Search results

  1. ShamsurizaHusain

    Minta Review Produk Autoresponder RocketResponder

    Salam dan Selamat Petang, Sambil saya godek2 tentang autoresponder, terjumpa pula satu autoresponder baru. Nama dia RocketResponder. Cuma saya minta siapa2 yang boleh bagi review secara jujur tentang sistem ini. Mungkin dari segi features, delivery rates dan price. Itu saja. Ni link dia...
  2. ShamsurizaHusain

    Hampir Seminggu Saya Sakit

    Salam Warga WC, Saya mohon maaf jika saya tak dapat nak post apa-apa dalam forum ini untuk 1 ke 2 minggu disebabkan saya dah hampir seminggu sakit. Saya sakit tekak, sakit kepala, selesema dan saya tak dapat tidur dengan lena setiap hari. Harap semua dapat doakan saya cepat sembuh...
  3. ShamsurizaHusain

    Masalah Newbie- Takut Nak Langgan Autoresponder

    Saya tak pasti sama ada anda semua ada masalah yang sama ke tak dengan saya. Saya terlalu berkira nak ambil pakej autoresponder berkualiti macam Aweber dan Getresponse. Saya sebenarnya takut tak dapat nak bayar caj bulanan yang makin meningkat apabila list bertambah dan takut juga kalau2 takde...
  4. ShamsurizaHusain

    Apa Itu "Paybox.Me" ?

    Saya ada terjumpa wall facebook kawan saya dan dia share satu peluang buat duit dengan Paybox.me? Apa sebenarnya Paybox.me? Saya nak kepastian daripada forumers semua. Terima kasih.
  5. ShamsurizaHusain

    3 Tips Yang Dipertimbangkan Untuk Meningkatkan Senarai Email

    Salah satu bahagian yang sukar dalam proses membina senarai emel adalah mendapat sign up baru. Dalam tips kali ini saya akan kongsikan 3 tips meningkatkan sign up rate dengan mudah. 1. Anda mesti tahu betul-betul apa yang hendak diminta menerusi borang opt in. Anda mesti dapatkan formula yang...
  6. ShamsurizaHusain

    [PANAS] Revolusi Dinar Emas Untuk Dunia

    Apa pendapat korang????? Kalau camtu duit banyak dalam bank pun no point lah gak... takut siot....... dahlah takde harta, poket kosong, bank kosong..... nak beli tanah pun takde duit.... email ni saya dapat daripada alumni sekolah saya(SEMSAS). pakar-pakar ekonomi ALEPS. Pakar2...
  7. ShamsurizaHusain

    Panduan Percuma Cara Guna Aweber

    Salam dan Selamat Pagi, Saya sedang mencari panduan atau video yang menunjukkan cara2 nak guna autoresponder Aweber? Ada tak siapa2 tahu sumber2 yang percuma untuk tujuan ini. Sekian
  8. ShamsurizaHusain

    Bina Kepercayaan Melalui Teknik Forum

    Ok pada hari ini saya nak kongsikan satu tips bagaimana anda boleh membina kepercayaan yang baik bagi menjenamakan diri anda sebagai marketer di dunia perniagaan internet melalui forum. Baik mari mulakan, Pertama sekali anda mesti mencari forum yang mempunyai ranking alexa yang tinggi...
  9. ShamsurizaHusain

    [Teknik Pemasaran Email] 3 Element Yang Super Affiliate Sembunyikan Daripada Anda

    Untuk pengetahuan anda pemasaran email adalah cara terbaik untuk kita lakukan follow up bagi sesuatu [email protected] servis. Dalam post ini saya akan kongsikan dengan anda 3 element yang super affiliate tak nak bagitahu anda. Pemasaran email ini adalah pemasaran yang sah yang menggunakan sistem...
  10. ShamsurizaHusain

    [Mintak Tolong] Fiverr.Com

    Assalamualaikum dan Selamat Sejahtera, Saya ni baru saje buat Fiverr.com. Adalah dalam 10 Gig saya dah post. Tp yang peliknya view dah hampir 100 untuk 1 gig tp masih x dpt sale. Macam mana ya? ada tak sape2 yang tgh buat Fiverr ni. Mintak tolong ajarkan saya. Tq.
  11. ShamsurizaHusain

    Salam Perkenalan Dari Syamsul Reza

    Assalamualaikum WBT dan Selamat Sejahtera Kepada Semua Warga Wang Cyber, Saya dengan rasa rendah diri ingin menyertai komuniti WangCyber.com dan memperkenalkan diri seperti maklumat di bawah: Nama penuh : Shamsuriza Bin Husain Nickname : Syamsul Reza Umur : 24 Tahun Jantina : Lelaki...
Top