Search results

  1. H

    Thread Soal Jawab - Kamu Tanya Kami Jawab

    entahla...kene ikut byk tuh brapa.200usd/500usd/2000usd per transaction. sy try stakat nie send msspay 1000usd beberapa kali takde problem lagi...
  2. H

    Block bidder/buyer dr CROATIA! mereka ni mmg celaka!!! Mintak nasihat jugak la...

    salam.. just nak share. bulan lepas agak ramai buyer dari croatia..dan seperti dijangka kan 4 out of 10..barang tak sampai.. Aku rasa custom sana rembat laa... dan dan aku terus block buyer dari croatia..aku dapat rasakan seller2 lain dah start memblock buyer2 negara nie.. Aku pun pelik tetiba...
  3. H

    SCAMMER LIST !!!! BUYER PENIPU !!!! (eBay)

    "Klau aku report ebay, agak2 lpas x ni.. aku jual vero.. " stakat nie lepas jer aku buat..ada dah dalam 5-6 kes..tapi jgn buat kerap la kut... plg byk aku buat 4 kes dalam sebulan..ok lagi...
  4. H

    Harga Runtuh***** Script Aplikasi Facebook***** Terhad!!!

    Salam TT, Sy dah bayar pakai Paypal smalam.. check your email.. Thanks
  5. H

    Dropship warga wc

    Salam semua, Nak tanya...dropship abe mat camna erk skrg nie..sy dah ada satu kes kene dispute bulan lepas. Skrg nie macam tak branie nak wat order lagi... Tgk FB dia diam jerk..dan tak berbalas..kawan2 lain yg guna macam mana erk? //best guna dropship abe mat stakat nie..tapi apakan daya!!
  6. H

    Rempit eBay dah kuar.. BEST ker?

    hahah..patutla tak dpt..rempit ebay tak beli..igtkan site tuh utk public..anyway..kene beli repit ebay tuh dulu ker baru bleh pakai dropship tuh?
  7. H

    Rempit eBay dah kuar.. BEST ker?

    bro msaifuln, site yg rempit ebay tuh camna nak join..smalam try register tapi takleh..
  8. H

    Rempit eBay dah kuar.. BEST ker?

    pegi kat internet option. pastuh klik kat tab "program". kat situ ade option set IE as default web browser. jangan lupa tick box yg suruh check default web browser tuh..
  9. H

    Apa cite DVD Diari eBay Merempit? (Macam bagus aje!)

    ok..sempat jugak order dan bayaran dah dibuek..tunggu posmen jer laa skrg nie
  10. H

    Cuba Tengok Ebay Store Ini.

    Bro..dah tgk kat RCsmart.com ker? rasa kat situ ada byk barang sparepart. Yg kat GM tuh..barang sparepart tak byk sgt..
  11. H

    Cuba Tengok Ebay Store Ini.

    [ Bro ko nak buat depron airplane ke? Plan dia ko ambik kat mana? Forum mana ko join? Meh kita bergabung di YM? Hehe a'ah pakai depron.. beli kat taman melawati. Plan plan berlambak kat internet..yg details ko gi kat Rcpower.com Forum plak. gi kat RcGroup.com..kat situ macam2 ada..
  12. H

    Cuba Tengok Ebay Store Ini.

    haha..sama la kita wgn_white..skrg nie sy dok gila RC gak..samapi ebay pun dah terbengkalai sket..brg RC byk kat hobbycity.com..situ murah..pasai dropship..sy tak tahu site tuh ada offer ke tak skrg nie sy dok kumpul plan utk buat plane..nak try DIY... nak jual kat ebay.??.rasanya agak byk...
  13. H

    Bala Baru : Vero Item di Cancel Oleh AN

    nickname tuh nama anak prempuan aku..hehehe manalah tahu ada ong sket..hahaha
  14. H

    Bala Baru : Vero Item di Cancel Oleh AN

    tah tah..maner yg Berry amik/process order jerk yg di cancel..Kuli yg process main bantai process jerk..:) stakat nie sy dah kene seketul(NFL nyer)... susah betul la nak predict camne AN nie beroperasi..
  15. H

    Bala Baru : Vero Item di Cancel Oleh AN

    AN cancel order + full refund takpa lagi.. yg kes saya nie..siap kene negatif feedback..sebab buyer kata, sy jual barang yg takda.. cth : buyer beli florida gator wallclock..pastuh kita proceed order..AN kasik refund sbb copyright..sy bgtau tau buyer item nie tak available lagi.. terus die...
  16. H

    Senarai link Ebay Market Research

    tambah satu lagi..link nie aku guna utk research gak! http://www.auctioncloud.com/ebayCategory.php
  17. H

    Isu Barang Tak Sampai oleh AN

    off topic sket.. saya nak tanya..byk picture sy kat AN ada tanda ? + APPEAL... yg nie betul2 ker AN takkan print? rasa ada dekat 50% sumua ada tanda itu.. harap sapa2 boleh bantu camna nak buat?
  18. H

    Jom Kongsi Masalah2 Teknikal di EBAY

    email manaer nie? Kalau email ebay..ko kene taip satu per satu.. contohnya abc(at)gmail(dot)com
  19. H

    Jom Kongsi Masalah2 Teknikal di EBAY

    Thank you..penjelasan yg complete
  20. H

    Store: 30 Days VS Good 'Till Cancelled

    thanks you...
Top