Search results

  1. A

    [Free] Siapa nak WEBHOSTING dari shinjiru dengan 3 Domain, + 1 domain dari godaddy

    dan tambahan satu lagi.. sye ade 3 domain (dot MY) domain lawa2 nie.. Tapi sye x nak offer lagi.. tngok yg nie dulu..
  2. A

    [Free] Siapa nak WEBHOSTING dari shinjiru dengan 3 Domain, + 1 domain dari godaddy

    Sebenarnya dah ada hosting lain dan tngah sibuk menguruskan website.. So yg shinjiru nie terbiar jer.. ada dalam 5 bulan lagi.. bersama dengan 3 domain dalam akaun tu + 1 domain dari godaddy.. Jadi.. bagi sesiapa yg berminat untuk menguruskan website meh ler join.. Sye buat website, (cakap...
  3. A

    otai2 tolong jawab please..pasal buyer israel

    malaysia ban israel??? not really.. malaysia biz patner israel.. http://trade.ec.europa.eu/doclib/docs/2006/september/tradoc_113402.pdf
  4. A

    salam perkenalan dari Scalperfx

    You dont say... :D
  5. A

    Jom Bincang Strategy Top Websites

    Thanks for sharing ammar.. Kat dunia nie, banyak sangat web developer yg boleh buat website canggih2.. tapi x semua reti "market" bukan x semua tapi hampir semua.. Bak kata pepatah, Anda bagus pada kerja anda dan saya bagus pada kerja saya.. Anda = Webdeveloper Saya = Businessman So, bagi...
  6. A

    Jom buat startup?

    startup memang masyuk*.. *if only you succeed*.. tapi nak tau x banyak sangat startup yg x berjaya.. seriously.. startup tanpa modal juta2 memang susah nak gerak.. sebab apa? banyangkanlah anda buat satu website.. ada 10 ribu pengunjung sehari, pastu ade agent businessman nampak potensi...
  7. A

    Cara nak semak kadar pos terkini

    pos free kan ade.. >>>>>>>>>>>>>>>>> gmail <<<<<<<<<<<<<<<<< hehe..
  8. A

    Newbie IM 7 bulan Jana RM75k

    Epic newbie is epic :d
  9. A

    Track Affiliate Link

    bit.ly pun boleh..
  10. A

    Jom cadangkan nama 'TRADEMARK' yang POWER!

    Website media nie special untuk "stuupid" people yg mengharapkan duit dengan cara merosakkan bangsa.. Sebab tu website media x tahan lama.. sebab website media nie x special.. semua org boleh buat.. pastu cerita sama jea kat semua website.. Banyak sangat sekarang nie blogger cerita pasal artis...
  11. A

    pop up keluar facebook page masa masuk blog wordpress

    xyah letak pun.. menganggu org.. mula2 traffik tinggi.. pastu rasa annoying.. pastu org pun blah.. baik letak plugin "like" kat tepi.. biar org like ikhlas..
  12. A

    **** Nak Jual Blog Niche Kerjaya - Kerjakerajaan.my ****

    Mak ai... sayang menjualnye.. dapat kat aku, aku customkan.. biar orang ramai boleh post kerja kosong.. pastu org lain bleh apply..
  13. A

    MY PC : xleh bukak FB

    kena block kot..
  14. A

    Jom cadangkan nama 'TRADEMARK' yang POWER!

    blog serius >>> serius cadangan xde.. kalau ade pun aku nak gne.. bukan senang bro nak cari trademark.. Apple Inc paling power bab trademark nie.. Mp3,Mp4 --- Ipod Phone --- Iphone Laptop/Pc --- Macbook barang apple org x sebut kategori, tapi nama sahaja.. x sebut handset...
  15. A

    bantuan anda yang mahir dalam blogspot diperlukan..

    x ingat camne.. dah lame tinggal blogspot.. baca sini >>> http://www.allblogtools.com/tricks-and-hacks/how-to-add-top-navigation-menu-bar-to-blogger-blogspot/
  16. A

    Danok syurga dunia hanya RM200 semalam untuk seorang bidadari!!!!!!!!!!!!!!!!

    ohh... thats why ku terbau hancing..
Top