Search results

  1. ilzaf

    ***** [PERCUMA] Push Button Tool Creates UNLIMITED BACKLINKS *****

    Salam :D Percuma backlink tool untuk warga wc kalu berminat sila klik sini:)
  2. ilzaf

    Apa hukum resell right ,master resale right and plr dalam Islam

    Assalamualaikum Ada ker sesapa yg pernah jumpa ustaz-ustaz yg membincang kan hal-hal yg berkaitan dengan resale right ,master resale right and plr dalam Islam Apa hukum dia halal,haram atau harus Sesapa yg ada info boleler kongsi di sini TQ
  3. ilzaf

    Kawan-kawan kasi ler idea

    Assalamualaikum Aku ada satu domain www.kedaiblog.com di sebabkan skrg tgh bz buat amazon punya affiliate domain tu terbiar jer korang bole kasi cadangan yg bernas utk aku mewakaf kan domain tu utk kegunaaan rakan-rakan TQ
  4. ilzaf

    Bole rekemen wp theme yg bagus utk SEO

    Assalamualaikum Bole rekemen wp theme yg bagus utk SEO kalau bole yg diapunya score utk SEO ni 100% Nak guna theme ni utk project amazon niche blog TQ
  5. ilzaf

    Biar benar LESEN PLR cuma 1 USD jer

    AMARAN : Tawaran Ini Adalah Terhad Hanya 50 orang yang bertuah akan mendapat koleksi EASY WP SALES PAGES THEME pada harga 1 USD ” Bagaimana Nak Memiliki Hak PLR EASY WP SALES PAGES THEME dengan modal serendah 1USD “ Assalamualaikum saya Fazli Thahir ingin memberikan...
  6. ilzaf

    Jom share link video lawak

    Assalamualaikum Sapa-sapa yg jumpa video lawak yg best jom ler kita pakat-pakat letak link kat sini ni yg best aku jumpa kat you tiup budak ni buat video best gak http://www.youtube.com/user/boyzondanet TQ
  7. ilzaf

    wordpress video optin

    Assalamualaikum Theme baru dari http://fazlithahir.com/ sebarang komen di alu-alukan TQ
  8. ilzaf

    Theme dah siap tapi camana nak insert kotak yg garis putus-putus

    Assalamualaikum Aku baru jer siap buat theme baru tapi camana nak insert johnson box a.k.a kotak garis putus-putus dlm wordpress punya post TQ
  9. ilzaf

    Font untuk sales page

    Assalamualaikum Kalu nak buat sales page ni selalunya org pakai font apa dan brapa font size untuk sale page punya title TQ
  10. ilzaf

    Sapa kat sini minat fotografi

    Pada masa sekarang dslr dah murah compact kamera pun dah canggih so sesapa yg minat fotografi bole ler share korang punya fotografi link tak kisah ler blog/flickr/fotopages etc ni aku punya flickr http://www.flickr.com/photos/donabalon/ sapa-sapa yg ada flickr bole ler add aku
  11. ilzaf

    kalu buat sevis camni bole laku ker

    Aku nak offer sevis buat logo cam kat bawah ni korang nak ker servis camni ? Dan brapa yg korang sanggup bayar
  12. ilzaf

    header punya standard size

    Assalamualaikum Selalunya website/minisite/wp punya header org selalu buat diapunya size berapa? TQ
  13. ilzaf

    aku punya latest wp theme

    Theme ni aku buat utk aku punya photoblog nak tulis tak pandai senang letak gambar he he he http://ilzaf.com/blog/
  14. ilzaf

    Bole kasi komen aku punya minisite theme

    Assalamualaikum Sesapa yg web designer bole kasi komen aku punya minisite theme http://theme.ilzaf.com/ TQ
  15. ilzaf

    facebook name url

    Bagi sapa yang main facebook cepat dapatkan url facebook anda sementara stok masih ada korang bole letak nama kat facebook punya url http://facebook.com/yourname contohnya:http://www.facebook.com/fazlithahir klik kat sini http://www.facebook.com/username/ sebelum nama korang kena...
Top