Search results

  1. ladyimran

    Organo Gold - Healthy Coffee

    Salam, Pelancaran Produk Coffee jenama Organo Gold di Malaysia. 1000 Pengedar diperlukan untuk pasaran seluruh negara!!!! - Company no 1 momentum di USA - Baru memasuki 37 buah negara dan akan bertambah - Rangkaian Produk Coffee yang bermutu tinggi dan murah - Peluang Perniagaan yang...
  2. ladyimran

    RM6000 seminggu, Nak Tak? Dengan Smart Consumer plan eCosway + Epic , pasti BOLEH!

    Assalammualaikum, eCosway kini bergabung dengan Epic (sebuah syarikat dari Utah, US) untuk mewujudkan satu plan baru yang dinamakan "Smart Consumer" plan. Ianya sebuah plan yang satu-satunya didunia yang mempunyai backup produk2 yang berkualiti yang sangat banyak dan menyeluruh untuk seisi...
  3. ladyimran

    Tak boleh post gambar

    Assalammualaikum, saya nk tumpang tanya sikit. Kenapa saya dah tk boleh post gambar ke thread ya? Setiap kali saya nk post mesti tak boleh. Saya cuba host kan gambar di website saya dan post ke sini pon tk boleh juga. Frust la nk post gambar tk bleh. Saya cuba guna firefox and safari, dua2 pon...
  4. ladyimran

    Telekung berwarna untuk dijual!

    Assalammualaikum, saya ada menjual Telekung Fatema keluaran butik saya Nilam Boutique Kuala Lumpur Ada beberapa stock baru sampai semalam, tapi gambar belum ada lagi. Tapi saya boleh berikan senarai warna yg ada. Gambar akan saya upload kemudian. Tapi buat sementara ini, saya akan upload gambar...
  5. ladyimran

    Miliki kedai farmasi eCosway secara HAMPIR percuma! Quota terhad.

    UPDATE 13/2/2014 Kebanyakkan info2 di sini sudah banyak berubah terutama dari segi modal utk mohon jadi stockist eCosway. Modal sudah semakin murah jadi lebih mampu utk kita orang2 melayu bayar modal tersebut kerana ianya tidak mahal lagi. SMS saya 0126737765 atau email [email protected]
  6. ladyimran

    Siapa kt WC ni adalah perempuan/wanita?

    Tengok WC ni ramainya lelaki. Berapa ramai eh kaum Hawa kt sini? Kalau ada meh la say hi kt sini. Kenalkan diri sket. Nama saya Ainol tapi kt internet ni orang selalu panggil saya ladyimran/mrs imran. Saya designer. saya reka baju pengantin dan macam2 lagi berkenaan fashion. Kasut custom made...
Top