    Jemputan Seminar ebay ala-ala Gathering ( free je )

    Same la kite bro. Harap2 x ujan la pagi esok. Nak merempit dari Shah Alam la gayanye. Kalo ujan gak, tepakse begantung kat baju ujan yg x berape nk berkesan. Haha. Ape2 pn, hati2 dijalan raya. Ingat org yang tersayang
  11. Surmount

    Percuma Ebay Description Template!

    Bagus gk bro ade skill mcm ni. Boleh gak buat side income sambil2 berebay ye x
  12. Surmount

    Jemputan Seminar ebay ala-ala Gathering ( free je )

    Bro tamindhari mmg x dapat dikesan ke? Hari tu try contact dia utk topup vcc pn x dpt2 gk.
  13. Surmount

    Jemputan Seminar ebay ala-ala Gathering ( free je )

    Takziah Surfaddict. Al-fatihah. p/s: ada x sesape yg sudi tumpangkan dari shah alam esok? :D
  14. Surmount

    mudah.my lubuk emas (perkongsian)

    Teringat lak aku time aku praktikal dulu. Brader2 kat situ asal ade masa lapang, confirm mengadap PC surf web Mudah cari spare part kereta. Haha
  15. Surmount

    Bagaimana untuk anda tidak menyesal 'setelah' terbeli ebook hampeh

    Bagi aku, isu ni agak subjektif. Sebab, ade ebook yg bagi sesetengah org rase hampeh, tp utk org lain WOW!. Bergantung kt level mane knowledge org yg beli ebook tu. Aku pn dah banyak jugak spend kat ebook2 ni memandangkan bila bace ebook, boleh memendekkan lagi masa berbanding teknik trial n...
  16. Surmount

    Jemputan Seminar ebay ala-ala Gathering ( free je )

    Thanks for sharing bro! Dah DL. Sangat membantu. Sungguh padat dan jitu. Lagi mantap dari GPS. Insyaallah sampai gak esok. Rugi tak pegi. Ramai betul sifu-sifu WC ade kat sane. Sape lagi dr Shah Alam esok?
  17. Surmount

    Ayat2 Manis Untuk Pujuk Buyer Yang Angin & Marah2

    Tumpang lalu. Newbie ni nak berkongsi sket pengalaman yg x seberape. Kes ni bile jadi time saje test pricing and markup harga shipping price. Harap dapat membantu sesiape yg kene kes camni. :) Q: i didn't realize that your shipping was so high for each item. i want to cancel my bid...
  18. Surmount

    [ selamat ] Hari ini hari lahir qrodat ( mod eBay WC )

    Belom pkl 12 lagi. Happy b'day otai qrodat. Semoga dimurahkan lagi rezeki n terime kasih utk tunjuk aja yg diberi di WC :)
  19. Surmount

    Bro, tanye sket. Ko ade beli audiofile cara buat duit dgn Mudah.my RK kn? Rase2 berbaloi x aku...

    Bro, tanye sket. Ko ade beli audiofile cara buat duit dgn Mudah.my RK kn? Rase2 berbaloi x aku beli time harge rm70 skrg ni? Review sket. Thx
Top