Search results

  1. sxaxm

    Diskusi Serius eBay Fizikal (Research, Shipping, Packing & Lain²)

    Harga pos register dah naik gila2 hari ni. ade alternative lain?
  2. sxaxm

    Thread Soal Jawab - Kamu Tanya Kami Jawab

    Harga pos daftar dah naik gila **** hari ni..mcm haram tul la syed mokhtar. Ada sesape yg dah tekene. Ade shipping method yg lain x yg harga xbrape nak mahal?
  3. sxaxm

    macam mana nak bayar fee ebay?

    maybank debit card pon bleh utk byr fee.
  4. sxaxm

    macam mana nak bayar fee ebay?

    xde credit card, guna la debit card. tak pon gune VCC. dlu verified ebay ngan paypal guna ape?
  5. sxaxm

    Debit Card mana yg menjadi pilihan utk kegunaan Ebay&Paypal

    public bank antara bank yg byk debit kad, boleh apply semua.
  6. sxaxm

    Jom Cari Idea eBay !!

    bersabarlah, mungkin belum ade rezeki drp-Nya. Usaha lg carik produk2 yg hot, xdpt carik yg hot dpt yg suam2 pon jd lah.
  7. sxaxm

    tolg sifu-sifu berkongsi pengalaman pasal transfer FUND PP

    guna kan invoice kat paypal tu utk request money dr acc stealth..jgn terlalu kerap. Mcm aku seminggu sekali je request and withdraw.
  8. sxaxm

    Diari Usahawan eBay Berhingus

    Btol btol..ramai dah tu..ebay mmg best.
  9. sxaxm

    Akaun Ebay Suspens

    Hujung tahun nih cam biase la, kene suspen dgn tak tentu pasal..tahun lepas utk hujung tahun jer bebelas bijik acc saya tumbang, tahun nih tak tau la baper target dorang...setakat nih dah kene tembak tepat dikepala 3 acc..hakhak
  10. sxaxm

    Diari Usahawan eBay Berhingus

    macam biasa seperti ditahun2 yg lepas, di hujung tahun nih ebay akan suspend account2 dengan tak tentu pasal, tgh sedap2 sales kismas langsung tumbang 3 bijik.. dengan pantas acc peram dikeluarkan.
  11. sxaxm

    Thread Soal Jawab - Kamu Tanya Kami Jawab

    kalo yg free email rasenye xbley kot, yg berbayar je bley..kene login satu satu la gamaknye..huhu :)
  12. sxaxm

    Thread Soal Jawab - Kamu Tanya Kami Jawab

    Gune la yahoo, rocketmail, ymail
Top