Search results

  1. N

    Realiti orang dah bekerja

    eh apps, apps apa ni? apps baru ke ?? aku baru fuel petrol juga tapi masih kena beratur n bayar n fue petrol ni... lagi hari ini banyak org kt petrol station lar sbb minyak harga dah turun lar kan ... boleh gitaw tak psl apps ni, interesting gak.....
  2. N

    bisnes online first timer

    exactly , seblm ada slow dekat area tapi i ada buat aduan dkt dwng tapi lsp 2 bln semua ok dah ... so i sure nnti tm 5g ni memang sgt ok pun lar ka tak sabar nak guna tm 5g ...
  3. N

    sukan di rumah

    Thats why they invent 5G sekarang , dah lagi 4G slow lar kan .so need to maju as other country to make new network ...5G is a ultra speed n its quite stable and speed for 5G compared to 4G
  4. N

    kelebihan 5G stand alone

    Agreed , not only that .5G will deliver multi-Gbps peak rates, ultra-low latency, massive capacity, and more uniform user experience. And also TM having the ability to deliver better services to end users as well
  5. N

    Teknologi Stand alone 5G pertama di Malaysia?

    Not they dont want to focus on 4G , but 5G is different level speed . And at the same time 4G also on progress upgrading as well u have to even 5G could enable smart city infrastructure and truly autonomous driving
  6. N

    Ubi Kucai

    yes , agreed !Now days technology too advanced we can do anything with them.Exm like US , China , Jepun all.. For an example , when i check abt this with my nerthelands frenz ,he said his country alrdy using 5G for agriculture also which carry much more data than other networks. That makes the...
  7. N

    teknologi medikal 2020

    yes , dia orang ini nak ada 5G , sekarang already started testing demo.. Hopefully as soon as possible they will launch it ,dont worry about the Line and coverage because as far i read about their news its looks quite stable , and also having own infra
  8. N

    depression

    haa memang ,harap ada apa2 technology ke macam tu boleh avoid semua ini.. Lagi pun malas nak tengok doctor sbb kena ambik appoinment lar , tunggu lama2 kt clinic semua ehh.. kalau ada apps 5G mcm negara lain u bagus ..anytime boleh contact doc from rumah je.
  9. N

    slow juicer

    sekarang dah ada banyak jenis juicer dah .Even macam dah ada hand bottle ,portable jucier ..ada lar byk2 sekarg.. Tapi aku ni sekarang guna yg portable punya sbb senang taw...pergi mana2 pun aku bawah,thn tekan je satu button dah blend .boleh dpt fresh juice lar...cuba tengok kt lazada pun ada ..
  10. N

    cctv diwajibkan di setiap rumah?

    yes , tapi even ada CCTV kadang2 line teruk or apa kejadian tak dpt check CCTV gak .. Lagi pun skarang punya perompak semua pandai giler , first thing dowang ni pecahkan CCTV dulu Selain dprd cctv kita takde apa2 cara utuk avoid2 benda happen mcm ni ke ?
  11. N

    sistem pengairan

    bila masa belajar kt U..ada kawan aq buat system penyiram pokok bunga automatik taw ..tapi masa tu takde org sokong sgt sbb kena guan internet run system tu..,masa tu ada 3G ...tapi baru start je 3G so takde lae sokong2 sgt dari pensyarah2..Tapi mgm bagus lar kalau ada system mcm tu ..org yg ada...
  12. N

    Filem Rumah mcm ironman

    ahahah rumah mcm ironman !!!! sekarang zaman mcm dah sgt apa dah ...sebab hari tu aq gi rumah mmbr aq ..bapa dia org jepun ,mak malaysia ..wuu rumah dia ada robot kecik taw ..hebat lar suruh dia ambil barang gi ambil semua ..wow syok tawww.. beli lar robot dari jepun ke , china ke mcm tu dekat...
  13. N

    Switch checker

    omg !! ahahah saya org yg kadang2 even tak check , lepas dah keluar umah baru ingat tak off suis semua thn kena patah balik umah tutup suis semua ..kadang2 dah gi offis pon lupa tutup suis tuu then lepas balik umah baru off juga especially suis charges n light kt bilik ..+Basah+
  14. N

    URGENT. Home nursing wanted for 2 days

    true ,even my one of fren studying at overseas.he mentioned to me in that country with the advent of telehealth and remote home monitoring systems, though, we could receive care from the comfort of our homes. Doctors could make recommendations after a short video call, and even submit...
  15. N

    Download video 4K akan datang

    ah haaa...adik aq gitaw juga TM 5G ini yang mampu menyampaikan 5G kepada pengguna dan juga mampu menyediakan infrastruktur kepada penyedia perkhidmatan lain..so rasa memang ok lar kan ! Tunggu nak tukar n guna juga lar sekarang ...excited lar
  16. N

    Download video 4K akan datang

    yes kawan ...adik aku ni pon guna TM punyer .. memang TM punyer line semua ok n stable juga ! i pun tengah planing nak guna juga :)
Top