Search results

  1. SHARIMI

    Letakkan URL blog anda di ruangan ini [UPDATE 2013]

    Niche : PAKAIAN WANITA MASA KINI http://www.akucantikbergaya.blogspot.com Niche : KPLI/DPLI http://www.sharimi.wordpress.com Niche : KELANTAN WEB DESIGNER http://www.web.sharimi.com Niche : Kerja kosong http://www.kerjakosong-terkini.blogspot.com
  2. SHARIMI

    Blogspot vs wordpress! Mana lebih baik?

    Bagi saya wordpress terbaikkkkkkkk................. http://www.sharimi.wordpress.com
  3. SHARIMI

    Senarai App Android Paling Best [LATEST]

    angry birds rio.......terbaik...
  4. SHARIMI

    Adsense sy bulan ini..sila komen..huhu ty..

    maklumat yang amat berguna....adsense saya pun rendah...dah 3 tahun baru dapat USD 49...HUHUU
  5. SHARIMI

    Siapa tahu buat website??

    satu pertanyaan yang menarik ni....
  6. SHARIMI

    SEO Images : Optimize Website Dengan Google Image

    bagus info ni.....sangat membantu...
  7. SHARIMI

    Senarai Designer

    Nama: SHARIMI BIN MUHAMAD No. Tel: - Emel: [email protected] Nama Syarikat : SHARIMI MUHAMAD ENTERPRISE - perekabentuk laman web di kelantan Jawatan : WEBMASTER Kemahiran : 1.rekabentuk laman web guna html,css,javascript 2.video editing 3.internet radio 4.web live tv...
  8. SHARIMI

    Perhatian : kepada para blogger, sila backup website anda !

    macam mana untuk nak elakkan blog ni dari di hack....ada sesiapa yang boleh bagi info?
  9. SHARIMI

    Tanya saya pasal web development or design!

    wow bagus ni...
  10. SHARIMI

    LATEST!! Teknik Internet Marketing Simple Dari JaMaL..

    terima kasih....info yang menarik......
  11. SHARIMI

    Petua hilangkan parut.

    terima kasih bagi info cara-cara nak hilangkan parut menggunakan poko lidah buaya...
  12. SHARIMI

    Cara Buat Watermark

    apa watermak ni .....saya tak faham lagi....apa kegunaannya?
  13. SHARIMI

    tak der klas blajar buat website ker?

    Saya bermula membina laman web peribadi pada tahun 1996 dengan menggunakan perisian ms frontpage.samapai sekarang saya masih menggunakan ms frontpage 2003.bagi saya perisisan ni mesra pengguna.jadi kepada mereka yang ingin belajar membuat website eloklah guna perisian ni.cuba buat "try and...
  14. SHARIMI

    >>>>>>>>>>>>Software Buat Website<<<<<<<<<<<<,

    Saya dah buat beberapa website mengunakan : 1.ms front page 2003(edit html) 2.java script 3.css oleh itu saya rasa software yang mudah di gunakan adalah ms front page 2003 contoh web site yang telah saya buat ada kat sini http://www.web.sharimi.com
  15. SHARIMI

    Complete joomla tutorial

    saya pun nak belajar joomla.....
  16. SHARIMI

    Siapa Boleh Buat Website Macam Ni Dan Berapa Kos?

    cuba layari http:// www.web.sharimi.com
  17. SHARIMI

    Kat mana boleh belajar programming?

    cuba hantar emel ke MARKZUKERBERG....pencipta facebook.....
Top