Search results

  1. Milkis

    Minum Air sejuk selama menyusu bahaya ke?

    selama aku hidup ni, x pernah lagi tgk orang menyusu tak boleh minum air sejuk boleh tapi kena control jgn minum 1 hari tu terlalu byk je sebab badan lemah kalau meyusu mane bleh mnum air suam or panas nanti lagi lemau
  2. Milkis

    Plan baru yang dirahsiakan

    I duduk kat puchong... so, kalau nak signed up, kena pegi digi center ke mcm mne tapi kalau nak diikut kan x best laa n x berbaloi pun pakai digi ni sbab internet slow data makan byk.. dah laa line puchong manje2 je kahkahkah
  3. Milkis

    Plan baru yang dirahsiakan

    ehh murahnye..... tapi knp sy tak penah jmpe pun ads ni kat mane2 mall yg dkat dgn sy???
  4. Milkis

    Plan baru yang dirahsiakan

    ehh murahnye..... tapi knp sy tak penah jmpe pun ads ni kat mane2 mall yg dkat dgn sy???
Top