Search results

  1. Farhan Yusof

    [X-Traffic!!] Cheapest World Wide Traffic & Targeted Traffic.

    Saya dah buat pembayaran, sila check email.
  2. Farhan Yusof

    WTS-Maxis Broadband RM68 Unlimited Download Quota

    Ada siapa try download after hbs qouta even speed slow?atau pun mmg dead end, wakau update lh ye
  3. Farhan Yusof

    WTS-Maxis Broadband RM68 Unlimited Download Quota

    speed maxis kali ini memang cut habis... lembab!
  4. Farhan Yusof

    WTS-Maxis Broadband RM68 Unlimited Download Quota

    harap2 tak effect lah "package" dia ni.. kalau x memang sgt tak berbaloi... bazir duit je nak terus committed dengan tempoh contract yg lama
  5. Farhan Yusof

    [© Servis Amazon Suite ©] - Premium Themes + Recommended Plugin + Proven Results

    Saya berminat untuk dapatkan servis amazon suite 2013 mrdisc
  6. Farhan Yusof

    Rahsia Bisnes Printing - Jual Murah Jer

    welcome.. tlg check pm k
  7. Farhan Yusof

    [MY JOURNAL] - USD$2000.00 Sebulan Dengan Clickbank! (4 bulan target)

    fuhh terbaik.. myb mau cecah lbh 2k/mnth
  8. Farhan Yusof

    [ SURVEY ] Active HTTP Proxy List . Fast, Elite, Anon, Trans...

    Result : http://www.wangcyber.com/forum/attachments/survey-and-poll/10142d1349489361-survey-active-http-proxy-list-fast-elite-anon-trans-test_rx-proxy Saya dah try, memang mantap untuk percubaan pertama :D banyak % success.. selalu saya run dapat % fail yang tinggi..
  9. Farhan Yusof

    *** s i f i r...f i v e r r - versi terhad ***

    tq,dh baca and tgh cari idea nak buat gigs yg mampu dibuat
  10. Farhan Yusof

    Siapa pakar Blogspot tolong saya, Sidebar lari..

    hmmm mmng lari sikit lepas try ubah coding align, rasenye tak pe kot stick pada coding sekarang.. sekurangnya tulisan masih jelas dan mudah dibaca.. :)
  11. Farhan Yusof

    Siapa pakar Blogspot tolong saya, Sidebar lari..

    cari code ini: .sidebar h2 { line-height:20px; color:#222; background: url(http://4.bp.blogspot.com/_MkGBVwDEF84/TNYbhboizsI/AAAAAAAAGAQ/g5eYW5g9vAo/s1600/sidebar.png) no-repeat bottom; margin:7px 6px 0px 3px ; padding:17px 0 13px 3px; font:24px Tahoma, century...
  12. Farhan Yusof

    Siapa pakar Blogspot tolong saya, Sidebar lari..

    cuba semak balik margin code pada : .thumbnail .sidebar rasa ada yg x sama..cuba lah adjust
  13. Farhan Yusof

    [MY JOURNAL] - USD$2000.00 Sebulan Dengan Clickbank! (4 bulan target)

    best thread nie.. sambil baca sambil cuba try buat mcm bro PinguSpy p/s: all the best !!!
  14. Farhan Yusof

    Pembeli Full Version Kuntao Marketing

    Salam..saya salah seorang pembeli full version software Kuntao Marketing,saya membuat payment pada 7hb Dis 2011 dan still belum dapat produk tersebut,ada tak pembeli dari WangCyber yang mengalami masalah seperti saya?support dari pihak owner produk pun tiada maklum balas sehingga sekarang.. hmm...
  15. Farhan Yusof

    "Kuntao Marketing has stop working".-minta bantuan!!

    ada sesiape dpt hubungi bro.nawar?produk beliau still belum dpt even dah 4 hari sudah dibuat pembayaran..hmm pm sy pls tq..
  16. Farhan Yusof

    [BLUEPRINT] Pakar Aplikasi Facebook- Bina Aplikasi cara pakar...

    tq,T.T dah dapat.. nk mula bace :)
  17. Farhan Yusof

    [BLUEPRINT] Pakar Aplikasi Facebook- Bina Aplikasi cara pakar...

    adey x de respon pun t.t :( pm box penuh ker..
Top